Пясъци горещи, морски бриз, в БУРГАС има и бира за всеки каприз - 86

• 15 658
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Добро утро и от мен и в Славейков имаме Praynig

# 166
Здравейте Hug
И В СЦ ИМА ВОДА

# 167
  • Пловдив
Демек, пак е 30 градуса и кусур, но пък вода има.
Да живеят климатиците и доставката на храна у дома  Mr. Green

# 168
  Айде пълнете тубите.Ей сега по Ската го съобщиха: на 20(понеделник) центъра и част от Възраждане ще се лишат от благодатната течност,демек вода.И това от 8.00 до 24.00.
  Доста обширно понятие центъра,ама ще взема да напълня някоя друга кофа.

# 169
  • у нас
Айде пълнете тубите.Ей сега по Ската го съобщиха: на 20(понеделник) центъра и част от Възраждане ще се лишат от благодатната течност,демек вода.И това от 8.00 до 24.00.
  Доста обширно понятие центъра,ама ще взема да напълня някоя друга кофа.

водата ще е с ниско налягане, а не че няма да има вода

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА 20.07.2009г.

В  понеделник ,  20.07.2009г. , от 8:00 ч до 24: 00ч  ,във връзка с включване на новите водопроводи по ул."Цар Симеон І" , с понижено налягане на водата ще са районите на кс."Възраждане " и Централна градска част , ограничени между улиците : бул."Иван Вазов" , бул"Сан Стефано ", бул"Мария -Луиза " и ел. "Цар Симеон І".

Без вода ще са кооперациите по ул"Цар Симеон І" , в участъка между ул.Поп Георги " и ул."ген.Гурко "

Предварително  се  извинянаме  на  абонатите  за причиненото неудобство!

Поздрави на патерици:

Шушонке, честит ви рожденник!   bouquet
Ками, честита ви именичка!  bouquet
Много да ви радват и слушат дечицата и да са здрави!  Hug

Честито и на всички, които са имали повод   bouquet

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 00:04 от Sinara

# 170
  Ми при ниско налягане,не виждам как 6 етаж примерно ще тече вода.Но както и да е,моята информация е от Скат(което не я прави 100% достоверна). Дано да е по-малко вода,отколкото никаква  Mr. Green

# 171
# 172
Напълнихте ли резервоарите? Аз пък няма да го правя това упражнение, щото утре сутринта заминаваме на планинка, фук фук фук ...

# 173
Лоша работа без вода!  #2gunfire

# 174
  • Бургас
Ками, честита ви именячка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Hug

Шушоната, честит ви рожденик. Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи! Hug

Уиш, честито и много леко протичане на оставащите седмици, а на финала - здраво и слънчево бебче ти желая. Hug

Честито и на anik79. Леко бременеене и едно страхотно  newsm30 на финала. Hug

ina_lemon, прекрасна почивка ви пожелавам. Hug

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 23:53 от bissera

# 175
  • На морето!
За всеки случай ще понапълня някоя туба из къщи. За понеделник прогнозата е 40 градуса, прекрасно време да врътнат кранчето. Сега предлагам и профилактика в ЕВН, за да нямаме и климатици и някакви пенсионерски намаления из центъра или по институциите и аз в понеделник ще избягам заедно с ina_lemon в планината  Rolling Eyes
Ина, в коя планина ще ходите и къде ще отсядате? Ние вече запазихме вила за нашата почивка, но аз все още съм на тази вълна и разпитвам.

# 176
Добро утро.
Като нищо и енергото да сменя електромерите. Около нас не са въведени още цифровите. Ама аз съм на работа. Да му мислят другите.
Лек и потен тен на всички smile3532 tantrum

# 177
  Добро утро  Grinning
  Повод за празник,повод за почерпка.
  Горгона,Честит Рожден Ден.Жива,здрава,щастлива,красива и винаги усмихната.Леко бременеене до края и слънчево бебче на финала.Весел празник   bouquet

# 178
Здравейте.
Влизам тук с едно питане. Някой може ли да ми каже добър психиятър на тема Паническо разстройство в Бургас. Работата е спешна и ще съм мноого благодарна ако някой ми даде някакво инфо. Благодаря ви.

# 179
Az izchezvam Simple Smile

Molia Iveto_ da pusme sledvastata tema   bouquet

Celuvki i do skoro
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт