подсъзнанието може всичко 12

• 119 925
  • 493
  •   1
Отговори
# 315
lenny_pld, може би НЛП би ти помогнало?

# 316
Lilian, а при мен се падна - Щастие, от ангелската терапия. Не знам дали забезахте, титлата  над аватара ми, която промених преди ден- два. А освен това написаното там беше точно за състоянието ми.Тъкмо преди това гладайки една жена да се радва на внучето си в количка се сетих, колко голяма Радост е детето ми и фактът, че го има в живота ми, и... как забравих в ежеднението да се радвам само на това дори. И още други неща, които не виждам, но просто отвътре знам, че сама си създавам проблемите . Влязох в болницата преди седмица - външна причина- грип- / от който, забележете- детето не се зарази Peace/Повръщах ужасно много. А преди това се набирах сама и си "създавах филми"- сякаш не съм чела Четирите споразумения, сякаш нищо не съм чела!Всичката мръсотия, която бях събрала , я изчистих по време на заболяването, но като се сетя , какво беше , се питам - Как можах да си напълня душата с такива неща! И колко милостив е Бог да ме изчисти по този начин. Но за първи път ми се случва нещо толкова неприятно, при което аз си мислех в момента в който хвърчах с линейката- Това е подарък от Небесата! Я да видим какъв точно ще е. Бях убедена, че е за добро. И наистина- перфектният начин да се изчистя за най-кратко време. Какво да кажа на Всемирния създател и Ангелите- освен- Благодаря. Hug

# 317
Elizabeth_ , преди години имах подобно на твоя случай с обеците преживяване
Много си обичах една висулка на Булгари със седем-лъчева свастика, уникална изработка. Не я свалях от врата си. Просто бях влюбена в нея. И още съм, де Wink
Една сутрин, за моя най-голяма изненада обаче установих, че висулката я няма. Синджирчето си беше закопчано на врата ми, но нея я нямаше. Намерих я паднала в леглото. И до сега си остава загадка за мен как е паднала, тъй като е заварена т.е. няма никакъв луфт в халката, през която минава синджира, който също беше здрав и закопчан  Shocked
Помислих си, че приятелят ми може да си е направил шега, въпреки че не си пада по подобен род шеги. Разбира се, той ме погледна безкрайно изумено като го попитах дали случайно не е разкопчал докато спя синджира, махнал висулката и закопчал отново без да усетя  Joy

Такива ми ти работи  Grinning Оттогава не я нося. Стои си така.

П.П. А какво е НЛП?  Embarassed

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 22:32 от mijjjka

# 318
  • Tам през Атлантическия океан
Ако  искаме да помогнем на някого, е по-добре да  му дадем нашата безусловна любов - на нея никой не може да устои, защото е най-чистата енергия.

Обаче и аз смятам като Мишето, че не е редно да се намесваме и да  променяме нечие мислене. Wink

Peace
Именно, дори и да смятаме че някой не е прав не бива да се опитваме да променим нещо , камо ли неговото мислине  Wink това е "абсурдно"  Whistling

Сигурен ли си, че си прав ? Съвсем, съвсем сигурен ? Да бъдеш „прав“ затваря вратите към „правотата“ на другите хора, които считат, че ти грешиш, точно както ти считаш, че те грешат. smile3503

Преди време тази мисъл ми бе в подписа 

Хубава вечер от мен дами  Hug

# 319
Невро-лингвистично програмиране
 Sunglasses предполагам

# 320
Невро-лингвистично програмиране
 Sunglasses предполагам
А може ли да обясните горе долу за какво става въпрос ?

# 321
Elizabeth_ да обясни аз само дадох предположение  Wink
т.е. нямам идея какво има впредвид  Laughing

# 322
Вили, във форума има тема НЛП  Peace

# 323
Вили, във форума има тема НЛП  Peace
Благодаря. Ще я потърся.

# 324
  • Universe
Благодаря на всички, които се включиха - взех частичка от всеки отговор   bouquet
Няма да се връщам към подбудите, поради които написах горното - някои ги разбраха  Hug
Аз за НЛП научих от нашата тема - в началото има линк за радио за личностно развитие, който ползвам доста често, и съм чела много хубави страници в сайта на Любомир Розенщайн

Моята карта: какво представлява Невролингвистичното програмиране (NLP) ?

НЛП в 24 секунди

# 325
Добро утро  Hug

"Ние все се опитваме да отидем някъде, а просто трябва да отстраним онова, което ни пречи да видим, че вече сме там"

Всяко нещо в живота  изисква да се обучаваш. Дори и за да разбираш думите на ангелите. Толкова много искаме да разговаряме с тях, че не чуваме това, което те ни казват. Да се слуша никак не е лесно. В нашите молитви винаги се стремим да кажем къде сме сгрешили или пък какво бихме искали да ни се случи. Ала всичко това вече е известно на Господа и Той понякога ни кара само да чуем това, което Вселената ни казва. И да имаме търпение.

Това, което възприемаме като нещастие, не е нещастие, а неизбежност. Всяко нещо има някакво основание да съществува. Трябва само да умееш да различаваш преходното от окончателното. Неизбежното е преходно. Уроците на неизбежното са окончателното.

Хубав денннн  Wink

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 07:28 от Desss

# 326
Dess, благодаря ти!  bouquet И за онова стихотворение  Hug и за сутрешните ти включвания, с което Ангелът в теб поздравява Ангелът в нас! Hug Hug Hug

# 327
  • GYM
Благодаря за топлото посрещане! Този поддфорум е най-приятното място , на което съм попадала Flutter Благодаря ви, че ви има Hug
Сега отивам да чета, че имам  доста за наваксване smile3529
Пожелавам ви красив и вълнуващ ден!  bouquet

# 328
Момичета какво ми се случи снощи, не знам дали е за тук ,но ще го разкажа.

Ляга ме си снощи с по голямото ми момче и той идва при мен на спалнята и гледа към тавана и казва:
-Мамо гледай какви сини очи има на тавана.
-Това е отражението на лампата-казвам аз.
- Не мамо, лампата е тук, а очите са там, това е моето ангелче, което помага. / думата ангел я знае от мен/
Така и заспахме не каза и не попита нищо повече.

На сутринта питам виждаш ли сините очи, а той каза че сега е светло и не ги вижда.

Имали ли сте подобни случки? Как реагирате и какво обяснявате?
Спомням си че като малка и аз виждах глави по таваните и гардеробите у нас, много бях изплашена и никой не ми вярваше. Като с времето всичко отмина. Много време после ме беше страх да влезна сама в тази стая.

# 329
  • Добрич
Дъщеря ми редовно разказва за въображаема приятелка, която е починала. Обикновено споделя какво е казала или правила тази приятелка. Споделяла е, и че е била у дома, но никога не казвала, че в момента е тук. Понякога направо ме изумява с информацията, която чувам като резултат от тези разговори. Зная, че децата имат богато въображение, а също, че по-лесно общуват от нас с другите същества. Мога само да гадая за какво точно става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт