твърд корем

• 10 454
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
Няма начин да не разбереш ,че почва раждането.
А и водите не е задължително да ти изтекат предварително, може и в болницата да ти ги спукат.
Успех и леко раждане.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 09:25 от bebo 81

# 16
Не се вкарвай излишно в разни филми.
И моите раждания започнаха с неразположения. Болките дойдоха чак в болницата в предродилна зала. Не е задължително да ти падне тапата, нита да ти изтекат водите.
При мен първия път това не се случи, а втория - тапата ми падна 10 дена преди да родя.
Успех и леко раждане! Peace

# 17
Сега тук ми обесняват колко е опасно ако се заплете пъпната връв направо ме шашкат това често ли се случва и има ли опасност когато бебето е вече обърнато с главата надолу.
Е разбира се веднага ще се похваля само живи и здрави .

Бе големи специалисти край тебе - вместо да ти дават кураж, ти пълнят главата с глупости.
Спокойно, всичко ще бъде наред Peace.

# 18
Бебето доста месеци си е обърнато с главата надолу Simple SmileНе се обръща когато започнеш да раждаш.
Я по-спокойно,и се скарай на на околните да не те стряскат с некомпетентни приказки Wink

# 19

Бе големи специалисти край тебе - вместо да ти дават кураж, ти пълнят главата с глупости.
Спокойно, всичко ще бъде наред Peace.
  Naughty
Аз не изпитвах никаква болка, но апаратурата показа, че контракциите са "доста добри". В родилното ми пукнаха водите и чак тогава разкритието започна да се увеличава и да изпитвам болка. Моето раждане беше направо super, пожелавам и на теб същото!  Peace

# 20
  • София
Благодаря на всички които ми писаха следобяд при лекарката и ще пиша какво е казала .

# 21
  • София
и аз все се притеснявах как ще разбера, че започва раждането, а доки все викаше "няма такава, да не е разбрала Simple Smile" и беше прав  Laughing така че споко, не мисли за пъпна връв и т.н. всичко ще си мине по ред и ще е ОК.

Успех  Peace

# 22
и аз все се притеснявах как ще разбера, че започва раждането, а доки все викаше "няма такава, да не е разбрала Simple Smile" и беше прав  Laughing
Абе имаме ние една в града,дето не разбрала че ще ражда.Ама тя милата дори не разбрала че била бременна JoyКато я заболял корема и отишла в болницата вече имала контракции.
Това са извънредни и изключителни случай,ама нашия тук естествено не е такъв.Това за разведряване на авторката го написах-извинявам се за спама Blush

# 23
  • София
Успешно и леко раждане!  bouquet

# 24
Леко раждане и здраво бебче и желая  Hug

# 25
Леко раждане и от мен и здраво бебче.Интересно ми е дали всички мами на които им е за първи път се притесняват,че ще ''пропуснат'' раждането?Аз се притеснявам от същото,а всички около мен казват,че ще разбера и няма как да го ''пропусна''.

# 26
Айде, събирай багажа и успех  Hug

# 27
Мамите са прави.Стягай багажа и отивай да те прегледат.Това са контракции.Леко раждане и здраво беб4е Hug.

# 28
Успех и чакаме новини   bouquet

# 29
Контракции са това,успех!

Общи условия

Активация на акаунт