Новата премиерша

• 15 162
  • 331
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Надеждата умира последна.
Никой не е потвърдил новината.
...

Жълтите вестници така или иначе четат тук  Mr. Green Затова и предпочитам да не си пиша впечатленията от жената.

Права си.
Дайте да не пишем повече за Ивана и Бойко, че горепосочените вестници ще почерпят инфо оттук (не е нужно да припомням случая с ПИБ), и така ще вземем да ги подсетим да се вземат. Бррррр!

# 46
Явно само аз признавам, че харесам ББ, а и половинката му. Много по-сипматични са ми от предните, които бяха на тяхно място, а за по-предните да не говорим.

# 47
От дамите с подобна биография повече ми допада Петя Славова.

Мдааа, тази и аз я харесвам

Сори за офф-а.

Мда, стилна и приятна както и Дияна Митева, като сме тръгнали да сравняваме. Понеже и тя е в тоя бранш.

Само едно уточнение - не е с Я. ДиАна е. Току що го видях на визитката й.  Peace

# 48
Е, то ако ги сравняваме според йерархията
на мястото на Диана трябва да сложим
Виолина Маринова Mr. Green

# 49
Само едно уточнение - не е с Я. ДиАна е. Току що го видях на визитката й.  Peace

Точно така е, извинявам се за грешката.  Peace

# 50
  • София
Предлагам да посменим малко уклона на темата, и да изреждаме потенциалните кандидати за шеф МРРБ и техните съпруги.
Така де, и аз да блесна малко с познания.  Twisted Evil

# 51
Още малко оффтопик, като заговорихме за банкерки. Заедно с Цветелина и Диана, за мен Големият шлем се допълва от Петя (Пощенска) и Мая (ПИБ)   Heart Eyes  Money

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 15:57 от Марадона

# 52
Абсолютно невъзможно е.
Всички преуспели рапъри са с дипломи от Харвърд, Оксфорд...

Сравнението между рапър и Цветелина Бориславова е повече от неуместно.
Тя е МНОООГО богата, не просто богата. Освен това парите и не идват от шоу бизнес, а от участия в големи фирми и до скоро в банка.
Простакеса според мен не може да бъде акционер в банка и още поне 5-6 компании. Ако беше простак, по ще го приема, но за жена е трудно.

Не ме разбирайте погрешно, не я харесвам толкова много. Просто се възхищавам на успели жени.

# 53
  • София
Ми въпросът ти беше зададен принципно, не уточняваше длъжност и занятие, така да се каже.  Sunglasses

# 54
Още малко оффтопик, като заговорихме за банкерки. Заедно с Цветелина и Диана, за мен Големият шлем се допълва от Петя (Пощенска) и Мая (ПИБ)   Heart Eyes  Money

Всъщност изпуснах другата петя Петя. Славова... С не я стават 5. А тва вече си е Кент Флош Роял   Money  Heart Eyes  Money

# 55
Това няк'ви форумски избори за "премиерша" ли са?
Вие си говорете, ама дано съветниците на Б.Б. да са запознати с правилата/ етикета, когато няма официална премиерша, т.е., премиерът не е женен.

# 56
  • При хората, които обичам
Колкото бяха запознати и предните.

# 57
...
Вие си говорете, ама дано съветниците на Б.Б. да са запознати с правилата/ етикета, когато няма официална премиерша, т.е., премиерът не е женен.

За щастие Държавният протокол не се влияе от изборите, те са държавни служители. Това е доста утешително.

# 58
Още малко оффтопик, като заговорихме за банкерки. Заедно с Цветелина и Диана, за мен Големият шлем се допълва от Петя (Пощенска) и Мая (ПИБ)   Heart Eyes  Money

Всъщност изпуснах другата петя Петя. Славова... С не я стават 5. А тва вече си е Кент Флош Роял   Money  Heart Eyes  Money
Ако ще правиш списък,мога да допълня:Галя Димитрова(Алианцбанк),Мария Илиева(МКБ).

# 59
http://www.bgnet.info/index.php?option=com_content&task=view … 516&Itemid=35
http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=4648

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%91%D0%91%D0%90
Любовта ще спаси света.

Мнението ми за Цветелина е, че не е добре да бъде премиерша.
Щом един брак я/го плаши, как ще се оправят с по-сериозните дела  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт