Идеи за Бизнес 3

• 96 459
  • 605
  •   1
Отговори
# 570
Пак си мисля, че пропускам нещо...ми лично аз никога не бих си позволила подобно заобикаляне  Thinking
А ти всъщност работиш или имаш клуб /натам ме навежда нещо...

# 571
Да кажем, че съм запозната с изискванията.

# 572
Е то уж и аз съм запозната  Wink
Точно затова исках мнение и опит в темата - предполагам не съм единствената, която има желание да направи нещо такова.

# 573
Здравейте какви документи ми трябват за  да регистрирам едно помощениев жилищен блок  за търговска дейност? Или може би ще си спестямного ходене по мъките ако си наема адвокат да свърши тая работа Grinning?Някой да знае  какви парички   визмат адвокатите за тая услуга?
И втория ми въпрос е как мога да стана дистрибутор на вносни припарат за пране ,почиставне и прочие?Че едва ли е така да ходиш да купуваш като на екскурзия сигурно има мита и незнам още какво за внос на по големи количества все пак магазин ще зареждам.И да знам че в тая криза никак няма да върви много търговията на тия препарати  че то и българските са скъпи пък какво остава за вносните  но така и така си седя без работа помощението е мое и нищо няма да загубя поне се надявам де непоправим оптимист съм Joy
И да добавя 1 лев нямам в джоб да стартирам  но това не ме плаши  ще си намеря просто искам да знам грубо с колко може да се почне в моя случай при положение ,че няма да плащам наем , ,имам вече регистирана фирма, персонала съм си аз Joy и имам да вадя милиард документи за узаконяване на помещението което няма нужда от ремонт само от минимално обзавеждане за магазин  , всичко това без стоката нея отделно ще я мисля  по важно е първо да оправя  документацията на помещението LaughingМалко объркано стана но мисля че идеята е ясна  Grinning

# 574
  • София
Търговке, да не те отчайвам, но трябва да имаш поне 5000 лв. за документи, зареждане, касов апарат. Все пак първите 6 месеца  едва ли ще имаш печалба, а трябва и да се яде.
Дистрибутор едва ли ще може да станеш - там изискванията за първоначален капитал и опит в подобна дейност са ...., дано можеш да отговориш на тях.

# 575
# 576
Обърках се Hug

# 577
Маргало,как вървят нещата

# 578
С елката в ръка всяка вечер....в чуденка,сметки...и така,мисля в понеделник да подкарам,но дотогава много време....

# 579
Успех,ти желая

# 580
Искам да питам дали някой има опит от продажби в eBay? Особено, ако живее в България. Аз никога не съм го ползвала. Може ли да се печели от арт неща? (Искам да помогна на доста талантлив познат. Аз съм леко далеч от тези неща.)

# 581
Здравейте, отне ми 2 дена да изчета темичката.
Маргало, преди години (5) една моя приятелка отвори такъв оказион. Тогава не и трябваха почти никакви разрешителни - от пожарната миля че беше само. Даже и касов апарат не си спомням да и трябваше. Какво точно ще маркираш на касовият апарат newsm78???? Цялата сума на продажбата ли???? Тя не е твоя оборот!!!! Помисли малко, а пък аз ще и звънна и ще ти пиша.
 За момичето с ъгловата къща до авто нещото (не помня) може да отвори магазинче за автоаксесоари. Предполагам ще ти носи толкова пари колкото и една кафемашина.
 И за всички останали - доста е успешен дребният бизнес с цветя.   bouquet  bouquet  bouquet
Той не изисква бог знае какви регистрации, а много време и малко чуство за естетика.
Надявам се да ме приемете в вашата група доброжелателно  Grinning

# 582
На мен ми е интересно как ще работи търг. обект без касов апарат?

# 583
Еми лесно - просто няма да работи  Joy
Извинявам се, ама да мислиш, че може да отвориш магазин, без да си наясно дали ти трябва касов апарат е меко казано несериозно.
В касовия апарат отразяваш продажната цена. А това колко ти е печалбата е съвсем друг въпрос.

# 584
  • София
Цялата сума на продажбата ли???? Тя не е твоя оборот!!!!

А какво е оборота тогава  newsm78
Аз уж толкова години с финанси и търговия се занимавам, за сефте чувам, че сумата на продажбата не е част от оборота.

Общи условия

Активация на акаунт