Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 908
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
в бяло: според мен, я прегърна, за да се убеди в чувствата си (или поне така ми се ще Mr. Green ) какво ще кажеш за мърлявия мениджър - дет си избърса с мокра кърпичка първо краката, после лицето и накрая мина и зъбите Joy направо виех Laughing
другия култов момент ми е когато обсъждаха запека на Хан Кьол hahaha hahaha
аа, на мен ми е по-интересно, как така всички са заспали и не виждат, че е жена, а само Хан Сонг не се обърка и за миг newsm78

сега мисля да изгледам някое и друго по-весело филмче докато чакам да изкарат всички букви на Кафето Simple Smile
може да гледам тоя за казармата - ей това тук

бяло:
Малее.. тоя мениджър Sick А като си обърна чорапа?  Joy
Сестрата на Ън Чан пък си вършеше работата в тоалетната на отворена врата  Joy
Уникални са просто Mr. Green

Да поизчистя малко из къщи и ще изгледам още една серийка, не мога тъй без хич  Mr. Green

# 136
Свърших с Хон Гил Донг, и мога да кажа , че ми хареса ... доста смислен и достоен финал ... доволна съм  Whistling

Сега вече не знам, какво да почна ...  Rolling Eyes Само знам, че колкото и да гледам, все повече ми се гледа ...  Crazy

# 137
Ох,аз доглеждам Time between Dog and Wolf и отново рева като побъркана.Много,много добре направен сериал,въпреки тъпата баналност със  загубената памет Laughing

На Джун Ки,който изобщо не ми допада на външност,трябва обаче да му призная,че е доста добър актьор.Браво на момчето Grinning

За анкетата добавям оценки-на Илджиме 4.5 и на Time between Dog and Wolf също толкова Grinning

# 138
Аз изгледах и девета серия на Coffee Prince.Почва да ме нерви вече Close
бяло:
Тоя Хан Кьол няма ли най-накрая да разбере, че Ън Чан е момиче?  #Cussing out
Пускам да изгледам и десета.Дано да вземе да се осъзнае Tired

# 139
Криси` ако разбере още  9-та серия, какво ще правят в останалите до края  Grinning Grinning Laughing

# 140
Хохо,попаднах на китайската версия на ББФ.Те всъщност го водят римейк на тайванския Meteor Garden.Актьорите обаче ми бледнеят на фона на корейците и нещо нямам желание да го гледам. Rolling Eyes
снимки- тук
и тук
F4 в китайската версия-1
2

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 22:42 от 凤Феникс凰

# 141
хаха, на китайския Джун Пьо не са успели да му накърят косицата  Laughing
аз не съм гледала другите екранизации, но не вярвам да са по-добри от корейската  Flutter  Heart Eyes

凤Феникс凰 мъжът ти да не е от азиатски произход, бързо си признай!  Grinning

да ви споделя, че загледах  Partner   http://www.mysoju.com/partner/ крими/комедия/романс - за едни адвокати, мн добро изглежда за сега... аз пак от средата хванах и направо в завръзката Simple Smile

# 142
Криси` ако разбере още  9-та серия, какво ще правят в останалите до края  Grinning Grinning Laughing
Еми да, ама много го разпъват... И десета изгледах - цък Laughing

Тея китайци са ми грозни Tired Японската версия не ми хареса.Тайванската не съм я гледала, ама тя пък е в Вик Rolling Eyes Тая нямам намерение хич да я почвам Mr. Green

# 143
  • София
малее, тия китайци мн грозни бре doh
няма да го гледам, това е сигурно
Криси, почакай да видиш като разбере  Grinning  повече нищо не казвам Whistling
аз снощи гледах филма за казармата - препоръчвам го с две ръце - яко хилеж падна Mr. Green
сега се чудя какво да гледам Thinking

# 144
Малката Черна Шапчица
хилеж, ама накрая спомена нямах.. само дето мис тана тъпо че ББ онази спа с най-добрият му приятел, а не даваше той да разбере.... и какъв гадньо беше до края музикната Rolling Eyes
 с една дума... трябва да има надпис да не се гледа от момчета, на които им предстои да ходят в казарма Twisted Evil

凤Феникс凰
 точно Ги е наистиан много добър катьор..., да не казвам, че зарди него догледах Virgin snow Flutter че и The King and the Clown Rolling Eyes

# 145
Криси още малко търпение Wink

# 146
  • София
Здравейте момичета, напоследък подхванах филми, гледах My sassy girl, и се спуках от смях. При все гадното ми настроение вчера, умрях да се смея, което и беше целта, да се разведря Simple Smile Много ми хареса, много откачен, бяло: Леле с нейните сценарии, направо умрях да се смея, как го погребаха жив, до нея, направо се спуках от смях. Даже сега ми стана смешно като се сетих. И края много ми хареса, тамън си помислих, че пак ще ги избие на тъжен завършек, а то какво стана Simple Smile Много сладко филмче, препоръчвам на хора с кисело настроение (и не само Wink )

Второто, което гледах е (Valley Of Flowers) Долината на цветята, но този не ми хареса хич. Фентъзи, но много ми беше един муден, мрачен, и скучен. Не ми хареса.

# 147
Burberry,да от Китай Peace

Аз след дълго умуване подхванах East of Eden.Засега съм гледала само 1 еп,ноп ми допада,но не знам как ще е нататък,това са цели 58 едночасови серии Thinking

Нещо напоследък не мога да си харесам сериал,започвам един,гледам по 2-3 епизода,започвам друг,ужас.Накрая няма да си спомням кой докъде съм го гледала Laughing

Кафето 'Принц" нещо не ме хваща,с триста зора от около месец го мъча и съм едва до средата на 4 еп. Crazy

# 148
Изгледах  A.Moment.To.R   - хареса ми ...
... току що завърших и Bichunmoo  - като замисъл не беше зле, актоьрската игра на повечето актоьри беше нулева, сценария на моменти беше яко фентъзи, но ... все пак ми хареса  Crazy

Сега имам задачка да изгледам два филма  Whistling и след това очаквам специален бонус ...  Mr. Green

# 149
  • София
Сега имам задачка да изгледам два филма  Whistling и след това очаквам специален бонус ...  Mr. Green
какво имаш предвид newsm78

Общи условия

Активация на акаунт