Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 915
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Сега имам задачка да изгледам два филма  Whistling и след това очаквам специален бонус ...  Mr. Green
какво имаш предвид newsm78

Joy Joy Joy
ами шегичка ...  Flutter

# 151

Нещо напоследък не мога да си харесам сериал,започвам един,гледам по 2-3 епизода,започвам друг,ужас.Накрая няма да си спомням кой докъде съм го гледала Laughing

Погледни Partner и Swallow the Sun на mysoju  Peace Партньора всършва тая седмица, чакам последните два епизода  Sunglasses
А за лека приятна комедийка He Who Can't Marry пак там - той е целия.

凤Феникс凰 значи  си напред с китайския Simple Smile Баткото ви говори ли китайски?

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 17:43 от Burberry

# 152
  • София
Schmetterling  Laughing
хич не те разбрах.. Mr. Green
напоследък си избирам филмите по азбучен ред - отварям каталога на форума на Ийстърн спирит и карам един след друг (засега карам един след друг само преведените на бг  Whistling мързелът си е мързел)

Нещо напоследък не мога да си харесам сериал,започвам един,гледам по 2-3 епизода,започвам друг,ужас.Накрая няма да си спомням кой докъде съм го гледала Laughing
Кафето 'Принц" нещо не ме хваща,с триста зора от около месец го мъча и съм едва до средата на 4 еп. Crazy
и аз така съм подхванала няколко сериала, и не се знае кой докъде е свален, докъде е гледан, подробности ми се губят..
пример: Хонг Гил Донг и Хуан Джи И ги гледах по първи 4 серии и доволно разбъркано - сега ми се струва, че е един филм Crazy
бих казала, че не мога да си представя, че на някого може да не му хареса Кафе Принц, ама така си мислех и за Марс, пък на Burberry нещо не й допадна Thinking - нормално е, различни хора, различни вкусове  Simple Smile

# 153
Малката Черна Шапчица Много насилие имаше, иначе го изгледах  Crazy с някое и друго прескачане  Laughing
Аз си падам по комедийки и кримита. Може и някой чист романс, ама да не е прекалено много драмата, даже май го предпочитам на филм, не сериал.
А Марс си беше драма от всякъде.

Като стана дума, в Метеор Гардън, май и двамата главни от Марс участват, а? Така ми се видя по случайно избрана серия от средата.
Корейците са ми по-сипатични от другите Simple Smile

# 154
Ооо... разгеле!Доживях да видя как Хан Кьол разбира, че Ън Чан е момиче  ooooh! Mr. Green Днес изгледах само една серия - 13та.Качени са до 15 и докато не качат и последните две ще гледам само по една на ден  Confused
Като двойка, обаче, по-сладки са ми Хан Сонг и Ю Джу  Flutter

# 155
  • София
Доживя ли Криси Grinning  ама как хубаво я изпържи онова кретенче Crazy а и реакциите се очакваха точно такива Mr. Green аз миналата седмица бях стигнала до 11 епизод, ама все едно не съм - хем знам какво става, хем подробностите ми се губят Confused та ще го почна пак от 6ти натам, но сигурно от другиден, че тия дни съм заета с други неща - и един само епизод да изгледам, всички останали идват на екс след него Crazy тъй че, ще изчака малко Simple Smile
Burberry, верно имаше много насилие, ама много ми беше влязъл тоя филм под кожата Crazy него единствен пазя и не ми се ще да го трия от харда Blush Sunglasses
а за Метеор гардън, исках да го гледам само заради двамата, ама (не знам дали е така), но ми се стори, че актьора, който играе главната мъжка роля не е Вик, а някой друг; и че Вик играе някой от другите трима; така че не ми се гледаше нещо, в което не са двойка с Барби Сю Rolling Eyes
някой по-запознат да каже дали съм права

# 156
Доживя ли Криси Grinning  ама как хубаво я изпържи онова кретенче Crazy а и реакциите се очакваха точно такива Mr. Green аз миналата седмица бях стигнала до 11 епизод, ама все едно не съм - хем знам какво става, хем подробностите ми се губят Confused та ще го почна пак от 6ти натам, но сигурно от другиден, че тия дни съм заета с други неща - и един само епизод да изгледам, всички останали идват на екс след него Crazy тъй че, ще изчака малко Simple Smile
И аз имам такова чувство Outta Joint
бяло:
Нали втората му майка не знаеше, че той знае, че не е тяхно дете?Как изведнъж почнаха да си говорят за нея?  Thinking

# 157
凤Феникс凰
 east of eden  ще се превежда не се мори да го гледша на английски Mr. Green
( даже и аз взех два епизода за сега Whistling)

Малката Черна Шапчица
 Шмети акто не иска аз ще ти кажа какъв й е бонуса... ББда види как корейците разпуската след като мамят народа, че се забременява от целувка...

