подсъзнанието може всичко 12

• 119 816
  • 493
  •   1
Отговори
# 150
  • Горна Оряховица
Момичета, случи ми се нещо странно по време на визуализация. По принцип винаги съм създавала ясна и точна картина, но от вчера съвсем неочаквано, по средата на един ''сеанс'' образите ми (хората) тръгнаха да сноват наляво,надясно ,взеха да подскачат и падат или да се завихрят нагоре  Shocked Даже малко се поизплаших и искам да питам на някой случвало ли се е, каква може да е причината и дали означава нещо. Пробвах още няколко пъти и днес-никакъв контрол не мога да упражнявам  newsm78

# 151
*mimoza* , за каква точно визуализация става въпрос?
За Вселенския град ли или за друга?

# 152
  • Горна Оряховица
Това се случи като си визуализирах "щастливо и задружно семейство" ,не в "града" а просто така. Затова и се притесних толкова. После реших да пробвам с "града", защото там картината ми е 100% и там същия ефект, едни движения на бързи обороти-едни чудеса...,което ме успокои че проблема не е конкретно свързан със семейството ми, но все пак...
Вселенския град го бях изоставила, някакси ми беше много нагласено, и си реших ,като имам време да си визуализирам приятни неща- такива които искам, пък то какво стана...
Склонна съм да вярвам, че мозъка ми прави номерца и не му се занимава. Ще му дам почивка...

# 153
*mimoza*  може би неосъзната част от теб се противи на идеята за "щастливо и задружно семейство"? А относно  контролът по време на визуализация - не съм сигурна дали е нужен, особено ако изхождаш от идеята за свобода. В противен случай това не е нищо друго, освен разновидност на собствения ти сценарий, само че с картина. За мене това е боксуване в калта, а не продуктивна визуализация.
Поздрави Hug

# 154
  • Universe
*mimoza*, според мен, в момента ти се показва, че не ти е "разрешено" /поради някаква причина/ да визуализираш това. Може би, ти се дава знак и трябва да се замислиш защо е така , да откриеш генезиса на някакъв проблем newsm78
Това, разбира се е мое субективно мнение, което се базира на волна интерпретация от четеното в Небесная 911. Там пишеше, че ако не те обслужват на някое гише във Вселенския град , или е, ако е  затворено, това е знак, че Вселената няма да ти даде в този момент исканото и е излишно да настояваш., а принципно там няма работно време.

образите ми (хората) тръгнаха да сноват наляво,надясно ,взеха да подскачат и падат или да се завихрят нагоре  Shocked  Пробвах още няколко пъти и днес-никакъв контрол не мога да упражнявам  newsm78
Или, че много форсираш нещата в  желанието си и това може да доведе до лавинообразни последици,  които няма да можеш да укротиш  Thinking  

А относно  контролът по време на визуализация - не съм сигурна дали е нужен, особено ако изхождаш от идеята за свобода. За мене това е боксуване в калта, а не продуктивна визуализация.
Съгласна съм с Elizabeth_  Peace

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 18:24 от lenny_pld

# 155
Elizabeth_, удобно ли е да задам един въпрос малко извън темата?   Blush
Чудех се, какъв е смисълът, който стои зад "miscarried the sad princess" отвъд буквалния превод?  Rolling Eyes

# 156
  • Universe
Във връзка с желанията и необходимостта да се отделят 10 последователни дни, през които трябва всеки ден задължително да правите нещо за себе си персонално, да се глезите  , намерих това:

"...смисълът на това действие - от една страна е:
1. да се анализират желанията, за да се избистри целта /визирана ли е целта - пътят е ясен Hug /
и от друга:
2. никой да не ви завижда и да не ви се наложи да споделяте полученото от жалост или за компания. За това, за гарантиране на такова лично и стопроцентово удоволствие, по-добре е да се глезите уединено. Колкото по-малко хора, толкова по-добре" Peace

Нещо красиво и вдъхновяващо - Baraka / Барака (1992) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=181387&hit=1
Baraka е едина древена суфи дума с форма в много езици. Тя се превежда просто като благословия / или дъхът, или същината на живота/, от която се разпространява еволюционният процес .

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 20:50 от lenny_pld

# 157
  • Горна Оряховица
Стигнах за себе си до извода, че може би съм се "претоварила" и май имам нужда от ''заземяване''.Дори си взех два дни почивка, но всеки път когато се опитвах да медитирам, за да изчистя съзнанието си ме търсиха неотложно от работа и трябваше да ходя на място  ShockedСтранна работа чак ме е страх какво ще мисля докато заспя  Rolling Eyes

# 158
  • близо под тепетата
Утре цял ден ще мъдря желания Simple Smile
А дали това, че ще е новолуние и ще има и слънчево затъмнение, има връзка със желанията? както и да е утре много неща(лични) се събират на едно, при това все хубави. Имам чувството, че ще бъде прекрасен ден!

Филмът изглежда наистина интересен, тегля го и в близките дни ще си го пусна Peace

lenny_pld, "да се отделят 10 последователни дни, през които трябва всеки ден задължително да правите нещо за себе си персонално, да се глезите". В какво точно се изразява това глезене? Ако искам един масаж, да отида в салон ли? newsm78 

Пожелавам ви приятна вечер! Hug  bouquet

# 159
  • Tам през Атлантическия океан

Нещо красиво и вдъхновяващо - Baraka / Барака (1992) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=181387&hit=1
Baraka е едина древена суфи дума с форма в много езици. Тя се превежда просто като благословия / или дъхът, или същината на живота/, от която се разпространява еволюционният процес .
Barakathumbsup страхотен филм  няма да съжалявате ако го изгледате  Hug

lenny_pld добре ме подсети за него  Wink

*mimoza* нали знаеш и това ще мине .....  Hug

За мене това е боксуване в калта, а не продуктивна визуализация.
Поздрави Hug
А какво разбираш под продуктивна визуализация Thinking

.............................................

Когато давате съвет, оставяйте на човека правото на избор. Ако съветът е неправилен, той ще си решава дали да го изпълни или не и ще отговаря той, а не вие. Но ако съветът ви е прекалено строг, вие ще плащате за неправилното му поведение. Wink

Хубава вечер  Hug

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 23:31 от Desss

# 160
  • София
 Simple Smile
Червено винце, всичко е и  ще е наред, ще видиш!

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 01:03 от Енита

# 161
Сега се връщам от работа...Червено Винце, и аз се помолих за татко ти,здраве и бързо излизане от болницата му желая !! Praynig  И ти се успокой миличка,всичко ще се нареди по  най-добрият начин за вас!!! Hug

# 162
Червено Винце,и аз се помолих за татко то. Моля те пиши ни как е когато имаш възможност.  Hug
lenny_pld, страшно са ми интересни постовете ти. Благодаря ти за труда!  Heart Eyes
darena, и аз съм чувала че нефизическият свят е много красив. Надявам се това което съм публикувала да ти хареса. Ще пиша още скоро.   Heart Eyes

# 163
  • Universe

lenny_pld, "да се отделят 10 последователни дни, през които трябва всеки ден задължително да правите нещо за себе си персонално, да се глезите". В какво точно се изразява това глезене? Ако искам един масаж, да отида в салон ли? newsm78 
magito1986,  аз така го разбирам  Hug Цитирам  -"смисълът е в това, че всеки ден от тази декада трябва да питаш себе си "Какво ти се иска, миличка?  и да  си угаждаш "
Аз ще се подстрижа, ще си купя книги, малко козметика, ще ида на кино - нещо такова съм намислила.

.............................................

Когато давате съвет, оставяйте на човека правото на избор. Ако съветът е неправилен, той ще си решава дали да го изпълни или не и ще отговаря той, а не вие. Но ако съветът ви е прекалено строг, вие ще плащате за неправилното му поведение. Wink

Desss, *mimoza*   Hug - надявам се, че моите разсъждения са алтернативни избори , защото не стига, че вместо лоши примери давам добри съвети /ерго - Оскар Уайлд е прав   Shocked/, ами сега ще трябва и да плащам  за това ooooh! Майтап, бе Уили  Joy Joy Joy

Писка Лиска  bowuu

Изказвам благодарност на всички, които си правят труда да  преразказват книгите/ сайтовете, до които, по една или друга причина, нямаме достъп   bouquet

Въпрос :
Мислите ли, че желанията могат да се пишат на компютъра, да се изпратят на собствената поща, от там в чекмеджето и с това ритуалът да  е изпълнен  newsm78
Според мен - да, нали е важна енергията, която влагаме и емоцията.... Моля, споделете Вашето схващане!

Сладки сънища за пищещите и четящите тук!
 Praynig Лека да е нощта за таткото на Червено винце и за близките му!

# 164
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро Hug с Четирите споразумения на Дон Мигел , последовател Карлос Кастанеда  Hug

Вчера попаднах на тази книга в нета и да попитам някой от вас момичета чел ли я е  Rolling Eyes

Четирите споразумения

1. БЪДИ БЕЗГРЕШЕН В СЛОВОТО СИ

Говори честно. Казвай само това, което мислиш.
Не използвай словото, за да се самоохулваш или за да охулваш другите. Насочи силата на словото към истината и любовта.
Ако проумееш, че словото има силата да твори, че това, което казваш, подготвя твоето бъдеще и бъдещето на другите, ти ще станеш по-отговорен и към себе си, и към света.
Словото има силата на магия: бяла или черна - зависи единствено от теб. Дай на словото си любов и помни, че каквото изпратиш, това ще получиш.

2. НЕ ПРИЕМАЙ НИЩО ЛИЧНО

Хората не правят нищо заради теб. Ти не си център на тяхната Вселена. Ти си център единствено на собствения си живот.
Това, което хората казват или правят, е проекция на собствената им реалност.
Когато не приемаш нищо лично, когато проумееш, че животът на другите е резултат от техния избор, тогава ти имаш имунитет срещу мнението и действията на другите и няма да станеш жертва на ненужно страдание.

3. НЕ ПРАВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ

Намери смелост да задаваш въпроси и да изразяваш желанията си. Никой освен теб не знае твоите мисли, затова - изразявай ги максимално точно, за да избегнеш недоразуменията.
Ти не знаеш мислите на другите, затова не прави предположения, а задавай въпроси, за да избегнеш недоразуменията.
Общувай с другите възможно най-ясно, за да избегнеш недоразумения, тъга и нещастия.

4. ВИНАГИ ПРАВИ НАЙ-ДОБРОТО, НА КОЕТО СИ СПОСОБЕН

Най-доброто, на което си способен, е променлива величина.
При всички обстоятелства давай най-доброто от себе си и няма да се самоосъждаш, самобичуваш и самосъжаляваш, защото съвестта ти ще е чиста.

Днес почва новолунието  Wink и няколко вълшебни дни с него

Успех на правещите Карта на съкровищата  Hug

Хубав ден  Grinning

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 07:12 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт