Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 895
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Хоп ето ме и мен...  Flutter

Най накрая свърших с Илжиме и сега ми е тъжно ... гледаше ми се още ...  Crazy

На мен ми остават пет серийки, за жалост.Направо не искам да свършва Crazy

И аз, не исках да свършва, ама ... чух че щяло да има продължение, но с други артисти  Rolling Eyes  Sick

Днес като си пуснах Hong Gil Dong, все очаквам да искочи Илжимето от някъде  Joy, толкова са еднакви с тези дрехи, двореца и даже действието и в двата филма са развива в Чосон(дано не греша името  BlushCrazy

# 106
Хоп ето ме и мен...  Flutter

Най накрая свърших с Илжиме и сега ми е тъжно ... гледаше ми се още ...  Crazy

На мен ми остават пет серийки, за жалост.Направо не искам да свършва Crazy

И аз, не исках да свършва, ама ... чух че щяло да има продължение, но с други артисти  Rolling Eyes  Sick

Днес като си пуснах Hong Gil Dong, все очаквам да искочи Илжимето от някъде  Joy, толкова са еднакви с тези дрехи, двореца и даже действието и в двата филма са развива в Чосон(дано не греша името  BlushCrazy
Да, казва се Return of Iljimae, но всъщност била същата история, описана по по-различен начин, с други артисти...

# 107
Janis_J
  bouquet за труда

момичета, да ви препоръчвам едно сладко, младежко, развлекателно филмче "He was cool"

# 108
Мааалеее... Момичета, кой дявол ме накара да гледам клипчета от концерта на SS501? #Crazy И по-специално това изпълнение на Ким Хьон Джунг(Джи Хо):
http://www.youtube.com/watch?v=LJ0iCls4LTk#t=05m40s

Станал е още по-готин и е заякнал сякаш newsm78
Преди някоя да ми го вземе, да кажа, че и той е за мене  smile3508
 Mr. Green
А тая снимка...  #Shocked Heart Eyes

Оо не...аз съм туш вече  smile3517

Лека нощ на тея, които ще ги хване сън Hug

# 109
хаха, наистина е загладил косъма Simple Smile по снимкитте на ббф голяма част от екипа заслабнала с по 4-5 кила от изтощение, по информация на самия Ким Хьон Джунг.а самия той няколко пъти припадал.
корейците не са хора, а машини  Shocked

онзи ресторант за който говорих не е в България за съжаление ...

凤Феникс凰
мъжа ти много интресен подход има  Grinning ама аз не мога да гледам първо края, все трябва нещо да ми поддържа интереса до края Simple Smile Може би 4-5 серия е най-добре - хем не е прекалено напред, хем скучноватите моменти са минали и интригата е започнала.

Малката Черна Шапчица ще прегледам и 3-та на Марс, че втора почти ме убеди да го зарежа, въпреки че беше интересна. Сериалът и някакво фентъзи ли се води? Ама диалозите са много зле, и като цяло ми е малко тромав сюжета - много се мотат. И оная кахърната девойка нещо не ме кефи  Crazy Много съм се  изкапризила  Thinking

Загледах Swallow the sun http://www.mysoju.com/swallow-the-sun/ и изглежда обещаващо. Но тече в момента. Захванах го от 3 серия  Crazy

# 110
аз пак да ви предложа нещо; невероятна комедийка смях се с глас -  изкуството да съблазняваш

# 111
звездичка мерси за предложените филмчета,свалих си ги,тези дни ще ги погледна.И моя списък дълъг стана,кога ли ще изгледам всичко,не е истина.Страшни са тия азиатци,не се спират Laughing

# 112
тази съм я гледала  newsm10

това също беше свежо  http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=42&t=17796  Party

# 113
Аз захванах Илджиме Grinning
Хич не съм фенка на Джун Ки,много ми е женствен за моя вкус,
но пък сериалът  е един от малкото,които ме хванаха от първия епизод Grinning
Благодаря и за препоръчаните филмчета,ще тегля тези дни,очертават се интересни Hug

# 114
  • София
Привет, аз пък захванах Бичунмо и е невероятен.... а на Яхулай (не разбрах как се казва актьора) съм му страшна фенка вече, и на нашия човек от Замръзнало цвете, Ю Джин Ха, просто страшно е готин и той! Сериала си струва на 100%, просто отново супер музика, отново действието се развива със скоростта на светлината, отново стават обрати. Вече съм им фен на историческите филмчета, просто толкова красиво ги правят, някак те пренасят във времето. Красота. На 5ти еп съм вече. като пак се впуснах в маратон, но са само 14 епа  Sunglasses бързо ще ги свърша Simple Smile

# 115
mery_79
дано и така да продължават да ни радват Flutter

Burberry

bouquet

凤Феникс凰
 Илджме е единствения сериал, в който не съм открила грешка  Flutter

malka maimunka

а поизчакай преди да пишеш Mr. Green мен специално сериала ми стане леко смешен към 10 серия... много през пръсти са ги подкарали около тези серии... а за актьора, за който споменаваш...като физически данни хич, ама хич не ми допада, но просто думи нямам какъв страхотен актьор е... и гледам всичко  негово до което се докопам ... много странно говоря, нали? Mr. Green Joy

# 116
Някой гледа ли He Who Can't Marry? Звучи забавно по описание и актьорите изглеждат готини.  Май ще му хвърля едно око от 3-4та серия. Първа не успявам да я изгледам, няколко пъти опитвам ...

Марс наистина взе да става интересно от 3та серия, но май не е точно моят тип сериал  Confused

# 117
  • София

malka maimunka

а поизчакай преди да пишеш Mr. Green мен специално сериала ми стане леко смешен към 10 серия... много през пръсти са ги подкарали около тези серии... а за актьора, за който споменаваш...като физически данни хич, ама хич не ми допада, но просто думи нямам какъв страхотен актьор е... и гледам всичко  негово до което се докопам ... много странно говоря, нали? Mr. Green Joy

За момента ми задържа много вниманието, на 8ма серия съм, просто максимално ме кефи, и ме дразни, че вече Яхулай го няма...БЯЛО- То направо си стана един корейски прочит на Граф Монте Кристо за момента хехе... да видим натам какво ще стане, харесва ми много, харесва ми и как са направили сцените, красиви битки, малко фентъзи елемента допринасят за ефектите, когато го изгледам пак ще пиша Simple Smile

# 118
Свършиии Cry Изгледах Илджимето  Cry Просто страхотен сериал!Бих го гледала отново Flutter
бяло:
Единственото нещо, което не ми хареса, е че Юн Чеа не разбра кой всъщност е Илджимето Confused Иначе всичко друго беше на ниво.

Препоръчвам с две ръце и два крака  Crazy

Мисля да почна Кофи Принс, а след това "The Return of Iljimae"  Party

# 119
Аз успоредно с Илджиме започнах и Who Are You и ми беше приятно да видя познати физиономийки от ББФ-играят-но не в главни роли,де- 'маймунката' годеница на Джун Пьо , и асистентът как-му-беше-името  Mr. Green

Някой гледа ли He Who Can't Marry? Звучи забавно по описание и актьорите изглеждат готини.

И него съм набелязала,ама пустото време все не стига Sad Там пък играе актрисата,която в ББФ беше в ролята на Ка Юл. Grinning

А и забелязах,че къщата на втория баща на мадамата от Time Between Dog and Wolf е същата,в която в друг сериал-Shining Inheritance,живее бабата-шефка.Някой ако е гледал и двата сериала,сигурно също е забелязал Grinning

Днес започнах да уча корейската азбука  ooooh! Хвана ме крастата,отърване няма....

А ето и един много полезен линк,ако не сте попадали вече на него-DramaWiki

Общи условия

Активация на акаунт