Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 896
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
тук има много видео рецепти, ето една за рамен Simple Smile http://www.videojug.com/film/how-to-make-chicken-ramen

# 91
в момента гледам Бичунмо... добра приказка.. не те оставя и за миг да скучаеш

мен оризовите спагети нещо не са ми по вкуса... но съм правила опит с тях само веднъж. Ще пробвам отново... горещо препоръчвам ориза да се готви с  оризово олио...

за сметка на това ям с пръчици, въпреки насмешливият поглед на съпружеското тяло се начуих от раз... и дори мога да обирам зрънцата ориз bowuu
и сега въртя ориз и нудълс Mr. Green

но мъжО рече и отсече" ако следващата крачка е ядене на земята... няма да стане" -  един вид сама  съм в лудостта си Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Малката Черна Шапчица
 Хон Гил Дон е разкошен сериал...ако изтърпиш първите 5-6-7 серии... както се коментира честно ако ти пуснат края и началото няма и да предположиш, че това е единс ериал bowuu

# 92
  • София
Burberry, мерси за линка  Simple Smile
аз оризови спагети съм яла само от тези Чойс и подобни и съм им голяма фенка - винаги си имам няколко пакета за всеки случай Simple Smile а и като ги гледам как ядат във филмите, направо ми потичат лигите. Искам да си направя, но по някоя истинска рецепта Simple Smile засега значи имам оризово брашно (от което планувам да правя едни оризови топки, също и оризов хляб), сега оризови спагети, та ако си взема и оризово олио.. Mr. Green между другото, знам, че корейците много ползват сусамово олио Wink още не съм си взела клечки, ама много искам, но не знам от къде newsm78 но на земята няма да седна да ям - вкъщи всички сме дълги и никой няма да се навие да се криви на пода Mr. Green
Звездичке, за Хон Гил Донг така и така съм го загледала, щом казвате, че след 7ма серия става по-интересен, ще устискам още малко значи Grinning иначе взех да тегля Кофи принс по една серия всеки ден - е, грабна ме от първите 10 минути! Party

# 93
иначе взех да тегля Кофи принс по една серия всеки ден - е, грабна ме от първите 10 минути! Party[/color]
И мен така,непренциозен е,лек,и те гризе какво ли ще стане сега,харесва ми ролята на главната героиня Wink
На мен ми допадат Нудълс LaughingИма и някакви готови китайски сосове тук,но още не съм ги пробвала.

# 94
  • София
да! да! главната героиня трепе риби направо Mr. Green
обикновено ми харесват актьорите, а актрисите - не(не си кривя душата, така ми се иска да ми хареса някоя) ама все не Confused
а мацката в кофи принс на нищо не прилича, ама супер си играе ролята (а и съм сигурна, че ако я гримират и издокарат, ще е страхотна Wink)

# 95
Аз обожавам ориз Heart Eyes Оризови спагети, хлебчета и тем подобни, обаче, не съм яла newsm78 А и не съм виждала по магазините Rolling Eyes Ако засека някъде може да си взема да ги пробвам Stuck Out Tongue

Покрай вас май и аз ще се надъхам за тоя Кофи принс.След Илджимето, който определено мнооого ми харесва, се мятам на него.И без това не съм гледала нищо смешно след My girl Tired

EDIT:
Едно поздравче с тази страхотна песничка на Kim Hyun Joong(Джи Хо от БОФ)  
http://www.youtube.com/watch?v=TblgDGNO5Ig  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=XRdRIHxntRo&feature=related

(песента е една и съща, но клипчетата са различни - едното е с корейския текст, а другото е с превода на английски Flutter )

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 18:37 от Криси`

# 96

Актрисата от Кафе "Принц" Wink

# 97
Аз съм ходила на корейски ресторант и наистина храната я сервират в хиляди малки купички пълни с различни неща - много, но по малко Simple Smile Спомням си най-ясно някакви пържени малки рибки аншоа - ама миниатюрни - в първия момент си помислих че са някакви червейчета  Laughing

