Новата премиерша

• 15 194
  • 331
  •   1
Отговори
# 60

Щом един брак я/го плаши, как ще се оправят с по-сериозните дела  newsm78

Явно добре се оправя със сериозни дела и без да е омъжена/женен.

# 61
  • Варна
Мисля, Петя Славова не е просто шеф на банка(та си).
Цветелина изглежда класа над Бойко.

# 62
Неразбираемо е за мен да я наричате  простакеса или,че й липсва стил. Shocked
Цветелина е жена за пример.Преуспяла,интелигентна, изискана и много запазена за възрастта си.
Милиони пъти ми харесва пред Елена Йончева, за която вече може да се каже ,че има просташко излъчване.

# 63
Още малко оффтопик, като заговорихме за банкерки. Заедно с Цветелина и Диана, за мен Големият шлем се допълва от Петя (Пощенска) и Мая (ПИБ)   Heart Eyes  Money

Всъщност изпуснах другата петя Петя. Славова... С не я стават 5. А тва вече си е Кент Флош Роял   Money  Heart Eyes  Money

Ако ще правиш списък,мога да допълня:Галя Димитрова(Алианцбанк),Мария Илиева(МКБ).

Няма да правя списък. Не съм на банкерска вълна просто. От съвсем скоро съм влюбен в Мира БаджеваHeart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 64
  • Sofia
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2205811

"Страшна  простакеса", наистина.

# 65
Мнението ми за Цветелина е, че не е добре да бъде премиерша.
Щом един брак я/го плаши, как ще се оправят с по-сериозните дела  newsm78
А така, да си дойдем на думата - живеещите без брак за нищо не стават. Добре е също така, по стара форумска традиция,  да разберем дали Цветелина е родила по естествен път и дали е кърмила.

# 66
Изключително умна, интелигентна, начетена жена
Много харизматична
Рядко съм виждала жени от такава класа

# 67

Е то е ясно, че в България, богатите жени са курви и простакеси... Смях.

# 68

Oт къде е ясно?

# 69

И грозни, и грозни.

# 70

И грозни, и грозни.

Точно така. Мръсници!

# 71
  • При хората, които обичам
Ох, добре, че не чете тук, че ще се депресира. Едва ли е в състояние да изпълни всички условия, за да я одобри целокупното население на Клюто.

# 72
А още по-добре е, че Борисов не чете, че като нищо ще ме пребие като куче, защото пускам теми за жена му.  Mr. Green

# 73
Аха и знаят как да се продадат. Винаги, винаги скъпо. Mr. Green

Изключително се възхищавам на жени постигнали високи позиции в всяка една професия, сами, без кревати, бижута, и най-обикновено е.ане. Много ми е драго да виждам, че много често жени поемат да ръководят важни за държавната стабилност фирми, банки и предприятия.
притеснява ме обаче Цветелина Бориславова - навремето НДСВ решиха през СиБанк да минават всички бюджетни плащания и така банката стана едиствената "осигурена" от държавна поръчка, така да се каже, банка. И изведнъж....хоп - всички клиенти скочиха там. Но това не е заслуга на Бориславова, въпреки, че тя е "шефът". А, задайте си въпроса КОЙ е този, който решава. Политиката е лайняна работа и не е за такива, как да кажа, крехки създания... Mr. Green
Нямам нищо против нея, не я познавам, не ме интересува, но премиерша тази жена не бива да бъде.

# 74
Наречете ме задръстена, но менкатнето на партньори си е циганска работа. (наречете ме и расистка)
И още имам да плюя по елита.

Елена Йончева напоследък прилича на клошарка.

Общи условия

Активация на акаунт