Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!

• 75 005
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Привет момичета,аз почти привършвам Каин и Абел,много ми хареса сериалчето.Започнах и Goong,забавно е,но не е нещо особено,става,ако няма друго за гледане Wink

# 46
  • София
аз пък сега съм на Хуан Джи И Simple Smile исторически, не ми е нещо особено, ама имат хубави костюми - всичко е много (по корейски) шарено Shocked

# 47
Пуу най-накрая изгледах Hana Yori Dango.
Е хич пък не ми хареса Naughty Само последната серия дето по-ставаше за нещо.Другото - боза Tired Ако сте гледали преди това Boys Before Flowers (  Heart Eyes ) изобщо не се захващайте Peace Имах доста по-големи очаквания за този сериал, но определено не се оправдаха.

Довечера започвам Илджиме Peace

# 48
 Peace подкрепям, свалила съм си го, но не ме грабна още първата серия и така си отлежава на харда..
иначе само чакам да изляза в отпуска и почвам друго чудо - Beautiful life
бил с най-висок рейтинг евър, а и е с любимеца ми Кимура Такуя  Heart Eyes

# 49
Оф, тея японските защо не ми се нравят - не знам  Outta Joint Бях почнала Nobuta Wo Produce - даже първи епизод май не изгледах до края  ooooh! А тук след това се изкаха хора, на които много им е харесал.
Явно съм върл корейски почитател и това си е Crazy

Изгледах нааай-накрая първи епизод на Илджиме - допадна ми Peace Сега си пускам и втори.Мисля, че ще има доста общо с Хонг Гил Донг пък да видим Flutter

Лека вечер на всички  Hug

# 50
Аз съм в момента на това-http://www.mysoju.com/shining-inheritance/ и много ми харесва,още от втория епизод се зарибих страшно.Препоръчвам го Grinning

# 51
  • София
Криси`, аз много се чудих дали да го захвана Hana Yori Dango или Метеор Гардън, ама ще видим Thinking
свалила съм си първите 2 серии на Хонг Гил Донг (щот то срамота да не съм го гледала  Whistling Embarassed, ама ще го поправим това) ама след като изгледам Хуан Джи И

# 52
Аз съм в момента на това-http://www.mysoju.com/shining-inheritance/ и много ми харесва,още от втория епизод се зарибих страшно.Препоръчвам го Grinning

Чудех се дали да го почвам, май ще му хвърля едно око пък да видим ...  Grinning

# 53
Криси`, аз много се чудих дали да го захвана Hana Yori Dango или Метеор Гардън, ама ще видим Thinking
свалила съм си първите 2 серии на Хонг Гил Донг (щот то срамота да не съм го гледала  Whistling Embarassed, ама ще го поправим това) ама след като изгледам Хуан Джи И

За Гардън-а не знам, ама японската версия не струва Confused Е, все пак това си е мое мнение, на тебе може да ти хареса  Flutter

# 54
  • София
Привет, бях малко на моренце, та изостанах със сериалите. Но да кажа, че е жестоко да слушаш началната песен на Марс и да гледаш вълните с биричка в ръка. Направо е удоволствие отвсякъде  Mr. Green През цялото време си слушах на плажа песнички от сериалите и си наблюдавах вълните с кефче  Sunglasses Сега ще подхвана някой сериал, да си гледам, когато подхвана нещо ще пиша да се отчета.

# 55
Хуанг Джин И е много интересен сериал, поне за мен. Различен от всичко, което съм гледала като исторически сериали, но точно там му е чара. Засяга темата за мястото на жената в обществото, свободата й, правото й на избор и на любов. Разбира се говорим за обществото на древен Чосон, но така или иначе някой от нещата имат много съвременно звучене.
Beautiful life е страхотен сериал. За любовта такава каквато трябва да бъде - загърбила предрасъдъците и надскочила физическото измерение на нещата.

Момичета, гласувайте за сериалите, че анкетата ни е много постна  Wink

# 56
привет момичета  Simple Smile
преди да почна Илджиме се чудех между него и Хуанг Джин И така, че и той ми стои на опашката
не си спомням кой го беше написал  Blush че филмите, които са с БГ титри си струва да се гледат ... четейки сюжетите и на мен така ми изглеждат
Малката Черна Шапчица мерси
четейки предната тема ми стана ясно, че Марс е от задължителните + още няколко  Mr. Green
просто някак не ми се гледа Марс още ... нямам представа защо  newsm78 ... както и да е изгледах Илджиме и явно съм нацелила подходящия момент защото след това не ми се гледаше абсолютно нищо ... и някак все още съм без думи за филма ...
след няколко дни гледах Дейзи ... уж за разнообразие, а всъщност при мен се получи малко от трън та на глог ... на мен лично ми хареса доста филма и пак не ми се гледаше нищо после - добре че е филм, а не сериал пак ... беше ми и интересно да гледам актрисата от My Sassy Girl и в Daisy - доста различни роли
и така снощи почнах Coffee Prince до 3ти еп съм съвсем в началото ... харесва ми, а след следващите епизоди сигурно ще съм върл фен  Mr. Green (сега се чудя ще кажа ли за някой техен сериал че не ми е харесал и да го зарежа на първите епизоди  Thinking кой знае  Rolling Eyes) ... надявам се да няма големи драми да си се придържат към романтичната комедия ... и определено съм очарована от актрисата
бях си казала, че сериали само през почивни дни ще почвам  Rolling Eyes ... ама на несериозна съм ...
Janis_J аз за сега само 2 сериала съм изгледала ..  до 30.07 може и да не свърша с принцовете ... колкото толкова ... следващия път другите

и малко извън темата - прочетох темата за вредата от корейските сериали ... има да задобрявам в някои навици ... примерно все още не спя на пода и храненето с клечки не ми се отдава съвсем, но то е защото съм непостоянна
миналата година се бях навила сериозно да уча китайски и си търсех курс в района ... за моя радост попаднах на една статия-интервю с директора или зам. директора (не помня точно вече) че в една гимназия в Добрич откриват паралелка с китайски ... тъй като това ми беше най близкото реших да се обадя ... покрай паралелката може и идея за курсове да имат ... отговора им беше 'ама това интервю е първоаприлска шега'  Shocked  Mr. Green ... наистина беше от 1.04 интервюто ама кой да предположи ... и такива работи се случват

Janis_J, аз съм се зомбирала вече..  Crazy бг мъжете ми се виждат грозни, недодялани (дебели Mr. Green) селяни Laughing
хаха много точно, ама не смао бг мъже...ама всички останали Mr. Green
оффф аз това отказвам да си го призная за сега  Rolling Eyes  Crazy но си важи и за мен    ooooh!   tooth
 Hug

# 57
.........
не си спомням кой го беше написал  Blush че филмите, които са с БГ титри си струва да се гледат ... четейки сюжетите и на мен така ми изглеждат
.........

Така е, защото превода е напълно доброволен и някой отделя от свободното си време, за да го направи. Следователно, за да преведе нещо трябва наистина много да му е харесало. Всичко що е преведено си заслужава да се види. Видях, че са превели A love to kill. Сериала не ми е сред топ10, но пределено ми хареса, а с български субтитри просто не е за изпускане... ако щете дори за нетепично горещите за корейски сериал целувки  Wink
Лично аз превеждам, за да си доставя удоволствието да изкарам още месец (ако не и повече) със сериала, който ми е харесал. Докато превеждам се забавлявам страшно много, вниквам още по-добре в действието и дребните детайли, а и ми доставя удоволствие, че мога да покажа как съм почувствала героите. Така им давам и нещо от себе си. ... отвлякох се  Blush

Относно Coffee Prince - ама, моля ви се... та този сериал си е пълна петица ... откъдето и да го погледнеш. Исках да участвам и в превода, но успях само с една серия. Ама се позабавлявах!

# 58
изгледах Full House - много хубав сериал... заслужена оценка 4... за 16 серии не успях и за момнт да се отегча... освен на последната... но определено много ми хареса

в момента гледам Хон Гил Донг... и след 5 серия определено ми грабна пос ериозно вниманието Flutter

# 59
castanea
 гледай непременно и My girl  Full house... и като си гледала Daisy гледай и A momentt to remember...  Flutter

Janis_J
 абсолютна си права... при превода се усеща сериала/ филма в много по голяма дълбочина Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт