Престъпни намерения

• 52 069
  • 513
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Аз също съм голям фен на филма. Гледала съм всички серии и то по-няколко пъти. Невероятен филм, радвам се, че има и други майки, които го харесват. Нямам търпение да гледам 5-ти сезон и редовно проверявам дали го няма някъде вече. Очаквам го с нетърпение.

# 31
Нямам търпение да гледам 5-ти сезон и редовно проверявам дали го няма някъде вече.

Началото на 5-ти сезон е анонсирано за 23.09. (сряда) със заглавие на епизода "Wicked Game", което означава, че от български тракер можеш да си го свалиш на 24-ти сутринта  Peace

# 32
  • Ню Йорк
Снощи изгледах и последната серия. Искрено се надявам, че това което се случи не е истина. Ох, да излиза по-скоро следващата.

# 33
Кой се жалваше, че Манди Патинкин му липсва???  Днес го открих в друг сериал - "Dead like me"   Mr. Green  Може би го излъчват по някоя телевизия, защото го откривам качен в замундата до 8-ми епизод дублиран ....

# 34
Кой се жалваше, че Манди Патинкин му липсва???  Днес го открих в друг сериал - "Dead like me"   Mr. Green  Може би го излъчват по някоя телевизия, защото го откривам качен в замундата до 8-ми епизод дублиран ....
Сериала ""Мъртви като мен" и в него участва Манди Патинкин ,дават го по Фокс Лайф .Да ви кажа честно 2 пъти се опитвам да го изгледам и не успявам ужасно тъп ми е

# 35
  • Ню Йорк
На мен ми липсваше Патинкин, но по-добре да ми липсва отколкото да го гледам в този сериал. Дори се чудя как се е съгласил да участва в Мъртви като мен. Sad

# 36
  • София
Привет, момичета  Hug!
Ето го и първият епизод от сезон 5! Линкът е към замунда  Sunglasses

# 37
  • Ню Йорк
Ей Вени***  изпревари ме Simple Smile Аз още не съм го гледала. Смятам да го направя довечера на спокойствие и нямам търпение вече.

# 38
  • София
Ей Вени***  изпревари ме Simple Smile Аз още не съм го гледала. Смятам да го направя довечера на спокойствие и нямам търпение вече.
Ооо, с голям кеф изгледах серията, даже не чаках субтитри - нито български, нито английските  Mr. Green! Сценаристие поддържат същото темпо, добър беше епизода  Peace.

# 39
  • Ню Йорк
http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=38187 - български субтитри за първи епизод

# 40
  • Варна
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=190395&hit=1
Излезе и вторият епизод. Жалко ,че се налага да чакаме толкова за субтитрите. Приятно гледане   bouquet

# 41
  • Ню Йорк
За съжаление ще трябва да почакаме доста. Ето какво е написал преводача:

"apofis:
 Имам много ангажименти и в следващите 2-3 седмици няма да превеждам сериала.
Всеки желаещ да помогне с превода е добре дошъл. "

Само дето други желаещи не се появиха.

# 42
  • Ню Йорк
Ей имало и добри хора Simple Smile
http://subs.unacs.bg/search.php?t=1&id=53320 - субтитри за 2ри епизод

# 43
Само дето други желаещи не се появиха.

Ами аз ако знам как става, ще помагам без проблем, но ... нещо нищо не ми е все още ясно в тази област...  Rolling Eyes

# 44

Общи условия

Активация на акаунт