Идеи за Бизнес 3

• 96 488
  • 605
  •   1
Отговори
# 510
имам и др. идеи, но тая е с най-много капиталовложение  Confused и мисля, че с добра стратегия може да се развие

# 511
Предполагам, най-важното е да е на централно място, оттам нататък - качеството на дюнера, което не знам как може да бъде докарано, т. като наистина не разбирам от дюнери, сосове и т.н. Трябва някой, който знае какво се слага да даде съвет. По някакъв начин и да се контролира процеса, иначе е нормално да се губи част от оборота.

# 512
ще трябва да направя няколко в домашни условия, макар изобщо да не е същото, но поне соса и месото (на подправки) може да се издокара

# 513
Питам,защото съм на 25. Нямам финансова подкрепа от никой, но искам да си отворя нещо, което иска да развия. Питам за това,защото в нашия град няма дюнерджийница, а на много хора им се преяжда
vilyan, това е супер идея!!!!
Поздравления че си се сетила!!!!  bouquet
Направо го започвай щом в града ви няма дюнери - така и каквото качество да им предложиш (докато се научиш) все ще са доволни.
Аз гледам в моя град какви опашки има в центъра за дюнери....
Браво за идеята ти - сигурна съм че ще върви.
Подкрепям те много -да  знаеш!!!!!
УСПЕХ! Simple Smile

# 514
Аз разбирам че нещата да се прави собствен бизнес са много трудни и сложни....Ама като си помисля че от последната ми работа (която много обичах) ме уволниха защото се оплаках официално заради sexual harassment на супервайзора и ми идва да #Cussing out #2gunfire #Cussing out Та, не мисля че има лесни неща (и никой не трябва да си прави такива илюзии), но удоволствието да създадеш нещо твое и ти да си си шефа и да работиш за себе си  стимулира да минаваш препятствията и да се справяш.....

# 515
аз не искам да съм шеф. искам да дам на хората нещо вкусно, нещо различно. искам да ги направя щастливи с продукта си

# 516
но като няма финансиране .... няма и реализация  Confused

# 517
vilyan,не се отказвай момиче.Който иска намира начин,другите намират причина

# 518
но като няма финансиране .... няма и реализация  Confused
Е, ти какво искаш, някой да те спре на улицата и да те попита "извинете, точно колко пари са ви необходими"
ще си търсиш начин - къде с кредит, къде с някоя програма, доколкото разбирам си от малък град и по такива градове все още действат програмите от типа на Проект 100, където се дава до 20 000 безвъзмездна помощ за стартиране на бизнес. Може и по царските кредити, ако са ги пуснали, защото бяха спряни.
Но нито банката, нито програмата ще ти дадат парите, защото сестра ти знае "чалъма на соса и подправките за месото".
Трябва много по-сериозна подготовка.
10 000 не мисля, че те оправят, защото само аспирацията я виждам 5000 лв. Защо не си вземеш точни оферти къде колко ще ти струва, намери си доставчиците. Помисли си какво ще продаваш, с какво работно време, колко персонал, въобще толкова работа те чака...
И е така, който иска си намира начин, другите причина.
Успех.  Simple Smile

# 519
И още нещо се сетих - ако наистина си сериозна, имам приятелка с 2 дюнера точно в неголям град, никога няма да ти откаже информация и съвет.
На по-късен етап, когато си "напишеш домашното" - защото само като се обадиш да искаш оферта за оборудването и ще разбереш, че не знаеш нищо и ако са недобросъвестни, ще го използват много добе да си продадат повече отколкото е необходимо, тогава с удоволствие бих те свързала с нея. Тя е уникален човек и не би ти отказала помощ, ако види че си сериозна.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 07:02 от Каспър

# 520
Аспирацията не бях я включвал  ThinkingТочно за това ми трябва с някой да порасъждаваме. И все пак ако ми кажете колко приблизително може да е печалбата за един дюнер, ще съм ви много благодарен.

# 521
Е, нали искаше да храниш хората и да ги правиш щастливи. Laughing
Къде я намеси сега печалбата?
Когато тръгваш в нещо ново, последното което гледаш е печалбата, първо гледаш да си свършиш перфектно работата.
Печалбата сама ще дойде после.

# 522
Е, нали искаше да храниш хората и да ги правиш щастливи. Laughing
Къде я намеси сега печалбата?
Когато тръгваш в нещо ново, последното което гледаш е печалбата, първо гледаш да си свършиш перфектно работата.
Печалбата сама ще дойде после.

Абсолютно вярно! Даже си мисля, че трябва човек да е подготвен за някакъв период на влагане само и недостатъчно възвръщане на вложенията, да не кажа че в началото обикновено се работи на минус....
Търпение, никакви колебания в качеството на предлаганата стока или услуга...

# 523
Момичета, случайно попаднах на темичката ви. Прочела съм я цялата. Сега чаета първата - вече съм към края.

Обръщам се към вас с въпрос. Извинявам се, ако вече сте го обсъждали, но както казах, сега чета и предните две теми.

Става съпрос за магазинче за вносен алкохол, цигари, пури, кафе... Как стоят нещата? Директно от производителя ли се снабдявам или някой в БГ държи съответните права и трябва да получа неговото съгласие?

Хич не съм в час с тези неща, затова засега събирам само инфо. Нали все отнякъде трябва за почна...

# 524
Всяка марка си има дистрибутор и места, където цените са й най-евтини
Лично аз за пурите и тютюна съм учила половин година
Зависи какво искаш да го правиш по-обикновено или тип бутик
Ако е тип бутик, задължително трябва да преминеш няколко курса

Общи условия

Активация на акаунт