Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 984
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Аз още нищо не съм гледала  Sad , но попаднах на една реклама с Kim Hyun Joong и Lee Min Ho:
http://www.youtube.com/watch?v=kj2Ezznpkrs&feature=sub  Heart Eyes

# 196
  • София
Аз още нищо не съм гледала  Sad , но попаднах на една реклама с Kim Hyun Joong и Lee Min Ho:
въх.. Rolling Eyes
тва от днеска, бре..
я ми кажете, само на мен ли ми изглеждат прекалено гейски Rolling Eyes
хем вече свикнах на нежни момчешки черти, накъдрени коси, грим, шарени клинчета и т.н.
ама ми се струва, че тука режисьора е прекалил.. Thinking

# 197
въх.. Rolling Eyes
тва от днеска, бре..
я ми кажете, само на мен ли ми изглеждат прекалено гейски Rolling Eyes
хем вече свикнах на нежни момчешки черти, накъдрени коси, грим, шарени клинчета и т.н.
ама ми се струва, че тука режисьора е прекалил.. Thinking

Прическите им цепят мрака  Mr. Green
Да ти кажа, вече хич не ми прави впечатление, че са прекалено нежни Wink

# 198
Искам да сваля My girl, но от картинката на първа страница ме препраща на торент, където си има субтитрите на филма. Знаете ли къде го има самия филм за сваляне?
 Rolling Eyes

# 199
  • София
я кажете, който е гледал този Secret, става ли да се гледа с майка и баба, които не са гледали досега азиатско кино Mr. Green
бях решила да е "My sassy girl" ама съм го гледала 3 пъти и ми е писнал вече..

# 200
Зависи от майката и бабата. На моята баба ще и хареса на 100%, но майка ми е малко цинична натура, а и в критическата възраст и е много на моменти- ако я хвана в лош момент, целият свят и е крив и нищо не и харесва.  Laughing
Но мисля, че става за гледане с хора, които не са гедали азиатско досега.  Rolling Eyes Има много красиви изпълнения на класическа музика, малко езика ме дразни мен лично (още не мога да свикна с мандарина). Аз от доста време правя намеци на сестра ми за азиатско  Mr. Green и да си призная съм решила точно със Secret да и резна главичката, пък да видим...  Party

# 201

А снощи гледах ето това: http://easternspirit.forumandco.com/forum-f14/topic-t72.htm. Обаче линка към arena няма сийд и го

Това съм го гледала, помня че ми хареса Simple Smile

Burberry и аз го имам този проблем,затова тегля предимно от замунда и http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?c29=1&c28=1&c … =1&incldead=0.
Ако откриеш начин,свиркай Wink

Има го на mysoju.com, ама не знам, може да изчакам като си дойда другия месец. Иначе на тоя сайт съм му фенка Simple Smile Предимно от там гледам.

# 202
Secret ще го гледам,обещаващо е описан.

Аз си продължавам в същия дух да гледам паралелно по няколоко сериала;кашата е пълна Twisted Evil Трябва да спра да ви чета , защото постоянно се изкушавам от вас и от темите в Ийстърн спирит и подхващам по нещо ново Laughing

Сега препоръчвам:
http://www.mysoju.com/sweet-spy/-Sweet Spy-
въпреки тъпото си заглавие сериалът е страхотен,забавен и с по-нестандартен сюжет.
Аз съм до 7 еп. и дотук няма слабо Grinning
В него участват двама сладури,които много харесвам-мацката от Кучето и вълка е тук в главна роля,а също и Денис О-мамин сладък Heart Eyes

а също и Take Care of the Young Lady-нов-новеничък,чак пАри,
излъчва се от оня ден Mr. Green Вече гледах двата епизода и се зарибих.
Must-see за всички фенове на мадамката-момък от 'Кофи принс' Wink

# 203
凤Феникс凰 точно мислих да проверявам дали са качили Take Care of the Young Lady той тръгна след Partner,  а главния мъж е от Swallow the Sun   Sunglasses Ауу объркала съм се Simple Smile ама тия азиатци са ми още много еднакви hahaha а имената на корейците изобщо не мога да ги запомня, имам чувството че съдържат едни и същи срички в различен ред Grinning
Заподозрях, че не съм права понеже ми се видя изненадващо един и същ актьор да играе две толкова различни роли по такъв начин, все едно са различни хора, и то какво се оказа ... hahaha

Ох, да! Take Care of the Young Lady изглежда много, много обещаващо! Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 09:57 от Burberry

# 204
Коралче
 добре се обявила сред нас  bouquet

200паунда ми е с един от най-харесваните( за сега) корейски актьори...а саундтрака и най вече нейната песничка.. са страхотни!!!

Малката Черна Шапчица
кФи гейски прически.. кФи 5 лева... Mr. Green
извнявай, ама азиатските мъже( хайде тез по тв-то, да не слагам всички в кюпа) изглеждат по подържани -  прически , дрехи и тн от половината( да не кажа повече) европейски жени Mr. Green

honda_vti
началната страница на Спирит в момента се обновява.. в най-скоро време  ще проработи Peace

# 205
  • София
ее, недейте така  Naughty
това, което казах (за гейските мъже) се отнася само и изключително за рекламката, чийто линк е дала Криси` Rolling Eyes
и пак повтарям - режисьорът е прекалил с грима и прическите Thinking

едит: изгледахме с родителското тяло My sassy girl - стари&златни Grinning

# 206
  • У дома !
Аз гледах SECRET ,китайско филмче и много ми хареса!Много тайнственост и много любов има в него!
В друга тема едно момиче го препоръчваше и наистина си заслужава....стига да  вникнеш в него......гледах го 3 пъти и всеки път го преоткривах Peace
TiFoNi, би ли дала линк към това филмче Simple Smile

Съжалявам,но мъжа ми свали филмчето от някъде и после хванахме вирус и т.н.
Така,че не мога да помогна с линк.....филмчето си заслужава....моля някой друг да помогне за линк Praynig

# 207
Малката Черна Шапчица
 ти пък да не сЪ обиди Hug

и аз като TiFoNi , се присъединявам към молбата за линка за Тайна...ако моеж да се тегли от чужбина най-добре Rolling Eyes

# 208
  • София
не съм се обидила Hug
просто държа да съм разбрана правилно Flutter

# 209
а това...
Просто е прекрасен..... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт