подсъзнанието може всичко 12

• 119 950
  • 493
  •   1
Отговори
# 210
lenny_pld  Hug  и от мен! Пожелавам ти скоро да ни зарадваш с добра новина!  Two Hearts

darena   Hug

# 211
Привет на всички    bouquet

Искам да ви попитам, знам че и преди е ставало въпрос. Някой правил ли е искане за неутрален имплант, описано в ченълингите на Крион? Thinking
И ако да, би ли споделил личните си впечатления??

Поисках неутрален имплант в неделя срещу понеделник.
И на мен ми стана интересно ..Запо4нах да 4ета първата книга на Крион , но не видях то4но как се иска този неутрален имплант ???Разбрах за какво е , и тн....но то4но самият процес на искане не ми стана ясно ...Може ли да обясни6 ,ако не те затруднява много ...сега си смъкнах  и останалите книги ...6те про4ета о6те един път първата ,за да разбера по-добре,наистина трябва да се вникне по внимателно и да се 4етат спокойно,има много смисъл в книгата ...
Благодаря ти за отговора,хубав ден !!!!!!!!!!!!  bouquet

# 212
Стана ми интересн темата за Крион,но може ли да ми кажете в нета има ли 1-вите две книги.Успях да си намеря и изтегля от 3-та до 6-та включително,но ми се струва глупаво да я подхващам от никъде.Ще ви бъда благодарна ако някой знае откъде мога да изтегля 1-ва и 2-ра.

# 213
Black Mamba , за да се стартира процесът просто трябва да изречеш на глас, че искаш неутрален имплант.
Вербализирането е изключително важно.
Между другото, четох из разни руски форуми за преживяванията след искането за неутрален имплант и това, което ми направи впечатление е, че почти никой не изпада в депресивни състояния и тъга /както споменава, че е възможно да стане Крион/.
Във втората книга има още за импланта, както и за много други неща. И най-вече за възможността, която ни се дава сега, в епохата на новата енергия, да създаваме нещата, от които се нуждаем. Това е засегнато доста обстойно.
А иначе, да, книгите са невероятно мъдри. Само с един прочит не става да се обхванат всичките идеи. Почти привърших втората, но май ще я препрочитам.
Аз ги чета с молив, като ученичка  Laughing

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 14:53 от mijjjka

# 214
juliqzh , ето ги тук - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%EA%E0%F0%FA%EB%2C+%EB%E8%E9

"Финалната епоха" е първата.

# 215
Запознайте се с Крион - има всички книги за Крион за четене онлайн.

Ето какво прочетох навремето в един друг форум:

Цитат
Неутрален имплант.

Тази тема е важна и ще се опитам да я развия в няколко изречения.
Крайон или Крион е същността, което отговаря за промените които са извършвани и продължават да се извършват с магнитната кристална решетка на Майката Земя.
В йерархията на светлината, която ние познаваме Крайон се нарежда над архангелското ниво.
Неговата видима енергия е ярко синя (може би най-близкият нюанс е с цвета на центъра на езерата Окото или Бъбрека от Седемте Рилски Езера) с проблясъци на бяла светлина.
Последните промени в магнитната кристална решетка на Майката Земя започват преди повече от 20 години и в сегашно време те се усещат от нас хората много по-силно.
Тези действия позволиха да се променя и човешкото съзнание и самоосъзнаването. Ние всички сме магнитни същества.

Неутрален имплант се предлага от Крайон като средство за освобождаване от натрупаната през преражданията карма, изграждане на здрава връзка със своя Висш Аз и получаване на трима нови духовни водачи/ учители.

По надолу ще предложа вариант на заявка за неутрален имплант, но преди да пристъпите към това действие е наложително да прочетете книгата на Лий Каръл (Lee Carroll) - Финалната епоха (има я в Спиралата) или руският вариант Крайон - Последние времена (Ли Кэрролл) – от www.koob.ru .

В книгата се посочва, че максималният срок за замяна на старите учители/ водачи е три месеца, но сега този срок е много по-кратък и е индивидуален за всеки участник.

Изпълнете тази медитация само когато сте сигурни, че това е вашето желание на сърцето и душата.

Медитация – Заявка на Неутрален имплант.

Изпълняваме медитацията - Колона от светлина.

Изказваме нашето намерението гласно:

Призовавам моя Висш Аз и моите Учители да участват в процеса!

Аз съм този който съм!

Призовавам Крион/ Крайон да започне процеса на премахване на моят сегашен имплант и да интегрира Неутралният Имплант! (три пъти)

Нека процеса на интеграция на Неутралният Имплант да протича по най-синхронният и мек начин за мен.

Насочвате вашето внимание към сърцето, излъчвате Безусловна Любов, Светлина и Хармония и останате в това медитационно състояние 15-20 минути.

След завършване на медитацията благодарете на всички участвали в медитацията.

Когато аз направих тази интеграция след заявката почувствах спокойствие, свобода и радост.

# 216
mijjjka,много благодаря. smile3525

# 217
Благодаря много за отговора ви и разясненията за импланта,6те про4ета о6те веднъж книгата . Hug

# 218
За почитателките на Дорийн Върчу да анонсирам, че е издадена нова книга - "Ангелска терапия"

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=32922

# 219
  • Universe
Благодаря Ви за подкрепата, чувствам се по-добре newsm51

- Елате до края !
- Не можем , страх ни е !
- Елате до края !                   
- Не можем, ще паднем !
- Елате до края...
  И те дойдоха.
  И той ги блъсна.
  И те полетяха...
                           Гийом Аполинер

# 220
  • София
Благодаря mijjka за книгата  Heart Eyes Hug! Поръчах си я вече. Като пуснах търсене в нета за книгата за да видя какво пише попаднах на много интересна статия:

Нели Конуей, дипломиран специалист по ангелска терапия, и Меги Колева - преподавател по йога и аюрведа, организират край Албена, на Камен бряг, международен семинар по... общуване и лечение с ангели в началото на септември. “Енергията на Яйлата е изключителна!”, поясни Меги Колева и разкри, че Нели е българка, омъжена в САЩ. Към общуването с ангели я насочила духовната й учителка д-р Дорийн Върту. Тя е откривател на ангелотерапията и настройването на честотата на божествена енергия.

Семинарът ще започне с ден за освобождаване от стари модели, изчистване чрез вакуум с архангелите Михаил и Рафаил (за явяването им отговарят ръководителките на семинара), отрязване на етерни нишки - освобождаване от хронични болки.

Меги и Нели препоръчват поне 3 часа преди заниманията участницита да не поемат стимуланти от рода на никотин, кафе, шоколад и захар. Церемония за пречистване с огън и техника за премахване на проклятия и травми от предишни животи, звучи интригуващо почти колкото обучението как да програмираме кристали за отваряне на третото око и увеличаване на ясновидските способности.

С тях върви контактьорството, “наблюдавано от архангел Михаил”, гадателски карти с информация за любов, здраве и кариера с помощта на ангелите.

Черешка върху тортата, обаче е “Изобилие с ангелите”. Според Дорийн Върту всеки човек има банкомат в себе си, чрез който можем да материализираме пари по всяко време.

Източник: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=181467

Много интересно звучи, аз никъде не съм чела в книгите на Дорийн за тези неща и е много интересно тази българка, която е специалист по ангелска терапия дали организира други събирания в България. Някой да е чувал нещо повече?

# 221

Много интересно звучи, аз никъде не съм чела в книгите на Дорийн за тези неща и е много интересно тази българка, която е специалист по ангелска терапия дали организира други събирания в България. Някой да е чувал нещо повече?

Lilian_V още в предишната тема бях дала линк към семинара  Grinning ,но никой не прояви интерес http://www.ayurveda-dnes.com/?href=programs

Иначе в тази книга http://www.amazon.com/Messages-Your-Angels-What-Want/dp/1561708607  има техниките за програмиране на кристали за отваряне на третото око  и отрязване на етерни нишки.

# 222
  • София
nikolexa Благодаря! Уж чета внимателно, а съм го пропуснала. Аз проявявам интерес. Супер е, че не съм го изпуснала. Най-вероятно ще отида.

Редактирам се Simple Smile Намерих Нели в сайта на Дорийн Върчу - има я!

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 00:11 от Lilian_V

# 223
nikolexa Благодаря! Уж чета внимателно, а съм го пропуснала. Аз проявявам интерес. Супер е, че не съм го изпуснала. Най-вероятно ще отида.

Редактирам се Simple Smile Намерих Нели в сайта на Дорийн Върчу - има я!

Тъкмо и аз я намерих и щях да ти казвам ,че е там.Виж и друго какво намерих:

http://www.happyyogi.net/index.html

# 224
  • София
Тази жена Нели Конуей има впечатляваща биография. Била е публикувана в престижните "Кой кой е в Америка", "Кой кой е сред американските жени" и "Кой кой е в света" (за 2005 г., 2006 г. и 2007 г.). Сред интересите й са: кундалини йога (играе йога и медитира всеки ден), източна философия, тао, нетрадиционна медицина, каббала, астрология, бойни изкуства. Нели притежава черен колан и втори дан по карате и е учител по кундалили йога.

http://www.bnr.bg/RadioBulgaria/Emission_Bulgarian/Theme_Bulgari … /Nelly_conway.htm

Общи условия

Активация на акаунт