Пясъци горещи, морски бриз, в БУРГАС има и бира за всеки каприз - 86

• 15 658
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Днес имах много смешна случайна среща с една съфорумка, то беше гледане  и чудене от моя страна,тя ли е,не е ли  Joy

Обаче хич не ти е дискретно надничането ... Wink
Някой път трябва да ти покажа как се прави. Wink

С климатик сме, с плътно затворени прозорци и пак сме вир-вода с малкия след  следобедния сън. А уж мрачно вън...

# 151
Днес имах много смешна случайна среща с една съфорумка, то беше гледане  и чудене от моя страна,тя ли е,не е ли  Joy

Обаче хич не ти е дискретно надничането ... Wink
Някой път трябва да ти покажа как се прави. Wink

Ама аз мислех да рискувам да ти се обадя и ти ме изпревари.

# 152
  • Бургас
Момичета живи ли сте sweating

# 153
Момичета извинявайте, че нахлувам така, но верно ли е, е няма да има вода през почивните дни в Бургас?

# 154
  • Пловдив
Момичета извинявайте, че нахлувам така, но верно ли е, е няма да има вода през почивните дни в Бургас?

Сакън  Shocked откъде това инфо?

# 155
В близкия магазин купуваха туби с вода..., че от там разбрах, но не знам къде да проверя дали е верно  Thinking
По принцип винаги слагат бележка на блока кога няма да има вода, че сега като няма се зачудих и реших да питам дали някой е чул нещо

# 156
Пфуу, най-сетне да се изплющиш и ти, че ми омръзна да ме питат и аз да се правя че не знам! На едната врата сме пък не съм видяла "уж"  Whistling
ми на аз за това писах, че и една комшийка ми се губи  Rolling Eyes
на два пъти спорех с мъжа ми по тоя повод  Embarassed той вика е, аз не е - щях да знам
ама кат' не съм те и виждала даже скоро .... той ли е прав, а?

.... Това за водата надявам се да не се окаже вярно   Rolling Eyes

# 157
  • На морето!
Ееее, Уиш, айде изплющя се и ти с лентичка. Сега, живот и здраве, ще те чакаме през септември да говориш за оригвания, колики, къпане и други такива от рода   love001 Аз за малко да те изплющя преди месец-два като си мислех, че е обществена тайна

# 158
Ех Натали,разконспирира те малката следователка Wink,
понякога си мисля, че това дете се е клонирало и се е изкомандвало в различни дестинации-всички вижда,всички познава Thinking,
А остава сега и това с водата да е истина, И ще се къпем тия дни в собствената си ....ПОТ ooooh!,
Последният проблясък за деня на Васко,е че ВЕЧЕ му омръзнало баща му да работи на смени и да няма с кого вечер да играе на PC-то- и ПО тоя повод -Искал вече баща му да е  ПЕНСИОНЕР  Rolling Eyes ,
а така викам си ,то и без това рядко се виждаме със съпруга ми ,остана сега да пенсионира ум и физика и............съвсем Я втасахме.... Simple Smile
ЛЕка вечер момичета  И хладни сънища ви пожелавам Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 22:34 от maimp

# 159
Ееее, Уиш, айде изплющя се и ти с лентичка. Сега, живот и здраве, ще те чакаме през септември да говориш за оригвания, колики, къпане и други такива от рода   love001 Аз за малко да те изплющя преди месец-два като си мислех, че е обществена тайна

И всеки месец тортичка, кафенце, уиски, фъстъчки за месечинките. Сутрин задължително ще ви пиша как не съм спала цяла нощ, после задължително ще ви кажа колко е наддал и как са го измерили на консултацията ...  newsm78 нещо да забравям?
Ако забравям, вие да питате ей!

Ками, то аз твоя мъж май наистина го виждам по-често от теб! Simple Smile

# 160
  • България
Уиш, ти мъж ли чакаш пак ?
Иначе и аз отдавна знаех, една мама, която мнооооого рядко пише тук съвсем случайно ми сподели преди около 2  месеца , че чакаш бебе  Simple Smile Ама виж и аз си трая,  Grinning  то май наистина обществена тайна е било  Wink

# 161
  Обикновенно всички аварии ги съобщават на сайта на ВиК.Не съм видяла такова съобщение,но знае ли човек,винаги може да изникне някоя непредвидена авария и тогава да му мислим  ooooh!

# 162
Добро утро. Във Възраждане има вода. И аз не съм чула за спиране. Ех мами почнах работа и там няма Интернет за свободно ползване, а като се върна в къщи с двете зверчета дето се бият няма време. Мн съм изпуснала. Изчетох ви.
В детския кът на операта вътре не ели задушно? Да питам. Ако вида зор с двамата да бегам там.

# 163
Добро утро  food010

# 164
  • Пловдив
Добрютро, в Зорница също има вода...поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт