Престъпни намерения

• 52 074
  • 513
  •   1
Отговори
# 60
  • София

хахаха, ами предизвикай ги де  Mr. Green  Аз субтитри тегля накрая на сезона като го записвам на дискове. Иначе всички сериали си ги следа натурално  Blush

Давам им шанс до довечера и го пускам с английските, ама ха  Crossing Arms! Пробвах да гледам една серия, обаче голяма част от нещата ги изпуснах... Гледам, спирам на пауза, отварям речника и съспенса ми е не кой е убиеца, а дали ще си преведа думата  Mr. Green. Виж, Отчаяните съпруги и разни леки сериалчета ги хващам, но тук ми е трудничко.

Мелиса, мисля, че дават втори сезон по Нова  Peace.

# 61
  • Ню Йорк
Много се ядосах снощи, че не бяха готови субтитрите. А тука с тия информации само ми разпалвате любопитството Wink

# 62
  • София
Изгледах пета серия с английски субтитри, значи сега ще качат и българските  Mr. Green! Много беше интересен епизода. Ако не друго, поне си повишавам знанията по езика  Laughing.

Струва ми се, че не сме пускали линк към шести епизод, ето го и него: Criminal Minds S05E06

# 63
  • Варна
За 6 еп. има и субтитри в субс. унакс
за 5 още няма

# 64
  • София
За 6 еп. има и субтитри в субс. унакс
за 5 още няма
Супер! Благодаря, че каза  Hug, аз не ги очаквах толкова бързо!

# 65
  • Варна
Вече има букви и за 5 еп.  във субс. саб

# 66
  • София
Изгледах последните два епизода, много ми харесаха!

ПП: violetblue, видя ли как се сгаджоса Морган с мацката от Eврика  Heart Eyes.

# 67
  • Ню Йорк
Вчера изгледах 5 и 6 и се накефих максимално. Морган се справя супер Simple Smile Само взех да се чудя, дали наистина има чак такива изроди. Последните 2 случая ми се струват направо нереални, чак пък толкова луди хора  newsm78

# 68
  • Ню Йорк
Аз уж изгледах внимателно от първа серия всичко и пак не мога да разбера, какво чак толкова сгафи Хоч, че шефката го нарочи още в трети сезон и сега успя и да го накара да се оттегли от ръководителския пост. Не че имам нещо против Дерек да ръководи, даже много ме кефи, ама ми се вижда малко несправедливо.

# 69
  • София
Ами сигурно заради онзи убиец, който стреля по него и заплашваше семейството му. То нали сега е в програма за защита. Може шефката да е решила, че е леееко нестабилен. Абе тя го е нарочила още от втори сезон  Mr. Green, и тогава май имаше някаква заигравка и искаше да му разклати стола.

# 70
А кой беше Дерек,хич не мога да помня имена.Аз сега го гледам по нова ,но май свърши

# 71
  • София
А кой беше Дерек,хич не мога да помня имена.Аз сега го гледам по нова ,но май свърши
Готиния негър в екипа е Дерек.

# 72
Току що изгледах 4 сезон, но от Замунда не ми се сваля 1 серия от пети. Знаете ли защо?

# 73
Готиния негър в екипа е Дерек.
А да мерси

# 74
  • Ню Йорк
Аууу, как така някой може да не знае кой е дерек Simple Smile Такъв красив мъж не се подминава лесно Wink

Общи условия

Активация на акаунт