Отговори
# 75
Мами, някоя от вас мисли ли да слага ваксина Превенар?

# 76
Момичета мисля да минавам на ADSL моля за мнения ако има някой на бтк  Hug
Теди, аз съм на ADSL - никакъв проблем досега не сме имали, един единствен път не сме имали нет, а имаме договор поне три години. Много сме доволни. Само че е добре да питаш във Варна, защото в Пазарджик например имат много проблеми, така че явно си има значение къде си. Но аз лично нищо лошо не мога да кажа. Peace

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Айде да се разпиша, че докато се натуткам, то ще стане време за нова тема.
Варненки, мнго съжалявам, не успях да се обадя на никой от вас, но тържествено обещавам след 4 август да ви събера Embarassed
Такава програма като нашата нямаше никъде Confused
Направихме сватба, после кръщене, та и ние вече си имаме християнче. Днес в чест на рожденния си ден, Мила се обърна сама Mr. Green
Оставям ви, че след половин час тръгвам с автобуса за Търново ooooh!
П.С. За срещата - мъжа ми се прибира след 7 август и е навит да дойдем, но сме тук само до 7 септември, така че ако е август - ще е супер за нас. Ако не - здраве да е, ще се веселите и заради нас.

# 78
Момичета искам да сондирам мнение. Става въпрос за рекламираната напоследак "бейби ТВ" .
 Понеже в момента има някаква кампания на нашия кабелен доставчик и ни я предлагат та се чудя.
 Когато бях на консултацията преди 3 седмици имаше едно бебе на 7 месеца и майка му каза, че се е родила от как са си прекарали тази телевизия . Много лесно се приспивал с нея , а преди почти не искал.
 Аз съответно контрирах, че не е хубаво бебета да гледат телевизия и то не толкова заради облъчването колкото, че поради бързото сменяне на картините. Казаха ми че това водело до липса на концентрация в бъдеще.
 Но нейния отговор беше ( както и на представителите на фирмата  ) че това била телевизия измислена от психолози специално за деца от 0 до 5 години и не им вредяла.
 Ние си имаме спор с таткото за гледането на ТВ изобщо, той е категорично против. И то защото мама му така е казала , не че той може да се аргументира защо ама щом мам е казала ...как!
 То не че аз искам да зяпа денонощно телевизора , но не мисля че 5 минути ако се загледа ще е фатално за зрението и концентряцията му  newsm78
 Та искам да питам някой има ли я тази телевизия бебешката и какво мисли за нея ?

# 79
  • Варна
Ричи, Гея ми я беше дала тази идея, но аз още не съм правила, не става ли наистина мазало?! newsm78
аз слагам във формички за лед, не торбички и така нямам проблеми. Мисля че се получи добре.
Да ви се похваля и на вас - усмивката на Поли вече няма да е толкова беззъба  Laughing Избило ни е едно зъбче, все още само е прорязан венеца, но скоро ще се покаже и над него.
п.с. забравих да пиша за консултацията: +400гр, т.е. както и в нас - 5600гр, 60см / с нашия шивашки метър е 64см/.
И аз съм с ADSL - нямам забележки. Peace

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 15:52 от riccie

# 80
Да е жива и здрава Мила!Нека и тя да е намерила Ангела си хранител който ще бди над нея през целия и живот!

За ADSL имам и аз и нашите - никакъв проблем.Без нет не сме оставали  Peace,скороста ни е супер и т.н.НО,работила съм в БТК и знам,че има и многооо недоволни клиенти,така че мнение не мога да дам.

Честито зъбче на Поли  - да расте здраво и бяло!А на Енчо - бързо да му избие зъбчето,за да не се мъчи детето.

# 81
 eee, мацки, ще черпя   Sunglasses Направо ми вдигнахте самочувствието с коментарите относно аборигенски ми бал  Flutter Flutter Flutter

Писче, абе тая телевизия нещо ме съмнява  Thinking Остави ти приказките на представителя (нали си знаеш колегите - ще каже всичко само и само да те прикотка Wink ). За мен не е добре детенце да гледа телевизия главно заради облъчването (възможнои са проблеми с очите, мигрена и куп гадости). Друг е въпроса, че не виждам какво свястно може да види по телевизията. Според мен е по-добре да му пускаш музика или някаква музикална играчка с нова мелодия Peace

Пенкова, и аз не се реших на формичките с лед. Като една консервативна майка реших да консервирам  Joy Сварявам, пасирам, слагам в буркаче, заварявам в тенджера. И така, всяко изпразнено буркаче от купешко пюре, своевременно е напълнено с домашно, залепено с етикет (съдържание и дата на производство) и подредено в склада. А във фризера имам няколко торбички (в Севлиево им казвате сакчета, нали?) с нарязани на кубчета сурови зеленчуци. chef

Тедка, за АДСЛ-а и аз не мога да кажа добра дума. Свеки е с него и голям зор вижда. По-добре не си прави беля на главата.  Whistling

Толо, стига бяга по тъча! Искаме снимки (бал, сватба - квот' дадеш)  Hug

Гея, Тони, да са ви честити християнските рожби! Да растат умни и добри хора! Гея, дай да видим снимки от сватбата  Simple Smile

