Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 74 990
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Малката Черна Шапчица

Heart Eyes

акто сме почнали с клипчета от ютуб... да споделя как Джи–Соп ми спечели сърцето с това си изпълнение:

http://www.youtube.com/watch?v=RsDKQp-dxC4
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 212
  • София
Heart Eyes Звезди
след Гонг Ю( Two Hearts), Джи–Соп ми е най на сърце  Heart Eyes Blush

късен едит: таман догледах Тайната
ее, нямам думи - егати мистерията, егати чудото Crazy
бели букви:малко ми приличаше на един от филмите за Хари Потър с тия ръкописи, и мистерии и пътувания във времето Thinking
много интересен, но се радвам, че не го пуснах снощи на майка ми - щеше да си извади погрешно впечатление за азиатското кино (тя такива много не харесва)

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 00:12 от Малката Черна Шапчица

# 213
Здравейте, мили дами   bouquet
Приемате ли нови начинаещи почитателки на корейското кино? Grinning
Преди няколко дни случайно попаднах в Замунда на сериала The Snow Queen и съм просто очарована  Heart Eyes
Ще изгледам и тези, които сте сложили на първа страница, а и междувременно ще ви следя   bouquet

# 214
  • София
Тамън ми се гледаше филмче, и вие нахвалихте Secret и го дърпам веднага, много мистериозно звучи Simple Smile)))

# 215
  • София
mijjjka, добре дошла Hug Hug
пробвай някоя от комедиите Wink няма да сбъркаш
malka maimunka, после да си кажеш мнението Simple Smile
нещо много пусто в темичката Confused...

# 216
Привет, момичета!
Връщам се от море и веднага минавам да ви видя. Еххх, много хубаво върви темата. Аз също съм набелязала Secret за гледане ама вече наистина нямам време...дори превода си го замотах.  Confused А пък искаааам да гледам, искааааам .... алчна за още.
Хайде да съм гадна и да ви подхвърля още нещо, което изгледах на един дъх преди да тръгна за морето. Много ми хареса, а е и кратък - само 5 епизода... и е различен, нестандартен сюжет с вампири. Първо си викам ... е не, това вече ще ми дойде в повече ... корейски вампири, ама пусто, по корейски, така поднесоха сериала, че не се откъснах от монитора до финалните надписи. FREEZE
 Hug

# 217
здрасти и от мен  Simple Smile
аз гледах A moment to Remember ... много хубав филм
след това K-20: Legend of the Mask - личното ми мнение: комичен, приключенски фантасмагоричен ама, че описание и романтика не липсва ... почва нетипично, но после всичко си идва на мястото ... тъкмо си мислиш, че вече си го разгадал ... и в следващия момент ти казват 'само ти така си мислиш, че знаеш какво ще стане' ... после пак ги завъртяха нещата ... интересен ми беше, не съм скучала
изгледах и Three Kingdoms: Resurrection Of The Dragon - исторически е ... силен филм ... хареса ми много историческите им филми гледам почти задължително ... беше неизбежно да не го сравня с Red Cliff (отнася се за същия период от китайската история, но друго ни разказват) ... много малко повече ми харесва Red Cliff ... просто сантименти не за друго
сериал не съм захващала още ... само 3 съм изгледала до сега  Rolling Eyes ... много зле за мен ... трябва да взема мерки
и вие сте добавили и нови заглавия ... браво   bouquet
добре, че съм назад с материала ... тъкмо няма да поглеждам тези, които сега ги излъчват ... хич не съм от търпеливите, когато ми е интересно ... ама като се хване на въдицата човек стои и чака ... какво друго

Secret съм го гледала преди време ... мисля, че от bgshare-а го дръпнах ... май не ви върши работа обаче  Thinking
надникнах от любопитсво заради Jay Chou ... без някакви очаквания накрая бях силно впечатлена ... филма е някак изтънчен, чувствен, деликатен, нежен ... има положително въздействие ред бул дава крила, че филма и той ... поне моето усещане е такова ... а музиката - тя е фантастична
да ви предложа и аз две клипчета  http://www.youtube.com/watch?v=dhXNMcl9Et0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=QX1Hicf3myg&feature=related

прехласването ми по азиатските сериали и при мен покрай темата за БОФ стана - Криси  Hug ... и с малка помощ от ... те си знаят  Heart Eyes  
добре дошли  Hug на всички новозарибени  Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 03:43 от castanea

# 218
От къде гледате My girl? На mysoju е с много ниско качество Sad

Редактирам си мнението за сериала, след като му дадох втори шанс изглежда много мой тип Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:49 от Burberry

# 219
и тук го има онлайн My Girl ... не съм го гледала обаче и незнам дали е по добро качеството  Thinking
иначе аз предпочитам каквото гледам да е на харда

уффф ... сега видях, че видеото за 5ти еп е дефектно Tired  ... ама и аз я свърших една ooooh! ... много съжалявам ... другите епизоди тръгват

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 17:59 от castanea

# 220
  • София
Редактирам си мнението за сериала, след като му дадох втори шанс изглежда много мой тип Simple Smile Simple Smile Simple Smile
за кой сериал си си променила мнението Simple Smile

# 221
за My girl
мерси за линка веднага ще проверя

# 222
Е,знаех си ,че няма как да не се хареса на някого този сериал Grinning
Приятно гледане!
М/у другото това е сериалът,в който за пръв път видях Джун Ги и бях дълбоко отвратена от женчовския му вид.Сега,.след като съм го видяла и в други роли и с по-различна прическа Mr. Green,смятам,че става момчето,но пак не е мой тип.Актьорското му майсторство -и преди съм казвала- е неоспоримо Grinning

# 223
Моля ви някои да ми каже откъде да си изтегля филма "hello my teacher" ? Наистина искам да го гледам много.Благодаря предварително!  Praynig

# 224
снощи почнах Yasha ... това е първият ми японски сериал ... увлече ме и изгледах 5 епизода и уж вече съм наясно кой е добрия и кой лошия или само така си мисля  Mr. Green ... до тук ми харесва, но нека го изгледам - имам още 6 епизода
може би обаче човек трябва да е любител на такива истории ... в противен случай може и да не му допадне  Thinking
страшна игра на Ito Hideaki ... много добре докарва и двете роли ... чак имам чувството, че играят двама различни актьори, които просто невероятно много си приличат

soncheto
виж линковете в тази тема дали няма да ти свършат работа

Джун Ги го гледах първо в Илджиме и след това в Краля и клоуна ... да не казвам, че много исках да го гледам този филм, но на 10тата минута вече мислех да го спра  Rolling Eyes ... някак ми дойде в повече началото (хем от това, което съм чела знам, че не ни показаха някакво чудо невиждано, особенно за периода за който се отнася ... друга им е философията и т.н) ... в крайна сметка ми хареса доста филма
наистина е много добър актьор и бих гледала филм/сериал само, защото той играе ... все пак и първото ми впечатление за него е от Илджиме
понеже си мислех по едно време Моето момиче да подхващам гледах няколко клипчета с OST-a ... мииии тя физиономийката му горе долу като в Краля и клоуна ... ама нали в една година са снимани ... сега съм си дръпнала Кучето и вълка

Общи условия

Активация на акаунт