Аз опредлено иомам проблем с първите серии на тия сериали, не ме грабват и това е. И ББФ  го започнах от трета серия  hahaha и като изгледах всички тогава се върнах да видя и първите две. Хонгилдон гледах първа серия, не ми допадна, Илджиме - също. My girl пробвах, не ми харесаха актьорите, Кофи принс още не съм му дала шанс. Май трябва да ги почвам от средата  hahaha
Сега пуснах Марс, ама нещо .... от къде става интересно?
Абе на по-хубав от ББФ едва ли ще попадна, Мин Хо нма ли да се снима още някъде? Въпреки че едва ли ще е чак такъв успвх като ББФ, там влияят и много други фактори, останалите актьори, образите, сюжета, обстановката, музиката... освен да взема да го изгледам пак  Joy

За продуктите, в София имаше един голям китайски магазин на една пресечка на Пиротска - до Женски пазар, забравих я точно как се казваше. Там имаше всякакви китайски/азиатски хранителни продукти.

# 98
Ох,и аз съм така с началните епизоди,май трябва на принципа на мъжа ми да гледам-той започва от последния епизод,после през средните и ако наистина много му хареса сериала,гледа и първите епизоди Twisted Evil
После обаче му е голям хаос в главата,ако го попитам за какво иде реч в сериала Twisted Evil

# 99
  • София
ей и аз съм същата! първите епизоди реакцията през цялото време ми е  Shocked wtf??
а после, след 4-5 серия вече ок
Burberry, Марс е най-любимия ми от всички и по ми харесва и от ББФ и от Кучето и Вълка Heart Eyes по-късно ще си го пусна да видя откъде му почваше интересното
ей, къде е тоя корейски ресторант newsm78 в сф ли? (облизващ се емотикон)
а мацката е страхотна (Юн Ън Хье) Heart Eyes

edit: сега погледах Марс  Heart Eyes - още от втори епизод е интересно, ама ако нещо ти се стори скучен, трети вече със сигурност ще те грабне  Peace

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 01:41 от Малката Черна Шапчица

# 100
Моми4ета, тук има филм с И Мин Хо, ама немога да го сваля...Ако някой ми каже къде греша, ще го 4ерпя  newsm64
http://leeminhobulgaria.wordpress.com/downloads/

# 101
  • София
MisKapriz, а имаш ли регистрация в тоя тракер?

# 102
Хоп ето ме и мен...  Flutter

Най накрая свърших с Илжиме и сега ми е тъжно ... гледаше ми се още ...  Crazy

Позачудих се, с кой сериал да продължа и реших да почна Хонг Гил Донг  Rolling Eyes

Анкетата я пропуснах, но предполагам, че ще има и следваща и там ще се изкажа ...  Mr. Green

# 103
Хоп ето ме и мен...  Flutter

Най накрая свърших с Илжиме и сега ми е тъжно ... гледаше ми се още ...  Crazy

На мен ми остават пет серийки, за жалост.Направо не искам да свършва Crazy

# 104
Не е късно за тези, които са пропуснали да пратят оценки за анкетата. За съжаление много малко гласували имаме и незная доколко е обективна. Да не говорим, че за повечето сериали има само по един глас и се чудя дали изобщо да ги пиша.
Ето вижте какво става към момента:
   SERIES   Рейтинг   Брой гласове
1   Beautiful life                                  5,00       1
2   Bichumnoo                                  5,00       2
3   Cain and Abel                                  5,00       1
4   Engine                                          5,00       1
5   The Devil                                          5,00       1
6   The legend of the King’s 4 Gods     5,00       1
7   Winter sonata                                  5,00       1
8   Mars                                                  4,83       6
9   Time of dog and wolf                  4,83       6
10   Boys before flowers                          4,70       10