аз затова не мешам сериали, че иначе свят ми се завива... даже през семдмицата съм на филми, а сериалите за уикенда оставям...
ако някой филм/сериал ми дотегне, че да не мога да го изгледам... си го сотавям за много дълбок резерв Mr. Green

# 158
  • София
Най-накрая дойде времето на Кучето и Вълка Simple Smile Първи епизод изгледан и ми хареса, ще видим нататък. Като се замисля, много много харесвам в азиатските сериали, че действието много рядко се развива в затворени помещения. Показват ни се градини, храмове, улици, училища и всякакви разнообразни сцени, хората са в постоянно движение, не се застояват само в работата, или само вкъщи, или в съседи. Сега ми направи впечатление, реката, която бяха снимали в първи епизод беше бая мръсна, но те ни я показаха такава каквато е, което е и чара на тези сцени. Да си призная, от както съм подхванала тези сериали, не съм подхващала никакви други, дори тв рядко гледам Simple Smile само новини и ако се зазяпам в нещо Simple Smile Просто замених кабелната със сериалите Simple Smile

Едит: Искам да ви поздравя с една песничка от Бичунмо, много нежна и хубава ( я, каква изненада а  Laughing Sunglasses )

http://www.vbox7.com/play:622efb81

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 17:59 от malka maimunka

# 159
Изгледах Coffee Prince  Flutter
Останах със смесени чувства Rolling Eyes

бяло:
Сериалът ми беше много забавен, въпреки че имаше доста пълнеж Whistling Химията между актьорите беше страхотна.Толкова бяха естествени - сякаш са истинска двойка.Имаше истински целувки, че и нещо повече  Crazy Такава рядкост(да не кажа, че хич ги няма) са тея сцени, че направо... ставаше ми едно такова хубаво  Blush Flutter
Ама последните серии направо разбозиха всичко  Confused Тотално промениха характеристиката на Го Ън Чан и точно това не ми хареса.От едно момиче, за което най-важно е семейството и това коремът й винаги да е пълен  Mr. Green стана някаква кариеристка - не искала да се омъжва, щото нищо не била постигнала, бла-бла.Айде бе.. Сякаш не може да продължи да се развива след като се омъжи.И финалът можеха да го направят по-интересен Whistling

Оценка - 3.5/5 ама понеже не мога да давам половинки - 4ка  Peace
Трябва да пиша на Janis_J и да си дам оценката за Идлжимето  Flutter

# 160
  • София
прави ми впечатление, че повечето сериали малко преди края така разбозват, че направо Sick
едвам докарат финала Crossing Arms - а иначе сюжет, актьори всичко качествено, не знам защо така им се получава Thinking

# 161
прави ми впечатление, че повечето сериали малко преди края така разбозват, че направо Sick
едвам докарат финала Crossing Arms - а иначе сюжет, актьори всичко качествено, не знам защо така им се получава Thinking

Дам, има такава тенденция Confused
От всички сериали, които съм гледала, най-много ми хареса финала на Кучето и вълка.То  в този сериал ми хареса абсолютно всичко де  Heart Eyes

# 162
В Партньор не разбозваха нищо. Ама май не е преведен на български, не знам дали имат намерение да го преведат.

# 163
  • София

Е как защо, защото преди всичко са сериали  Grinning Т.е. трябва да има нещо бозавко, макар и мъъъъничкооо  Mr. Green

# 164
  • София
аа, malka maimunka, не се съгласявам Simple Smile това, че е сериал, не значи че трябва да взима най-лошите практики в създаването на сериали - американските такива например или латинките също
иначе и аз съм съгласна за Кучето и вълка - никакво забозване Peace

Общи условия

Активация на акаунт