Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 928
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • У дома !
Аз гледах SECRET ,китайско филмче и много ми хареса!Много тайнственост и много любов има в него!
В друга тема едно момиче го препоръчваше и наистина си заслужава....стига да  вникнеш в него......гледах го 3 пъти и всеки път го преоткривах Peace

# 181
  • София
Аз гледах SECRET ,китайско филмче и много ми хареса!Много тайнственост и много любов има в него!
В друга тема едно момиче го препоръчваше и наистина си заслужава....стига да  вникнеш в него......гледах го 3 пъти и всеки път го преоткривах Peace
TiFoNi, би ли дала линк към това филмче Simple Smile

# 182
Здравейте! Препоръчайте ми някой от тези сериали, но да е комедиен! Аз изгледах Снежната кралица, много красиво е направен, но е тъжен, гледа ми се нещо весело! Благодаря предварително!   bouquet
Здравей Simple Smile
Аз съм гледала Coffee Prince и My Girl - и двата са разтиварващи  Peace

TiFoNi ,
благодаря за препоръката  Peace
При първа възможност ще го изгледам, въпреки че филми гледам по-рядко Confused

# 183
Ако не се бъркам "Secret" е ето този: http://easternspirit.forumandco.com/forum-f10/topic-t89.htm и наистина е невероятен. С една дума бих го описала като филм- бижу! Тъкмо си мислех, че видиш ли съм му разкрила сценария и ме свалиха на земята!  Laughing Да не говорим, че през половината време усмивката не слизаше от устните ми.

"My Girl" го препоръчвам с една идея повече от "Coffee Prince". По- забавен ми беше.

Опаааа... Издадох се, че и аз съм в кюпа на феновете!  Whistling Приемате ли попълнения? То вие и да не приемате, аз съм нахална и се самонастанявам Wink Отдавна ви следя, но чак сега пиша, защото исках да изгледам повечко неща, преди да се присъединя към фенклуба.  Rolling Eyes

# 184
Коралче,
нали знаеш - колкото повече, толкова повече Crazy

# 185
Коралче,
smile3521 Знам, знам! Ама ти не знаеш, че косвено ти си виновницата за азиатската мания, дето ме тресе последните месеци!  Hug Ако не беше пуснала темата за ББФ, още щях да си тъна в "блажено" непросветление. Wink

# 186
  • София
Коралче, добре дошла Hug
пък щом го хвалите толкоз тоя филм, дърпам го и аз Sunglasses

# 187
Коралче,
smile3521 Знам, знам! Ама ти не знаеш, че косвено ти си виновницата за азиатската мания, дето ме тресе последните месеци!  Hug Ако не беше пуснала темата за ББФ, още щях да си тъна в "блажено" непросветление. Wink
Blush
Аз нарочно, бе.Да не си ги обсъждам сама  Mr. Green Hug

И аз го тегля  Flutter

# 188
  • София
ся като се замисля, то и аз от темата за BOF се запалих  Crazy
Криси`   Hug Hug

# 189
О, това SECRET е с Джей Чоу! Не знаех, че снима филми, освен, че пее. Азиатците са мултифункционални Simple Smile
Обаче за съжаление при мен линковете не се отварят, ще трябва да си потърся филма от другаде... Rolling Eyes
Или когато си дойда, в краен случай Simple Smile Записвам си го за гледане.

# 190
  • София
Burberry, имаше някакъв начин с прокси, ама и аз не съм много запозната.. Confused

# 191
Коралче, добре дошла Hug
пък щом го хвалите толкоз тоя филм, дърпам го и аз Sunglasses

После да споделите впечатления. На мен лично много ми хареса, давам му пълно 5!  Grinning

А снощи гледах ето това: http://easternspirit.forumandco.com/forum-f14/topic-t72.htm. Обаче линка към arena няма сийд и го изтеглих от бгшеър: http://bgshare.com/search_ok.html?ime=200+Pounds+Beauty&raz= … p;sort_order=DESC
Филмчето е лековата комедийка, която ако се абстрахираме от корейския език (който мен ме дразни само с факта, че почти нищо не му разбирам, иначе ми е много приятен за слушане Laughing) и от факта, че всичките актьори са с дръпнати очички, преспокойно би могъл да мине и за продукция на някое холивудско студио. Имаше доста забавни моменти, но не е "великия смях". И по- добре де, щото съседите под нас имат новородено, а аз онзи ден не си спомням какво точно гледах, и понеже си мислех, че съм сама вкъщи и разтресох стените от смях, hahaha а после майка ме гледаше доста странно и ме питаше как съм! Оценка: 4, но само заради страхотния саундрак. Иначе е някъде около 3-ката.

# 192
ся като се замисля, то и аз от темата за BOF се запалих  Crazy
Криси`   Hug Hug

И аз,и аз Peace
Burberry и аз го имам този проблем,затова тегля предимно от замунда и http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?c29=1&c28=1&c … =1&incldead=0.
Ако откриеш начин,свиркай Wink

# 193
  • София
това и аз го подминах няколко пъти при кръстосванията ми из Източния, ама в края на крайщата нещо не го одобрих Confused
а, иначе аз колко пъти съм разтърсвала стените от смях Crazy, ама след последния скандал, който ми вдигна майка, щот съм я събудила в 3 и половина с моя хилеж.. се хиля в шепи (трудно и неприятно Crossing Arms)

# 194
Ето го Secret в замунда: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=151696. Има го и в арена, но там има само 1 сийдър. Дано да ви свърши работа!  Hug

това и аз го подминах няколко пъти при кръстосванията ми из Източния, ама в края на крайщата нещо не го одобрих Confused
а, иначе аз колко пъти съм разтърсвала стените от смях Crazy, ама след последния скандал, който ми вдигна майка, щот съм я събудила в 3 и половина с моя хилеж.. се хиля в шепи (трудно и неприятно Crossing Arms)

hahaha Добре, че не съм сама! Ама нашите вече са ми свикнали, сега уж заради бебето се съобразявам, ама да видим докога, че понякога попадам на такива неща!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт