Какъв репелент да избера?

• 8 325
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Да, вероятно, малките са с чувствителна кожа и съставките вероятно не са съвсем безвредни.

# 16
Ние ползваме Аутан,много съм доволна.За детето Аутан за деца.

Този Аутан до колкото четох е за деца над 2г.Моят син  се оказа,че е алергичен към комари и сега усилено търся с какво да го мажа.За съжеление за сега не намирам препарат за мазане или пръскане,които да се позволява за деца под 2г.Той е на 1ги 3м.Вкъщи нямаме комари,но когато сме  навънка е ужас  Confused
Пак повтярям - Чико имат препрат за бебета,на възраст 0+, от новородено нагоре. Имат стик, имат спрей, няколко различни вида.

Ние ползваме точно този - и аз и дъщеря ми сме целите нахапани, а мирише отвратително - за първи път се разочаровам толкова силно от продукт на Чико. Сега мисля да пробваме и ние с Аутан.

# 17
  • Пловдив
Ние ползваме Аутан,много съм доволна.За детето Аутан за деца.

Този Аутан до колкото четох е за деца над 2г.Моят син  се оказа,че е алергичен към комари и сега усилено търся с какво да го мажа.За съжеление за сега не намирам препарат за мазане или пръскане,които да се позволява за деца под 2г.Той е на 1ги 3м.Вкъщи нямаме комари,но когато сме  навънка е ужас  Confused
Пак повтярям - Чико имат препрат за бебета,на възраст 0+, от новородено нагоре. Имат стик, имат спрей, няколко различни вида.
Ние ползваме точно този - и аз и дъщеря ми сме целите нахапани, а мирише отвратително - за първи път се разочаровам толкова силно от продукт на Чико. Сега мисля да пробваме и ние с Аутан.
Да, голяма смрад е Чико-то, признавам, но не съм очаквала хубава миризма от репелент. Интересно, аз го препоръчвам, защото от 3г го ползвам вече и за двете си деца, не са били хапани. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт