подсъзнанието може всичко 12

• 119 761
  • 493
  •   1
Отговори
# 135
Винце и от мен енергия за твоя татко  Flowers Four Leaf Clover

# 136
  • Бургас
Винце ,  за твоя татко  Praynig

Преди няколко дена и на нас ни се обадиха ,че нещо се е случило с баща ми и е в болница и понеже преди години получи инсулт ние доста се притеснихме.Майка ми и сестра ми заминаха спешно за Бс.Първата ми мисъл беше  да вляза в темата и да помоля за помощ ,но ми падна батерията и не можах.Понеже не знаехме какво е положението ,мобилизирах цялата си енергия да помоля ангелите да се погрижат и повтарях на татко ,че е здрав и силен ,че имаме нужда от него .После като разбрах ,че е в съзнание ги помолих да намерят лекар ,да му назначат правилно лечение.Всичко се подреди така ,оказа се,че не е нещо толкова сериозно и се намери познат лекар ,който за късмет току -що се беше върнал от отпуска ,просто ангелите са страхотни и помагат,много съм им благодарна  Heart Eyes

Благодаря  и на вас  момичета ,че споделихте за тях   bouquet

# 137
Стискам много палци за таткото на Винцето по-бързо да се оправи!  Praynig

# 138
  • Русе
Винце, татко ти сигурно ще се оправи. Hug
  Три пъти ми се случва, мои приятели да имат много сериозна диагноза. Събираме се група близка до човека, който е болен и цяла вечер си говорим за него и мислим.
И трите пъти, на другия ден се поставя друга диагноза, състоянието на приятелите ни се подобряваше и те се оправяха, а диагнозите бяха много сериозни.

# 139
# 140
  • в резерват
Винце, пращам Рейки за татко ти и дано утре всичко бъде наред  Peace

Любов и Светлина

# 141
В момента в, който е поискана енергия, тя вече е получена.  Simple Smile

# 142
ВинцеИ от мен много любов и енергия за татко ти  Praynig

# 143
  • Universe
- за Михаил - таткото на ЧервеноВинце   -  картината "Полет" на Нели Колева /излъчва лечебна енергия/
 Praynig Praynig Praynig

# 144
  • морето, сините вълни...
 Praynig за татко ти ЧервеноВинце

От около месец съм ви открила и надничам тук.
Засега е само чисто любопитство, но определено то е водено от вътрешната ми потребност от промяна. Нямам конкретни виждания и желния, освен възможността да разполагам малко повече с времето си за да мога да съм повече с детето.

Забелязала съм обаче как уж случайно попадам на някаква информация и в последствие точно тя ми потрябва.

Благодаря Ви че сте тук и ме чакате   bouquet

# 145
  • близо под тепетата
И аз отвреме-навреме надниквам да попрочета за обсъжданите теми Blush  Grinning
Съвсем случайно открих темата ви. Много се радвам, защото също като вас вярвам, че човек сам контролира какво да му се случи, какво да получи! Положителните емоции привличат още и още такива! Без да знам за тези тайни съм ги прилагала още от 7ми клас  Laughing но за това по-късно ще споделя.

Сега ви пожелавам ден(следобяд и вечер Simple Smile ) изпълнени с много приятни емоции и спокойствие.

ЧервеноВинце, сигурна съм, че баща ти ще се оправи! Щом всички сте убедени, че всичко е наред и ще излезне бързо от болницата, така ще бъде! Просто вярвайте! Peace Hug

# 146
# 147
ЧервеноВинце  Hug

esme_bolger, благодаря!   bouquet

# 148
  • София
Червено винце и от мене енергия и добри пожелания за татко ти.   Heart Eyes Hug

# 149
Червено винце Hug

Общи условия

Активация на акаунт