Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 897
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
О,китайският определено е много интересен език,а йероглифите са голяма зарибявка да ги научиш Grinning
Сега старателно се пазя да не залитна и по изучаването на корейски Twisted Evil

Burberry,значи си по-напред от мен.Не ми казвай какво е станало! Grinning.
Аз на моменти страшно се дразня как се разминават за малко-аха-аха да се случи нещо-и нъц!-чак блъскам по монитора от яд.
Мащехата ми е много противна и ми е жал за горкото момиче -дъщеря й-как пропадна и тя заради интригите на майка си.Много ми е интересно как точно ще я разкрият и нямам търпение.Дано е много гадно!
Mr. Green

Като каза нощно хранене Laughing,много познато ми прозвуча,май и аз така ще изгледам повечето сериали.Само дето и мъжът ми по това време се забива да гледа филми.

# 76
Shining inheritance още не е завършен... ще го изчакам и тогава, стига ми че гризах нокти за субтитрите на псоледния епизод на Black&White. Mr. Green

凤Феникс凰

Shocked четеш китайски Shocked браво... това хоби или... по-сериозно се занимаваш?
 защо не искаш корейски да учиш? Thinking

за какви нощни хапки приказвате? Thinking

# 77
Звездичка,щях и по-сериозно да се занимавам,но прекъснах(следвах китаистика 1 година) заради майчинство.Но си се самообучавам от няколко години.А корейския,не че не искам,но нямам капка излишно време за учене Sad
Нощните хапвания са на бебоците Laughing

# 78
Феникс, завиждам ти Embarassed Какъв мерак имам и аз да ги поразуча тези йероглифи Crazy

Аз бааавно напредвам с Илджиме.Сега съм на седми епизод и започвам горе-долу да разбирам смисъла на сериала.С кеф ще си го доизгледам Flutter А пък нали и Джун Ги играе Blush Ех, де да беше и тук, и в My Girl с къса коса като в Time Between Dog And Wolf fiuuuuuu Ама и така става  Mr. Green

# 79
凤Феникс凰
 а
ом имаш желание...може и след време пак да се хванеш....на мен хич не бива с изучаването на езици , ама хич... а така ми се ще ... да не го ворим колко ми е необходимо Crazy

Криси`

сериозно ли?
 ен пък точно с дълги коси ми харесват Crazy..

# 80

Криси`

сериозно ли?
 ен пък точно с дълги коси ми харесват Crazy..
Е, и такива се срещат.Сега примерно Викчо много си го харесвам с дългата косица Mr. Green С къса коса пък не ме радва.Явно имам различен вкус за различните актьори  Thinking Точно тея двамцата и тримата красавци от БОФ са ми любимите корейски актьори.За сега  Mr. Green Може и някоя нова любов да се зароди, знае ли човек Mr. Green

# 81
Изгледах го, голяма драма и съспенс до края, повече няма да издам  Grinning
Обаче ББФ ми хареса повече и героите ми бяха по-симпатични, и химията м/у главните актьори беше завладяваща, впреки странния и непоследователен в определени моменти сценарий, но предполагам че това се дължи на факта, че оригиналът е манга (а те са такива).
От към сюжет Shining inheritance беше доста по-обосноован, напрегнат с постоянни обрати.
Тоя дето игра Хуан е голямо дърво,  ooooh! извинявам се, ако някой му е фен  Wink

凤Феникс凰 аз бих учила корейски. От към писане ми се  струва по-лесен от китайски/японски - имат азбука с подд 30 знака до колкото разбрах. Но звучи много по-сложно от японски примерно - много са им странни съгласните и като натрупат една до друга изобщо не мога да им запомня думите.
А японския май предимно редува гласна/съгласна и е много ясен и отчетлив език.
За китайския нямам наблюдения, но ми се струва сложен  Sunglasses

звездичка Нощното хранене на бебетата Simple Smile аз като се събудя посред нощ и трябва да гледам нещо за приспиване. Сериалът е завършен с английски субтитри на mysoju.

Бих превеждала субтитри, към Eastern spirit ли трябва да се обърна?

# 82

Бих превеждала субтитри, към Eastern spirit ли трябва да се обърна?
Да  Peace
цък
Но пише, че за сега не търсят нови преводачи  Confused

# 83
Burberry
  може ли линк за теглене на последните 2 серии...ч е аз нещо не откривам Blush
бебето ми мина нощния режим...за разлика от майка му Mr. Green

Криси`
 мога да тти кажа, че Викчу( нали за от Марс говориш) всякак е хубав...  Crossing Arms
( Фнимай че той е ми е единственият любимец Mr. Green  и защитавам със зъби и нокти Whistling)

# 84
Привет момичета Hug
Аз си продължавам с Двореца,отначало малко мудно ми тръгна,но вече свикнах и почна да ми е интересно.Голяма скица е малката Laughing
СЕга видях,че качват Coffee Prince в замунда,почвам паралелно и него.Много се кефя,че има толкова много сериали за гледане,осигурих си материал за неограничено време.Браво на предложилия ББФ Heart Eyes,не се сещам Криси ли беше,зарани ни всички.Че и почнахме по дръпнати нежни очи и лица да се заглеждаме Joy

# 85

Криси`
 мога да тти кажа, че Викчу( нали за от Марс говориш) всякак е хубав...  Crossing Arms
( Фнимай че той е ми е единственият любимец Mr. Green  и защитавам със зъби и нокти Whistling)

Оопаа... Извинете  Mr. Green Аз си взимам Мин Хо и Джун Ги тогава Mr. Green (алчна съм, сори  Mr. Green )

# 86
звездичка  ето тук го гледам аз онлайн http://www.mysoju.com/shining-inheritance/

# 87
Криси`
 заменям всички за Вик Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes... така чеееееееее... Crazy

Burberry

мерси  bouquet
 аз  предпочитам да ми е изтеглен на harda... ще ги изчакaм да ги пusnatт всичките и тогава и аз ще го погледна Blush

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 17:38 от звездичка

# 88
Shining inheritance го приключих днес Grinning
Оценка-3.5,ако може LaughingАко не-3.
В средата на 27ми еп.се зачудих какво толкова би могло още да се случи,че да има и 28ми епизод;общо взето финалната серия ми беше доста скучна,можеше всичко да се сбие и да свърши до 27.Карай,де

Grinning

# 89
  • София
а аз пък сега редувам Хуанг Джин И и Хонг Гил Донг, ама не ми вървят и двата нещо Rolling Eyes
искам училищна драма/комедия Crossing Arms
а сега да се похваля - в мойто село, в кварталния магазин докараха оризови спагети newsm44 4 вида! по-дебели, по-тънки..
ведага се обзаведох с един пакет, ама сега е мн късно за готвене, но утре ще се изявявам  chef

Общи условия

Активация на акаунт