Отговори
# 90
  • в гората
 Леле мамчета колко сте изписали  ooooh!.И пак срещичка съм изпуснала май  Whistling.При нас в събота треснаха няколко гръмотевици и нета избяга, та чак сега го пуснаха  #2gunfire .Сега отивам да чета миналата тема, да видя какво още съм изпуснала  Peace.

# 91
Еми ми се губи нещо  newsm78 Да е казвала че ще ходи на почивка или нещо такова а аз да съм спала? Чудех се кога започват децата да подскачат като ги дъриш защото на нас това е новото ни хоби а на мен хич не ми е любимо  Confused като го сложа седнал в мен се пъчи и ми прави мостове само и само да го изправя  Shocked Айде оплаках ви се  Blush

# 92
  • София
Не уточних,че питам за летният вариант на количката.
А грешно ли е ако му дам половин плодово пюре и го дохраня с АМ.апример 50мл.пюре и 120мл.АМ.

# 93
Момичета да се похваля,днес Ника опита първата си ябълкааа,обелих една ябълка й настъргах малко с лъжичка.Така й се услади на малката,че всеки път щом подавах малко в лъжичката почваше да подскача и хили.А вярно ли,че ябълката запича???Аз като изям една ябълка и веднага до ВеЦе-то.
За метода...наистина е за майки с железни сърца.Аз в началото пробвах нещо подобно с Ника,но накрая не ми издържаха нервите да я слушам как се дере и спрях
Сега лека полека я оставям,понякога заспива,докато си играе,понякога мрънка и после заспива,но в повечето сучаи се налага да я приспивам.
Атмосферче,вие не минахте ли вече на Лактана???Или някой друг беше.

# 94

А грешно ли е ако му дам половин плодово пюре и го дохраня с АМ.апример 50мл.пюре и 120мл.АМ.
Не мисля че е грешно. Аз давам плодовото към 16.00 часа вече си ядем цялото (Хип-125) и не давам нищо след него демек заместила съм си цялото хранене  Peace

# 95
  • Варна
Все се каня да ви пиша, ама като видях че зъбчета се спрягат се сетих. Когато видите първото зъбче се купуват царевица (да са прави и наредени зъбките както при царевицата), пуканки се пукат (да пукат бързо и лесно зъбките) и някаква бяла дрешка (за да са бели)  Peace
Честито зъбче на Поли Peace

мерси, не го знаех това  Peace Добре че ми казахте рано, та имах време да отскоча до магазина и да й купя - бяло потниче тип боди, царевичка и пуканки, които малко по-късно ще опукаме

# 96
Mecholana аз мисля че съм писала , но нямам вече спомен . мишо беше с къса юздичка  аз исках след първия преглед при педиатърката да даде направлиние но тя каза 4е ще се разтегне или чак 6 мес но после даде напавл като и казох че детето не яде
отидах при УНГ  2 мес да я среже тя ми се правише на интересна докторката. мишо не ядеше и до тогава не щеше и да суче едва ядеше от шише. след един рев и не дохранване цял ден отидох в отделението УНГ в бс и се паднах точно при същата докторка иска не иска бях с една позната и я срязоха мишо плака повече дето му държаха главата после с нищо не съм го пръскала имаше малко кръв после засука веднага доки беше казала без биберони( залъгалки) 2 дена ама той едва устиска 2 часа и оттогава се родих с яденето манипулацията може да извърши и стоматолог
колкото по рано толкова си мисля по добре детето няма да има спомени
дано да съм ти помогнала

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 18:14 от siolina

# 97
Честито зъбче на Поли дано всички зъбки излязът без болка и сълзички

# 98
  • София
Darima, само му дадох 2-3 пъти за проба.

# 99
# 100
  • София
Е, тва е, къде изчезнахте, говоря си сама... Crazy

Да ви се похваля, отдавна не е била такава тишина у нас, продадохме дървеното легло и купихме тази кошара:

Йойо лежи вътре, върти се като пумпал и е прегърнал 5 играчки наведнъж... hahaha

# 101
# 102

теди, благодарско за поздрава Hug мн са сладки тез бебоци и как въртят дупенца Laughing Laughing hahaha
Честита кошара на ЙоЙо и ние имаме подобна сгъваема, ама мн не ми кефи Crossing Arms

# 103
  • София
Малко късно, но страшно интересно за бременността:

http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-weeks-1-to-9_103026 … pn=Article%20page

# 104
Здравейте момиче и честити Ви рожби. Мога ли да ви помоля да ми дадаете съвет? Предстои ми раждане, но така като съм секцио и съм с миома на кофти място бихте ли ми казали кой от 2-та лекаря да избера единия е от Окръжна болнижа д-р Папазов като ако избера него ще има и доктор от гинекологията ако има усложнения , а другия е д-р Георгиев от АГ? Моля помогнете нямам и много време да мисля

Общи условия

Активация на акаунт