Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се определя размерът на майчинството в България?
Какви са причините бременните жени да предпочетат работа пред болничен?
Какво се случва, ако не родя до термина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се определя размерът на майчинството в България?
-
Какви са причините бременните жени да предпочетат работа пред болничен?
Предпочитането на работа пред болничен по време на бременност може да се дължи на финансови причини. Някои хора печелят повече от работата си, което им осигурява по-добра финансова стабилност отколкото болничният. Освен това, болничният може да намали размера на майчинството, което също може да бъде фактор при вземането на решение за работа.
-
Какво се случва, ако не родя до термина?
-
Как се изчислява болничният?
-
Как да изберем педиатър?

с нови вести..... Бяхме на ФМ и беше много забавно. Таткото с такова нетърпение го чакаше този преглед и тропаше нервно пред кабинета с крак и накрая беба се оказа срамежлива и не ни показа нищо.
Той се беше приготвил че ще я запишат на диск този път , щял да покаже на колегите... да ама не. Абе важното е че всичко е ОК с нея. Пак си върви с 3 седмици напред и е 1850г , см не ми казаха, не знам защо. Бях при д-р Цолова- тя ние запомнила жената, ние с нашите истории в началото.... нали тя ни излдваше за Даун и ни следи от началото. И тя се забавлява жената. Мн се радва на бебето, защото очакваше заради единичната пъпна връв бебка да е мн малка, но се оказа че даже е по голяма за седмиците си
. Прегледа я обстоино и чаккахме , чакахме но не искаше да си покаже лицето. Беше си сложила и ръцете и краката върху лицето
, видяхме я обаче че се плези или отваря уста нещо такова, ама мн трудно се вижда като се закрила така. Д-р Цолова я сръчка малко , но единственото което получавахме беше ответен удар отвътре - тя бута и наща и тя бута
. Абе важното е че е добре тя пък ние както каза мъжа ми "после ще я глееедамееее на 10 Д ". Остана малко разочаровам но .. какво да направим сега
Нямам търпение вече да си я гушна. Някак си все не мога да си я представя как ще изглежда
. Докторката каза че това че върви с 2 седмици напред не значи че ще родя по рано, а просто ще е голямо бебе

Иначе от 4 следобед нямаме температура (да не чуе дявола!). Благодаря ви за положителната енергия! Дано и довечера остане така! 
Отсега се чудя каква по-ефирна рокличка да си сложа, че малко да компенсирам.
за старанието!
че всичко е ОК!