# 82
Ричи, Гея ми я беше дала тази идея, но аз още не съм правила, не става ли наистина мазало?! newsm78

Аз току-що напълних три торбички за лед с тиквички и всичко мина мнооого добре почти никакви загуби  Peace

Благодаря на всички за мнението за ADSL -а ще поумувам още малко и ще реша  Hug Hug Hug

# 83
  • Пазарджик / London
Mecholana , аз много не пиша във форума , повече само чета , но искам да ти разкажа за юздичката.Ние нашата я отрязахме преди около 2 седмици при специалист УНГ с направление.Вкараха я малката в операционна с 3  сестри да я държат и доктора.Всичко беше за около 10-15 минути , много плака , ама бързо забрави и като тръгнахме заспа.Пръскахме после три дни с Тантум Верде и това беше .Не показа да я боли , не е спирала да яде и такива работи.Доктора каза на проверка около годинката доа се види какво е станало , но ако тогава има нужда още да се реже ще трябва упойка и т.н.Само още да ти кажа , че колкото по-рано се направи , толкова по-добре.Поздрави и дано нямате проблеми

# 84
Гея, честито ти християнче! Ще се съберем август месец. Peace
Ще взема да пробвам и аз с тези торбички, навихте ме. Simple Smile
Честити зъбчета на Поли и Енчо-гаменчо!
Писче, аз съм чувала, че децата, които гледат телевизия растат по-оправни, защото ТВ им дава модели на поведение, но по-късно проговаряли, това не знам защо. newsm78 Може и така да е- моята Калина растна на телевизор, то и сега почти не се отлепя от него и е доста контактна и оправна, но има общо недоразвитие на речта- все още говори като бебе, въпреки че ходи в Логопедична детска градина и с нея се занимава логопед. На мен ми е мерак да я видя тази телевизия, ама като знам, че и телетъбисите са измислени от психолози...  Sick Е, важното е децата да се забавляват, не ние, нали?! Mr. Green

# 85
  • София
Гери, съжалявам, ако прозвуча грубо, но ТОВА С ПРИСПИВАНЕТО Е ОТВРАТИТЕЛНО и само пълни идиоти могат да го причинят на детето си!!!!! #Crazy То си личи и по стила на писане на въпросната за каква култура иде реч. Отвратително... Децата имат нужда от любов, имат нужда да се чувстват обичани, не мога да повярвам, че въобще някой може да измисли подобна ПРОСТОТИЯ!!!!!!!! Камо ли да я изпълни....

Ние пак разпуснахме много добре пред Народния... Трябва всеки ден да го правим това...

Странно, но факт, и аз се вълнувам от постепенното отбиване, но искам да си запазя кърма за сутрин и вечер.
Яна, супер, ако можеш да поясниш как става! Hug

# 86
Все се каня да ви пиша, ама като видях че зъбчета се спрягат се сетих. Когато видите първото зъбче се купуват царевица (да са прави и наредени зъбките както при царевицата), пуканки се пукат (да пукат бързо и лесно зъбките) и някаква бяла дрешка (за да са бели)  Peace
Честито зъбче на Поли Peace

И на мен методът ми се вижда доста садистичен, ама момичета, не се издържа, да е седмица-две ок, ама то вече продължава месеци  ooooh!

# 87
  • София
Гея, Тони, да са ви честити християнчета!Да са ви живи и здрави!
Честито зъбче на Поли.Да и купите нещо беличко.

Ама и Енчо ли има зъбче и на него да му е честито.

Момичета който е с оличка ABS design сложихте ли ги вече в тях?
Десика чадърчето аз си го купих от Бебемаркета, но вече нищо не става от него супи ми се .Една по една спиците.Сега трябва да търся някой да го оправи, че 30лв.не ми се хвърлят ей така а пък си го и харесвах.  #Cussing out
Скоро не съм ви пускала Алекс ето една усмивчица.

Момичета плодовото пюре кога се дава между храненията или като следобедно хапване.Нещо това между храненията ми се струва много.Алекс си хапва едно малко пюренце на Хип(зеленчуково) на обяд и издържа 3 часа.А плодовите четох , че някои има дори и оризова грис и оризво нишесте.

# 88

Честити християнчета! Да са здрави, щастливи и с късмет. Ангелите-хранители да са винаги до тях и да ги закрилят.
Търся си компания за радзходки. Преместихме се в Манастирски ливади Запад/Бъкстон. Все сама си обикалям и е много скучно. Обикновено си създавам работа - цел за разходката.
Да споделя. Бяхме в Родопите, Смолянски езера в едно хотелче Смилен. Страхотно отношение, имат си и кошарки за спане на бебета и столче за хранене, и тъй като валеше всеки ден и беше студено, ни включиха и парното заради бебето. А на нея много и хареса- само спеше, хапваше и се смееше.

# 89
Всъщност, това с приспиването прилича доста на един метод, за който съм чела, май "супер нани" се наричаше, но не съм убедена. Аз пробвах нещо подобно, когато Калина беше на 1,5, за да я науча да заспива сама, защото и предстоеше тръгване на ясла. Отне ми само 2 вечери зверски рев на заспиване. Но за толкова малко бебе ми е малко  Sick. А иначе, Гери, напълно те разбирам, безсънието не се издържа. Hug дано да се нормализират нещата!

Общи условия

Активация на акаунт