Какъв репелент да избера?

• 8 328
  • 17
  •   1
Отговори
Моля препоръчайте ми репелент прорив комари, кърлежи, бълхи и всякакви буболечки. Да става за бебе на 10м и кака на 3г 4м. Ако има и такъв който да действа и против оси и пчели ще е супер.

# 1
  • Пловдив
Чико имат Занза Но, за възраст от 0+, значи става за бебето, щом става за бебето пръскаш смело и каката Simple Smile

# 2
Ние ползваме Аутан,много съм доволна.За детето Аутан за деца.

# 3
И ние сме с Аутан.

# 4
Имам мостра на новият Аутант( неупотребявана засега), а иначе използвам машинка на Райд ( винаги на отворен прозорец).

# 5
благодаря за отговорите

# 6
А тези машинки на Райд доколко са вредни - и колко време издържат с 1 зареждане?

# 7
  • Русе

Този Аутан до колкото четох е за деца над 2г.Моят син  се оказа,че е алергичен към комари и сега усилено търся с какво да го мажа.За съжеление за сега не намирам препарат за мазане или пръскане,които да се позволява за деца под 2г.Той е на 1ги 3м.Вкъщи нямаме комари,но когато сме  навънка е ужас  Confused

# 8
Не мисля, че Аутан Джуниър ще  е по-вреден за детото, отколкото ухапванията от комари

# 9
  • Пловдив

Този Аутан до колкото четох е за деца над 2г.Моят син  се оказа,че е алергичен към комари и сега усилено търся с какво да го мажа.За съжеление за сега не намирам препарат за мазане или пръскане,които да се позволява за деца под 2г.Той е на 1ги 3м.Вкъщи нямаме комари,но когато сме  навънка е ужас  Confused
Пак повтярям - Чико имат препрат за бебета,на възраст 0+, от новородено нагоре. Имат стик, имат спрей, няколко различни вида.

# 10
  • София
какъвто и репелент да избереш виж на опаковката да пише за бебе, а не за дете, тъй като има разлика.

Нашият педиатър, когато бяхме бебе още ни беше изписал Zinzarin ( между другото ужасно мирише - но нищо не го хапеше  Wink)

Доколкото знам Аутан няма за бебета - има за деца....възможно и вече да правят. Ние чак тази година ще купим Аутан, но детето е вече на 3 г.

# 11
На мен ми е интересно дали има въобще разлика между тези за бебета и тези за децата?  newsm78
Аз пръскам с OFF на Johnson /на него пише, че е за над 2г./ , но моята педиатърка, каза да го пръскам с изключение на местата които може да лапне

# 12
За бебе и дете под 3 годинки - репелентите на Чико.
Аутан се препоръчва за деца над 3 години.

# 13
Над 2 години, така пише на моя Аутан Фемили Peace

# 14
Над 2 години, така пише на моя Аутан Фемили Peace
Да, на етикета пише така, но повечето педиатри и дерматолози правят основателна застраховка и го препоръчват за употреба след 3-тата година.

Общи условия

Активация на акаунт