МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 13, чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 803
  • 433
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Божеее,питбула иска да си наеме чистачка  Mr. Green
тя много на сериозно се взе  Mr. Green

# 166
  • 221B Baker Street
оххх,пашата и джемил ще ме уморят  Joy Joy Joy

# 167
  • Атлантис, Галактика Пегас
С риск да ме линчувате ще кажа следното-Кенан е виновен за катастрофата,но и Джавидан има вина.Моя мъж като се разбеснее аз си лягам и ставам по-ниска от тревата...не за друго ами не останаха читии вече.
Джавидан махна бебето-тя няма ли същата вина като него?Сега видя,че ще има бебе от Ламия и сакън искам бебе. Не го ли обичаше и предното бебе или само това?

Както обича да казва баба ми- мъжът като се разбеснее ти кротувай, като му мине го подреди и сложи на мястото му, ама нека е вече след като се е поуспокоил.  Peace
Ами ако се разбеснее жената?  Shocked

# 168
  • 221B Baker Street
баси ужасния сън  Shocked ooooh!

# 169
Да бе.. кошмар от класа.

# 170
извинете, че се намесвам, но се подразних че сега изкараха Джавидан като голяма мъченица, а когато направи аборта не мислеше толкова за бебето  Shocked

ами много е просто - сега искаше това бебе и е нормално да страда за него  Peace
а предния път защо не го искаше се от един баща бяха

казах,да не превръщаме темата в за или против аборта - имала си е причини - направила го е  Peace
никой не го прави грешно си разбрала/ а защо превръщате темата в за или против Кенан или Кенан или Джамил/,просто всеки си казва мнението мислих че за това е темата newsm78

# 171
С риск да ме линчувате ще кажа следното-Кенан е виновен за катастрофата,но и Джавидан има вина.Моя мъж като се разбеснее аз си лягам и ставам по-ниска от тревата...не за друго ами не останаха читии вече.
Джавидан махна бебето-тя няма ли същата вина като него?Сега видя,че ще има бебе от Ламия и сакън искам бебе. Не го ли обичаше и предното бебе или само това?

Както обича да казва баба ми- мъжът като се разбеснее ти кротувай, като му мине го подреди и сложи на мястото му, ама нека е вече след като се е поуспокоил.  Peace

Е ти пък- да не би да очакваш жената да набие мъжа?  hahaha  Не, просто тогава тя да му каже къде са му грешките, за да се опомни. Пък и нали знаеш, че понякога да говориш тежки думи е по- тежко и силно оръжие, отколкото шамарите и юмруците.

# 172
Джави махна бебето защото тогава тя самата не беше готова да стане майка.Това обяснение устройва ли ви?
desi dd,естесвено,че всеки си казва мнението  Hug
blaze_@,аз ако чакам да се разбеснее,че и да му мине ,че да му кажа каквото си мисля.... Whistling
Разговор му е майката,не избесняване и притихване

# 173
  • 221B Baker Street
извинете, че се намесвам, но се подразних че сега изкараха Джавидан като голяма мъченица, а когато направи аборта не мислеше толкова за бебето  Shocked

ами много е просто - сега искаше това бебе и е нормално да страда за него  Peace
а предния път защо не го искаше се от един баща бяха

казах,да не превръщаме темата в за или против аборта - имала си е причини - направила го е  Peace
никой не го прави грешно си разбрала/ а защо превръщате темата в за или против Кенан или Кенан или Джамил/,просто всеки си казва мнението мислих че за това е темата newsm78

ами задаваш въпроси,на които няма отговор,кой знае защо е махнала бебето,само тя си знае  Peace причини за аборт има много,но започнем ли да ги изреждаме и обсъждаме,ще се завихри спор,който ще измести темата,а тя не е за аборта на Джавидан  Peace

# 174

Е ти пък- да не би да очакваш жената да набие мъжа?  hahaha  Не, просто тогава тя да му каже къде са му грешките, за да се опомни. Пък и нали знаеш, че понякога да говориш тежки думи е по- тежко и силно оръжие, отколкото шамарите и юмруците.
да и в яростта си такива неща можеш да кажеш че после ще се чудиш как да оправиш нещата... Затова написах преди няколко поста, че в яростта си никой не мисли, вне зависимост мъж илби жена.

# 175
desi dd, виж пост 162

geradost, съгласна съм, че му трябва разговор, но едната страна като крещи и не те чува, какъв е смисъла да говориш на стената?

# 176
Не схванах смисъла на посещението.

# 177
  • Варна
Джавидан да не каже сега на Кенан че бебето на Ламия е негово ?  Shocked

# 178
Джави махна бебето защото тогава тя самата не беше готова да стане майка.Това обяснение устройва ли ви?
desi dd,естесвено,че всеки си казва мнението  Hug
blaze_@,аз ако чакам да се разбеснее,че и да му мине ,че да му кажа каквото си мисля.... Whistling
Разговор му е майката,не избесняване и притихване
Разговор, разговор  bowuu   bouquet Веднъж или два пъти да сме имали недоразумения в началото. Опитвах се да обясня начина, по който определено нещо ме кара да се чувствам (какво му казали хората и т.н.), не се получаваше. Така на третия месец в началото пак като повдигнах разговора, любимият вече не се стърпя, разбесня се, каза ако искам да не се виждаме, докато не дойде да ме вземе и тогава да преценя дали го искам  Heart Eyes Оставих го да си беснее, но контролируемо  Wink След това му обясних, че по-скоро бих изкопала и изградила нова комуникационна мрежа, отколкото да губя миг без него. И че това е бил единственият начин да го накарам да разбере какво мисля и как се чувствам. Че не съм искала да го вбесявам  Whistling

Това е единственият сериозен спор за 4 години. Просто сме много еднакви  Mr. Green

Видяхте ли как Джамил се радваше на бебчето в утробата на Ламия...... Когато е такъв не може да не го обичаш  Heart Eyes

# 179
desi dd, виж пост 162

geradost, съгласна съм, че му трябва разговор, но едната страна като крещи и не те чува, какъв е смисъла да говориш на стената?
смисъла е да не допускаш да се стигне до там  Wink

Не схванах смисъла на посещението.
мисля,че ще му каже за Ламия и ще поиска развод -така поне на мен ми се иска

Общи условия

Активация на акаунт