Истината за Запряна или какво следва?

• 49 134
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 930
  • Sofia
Да. Аз съм жена, чието дете се роди в ръцете и! Тази изключителна жена спаси семейството ми преди година от най-страшното - да погребеш бебе! Има и още, но е лично и не бих го споделила с хора със съмнителни качества и подбуди.

Ивонска, нали разбираш, че това не прави докторката безгрешна. Допускаш, че въпреки, че е помогнала на теб е възможно при друга родилка да е сгрешила, нали?
Аз просто не можах да разбера какво е достойно в изявата и. Не иска да обясни нищо, иска само да каже колко е добра болнцата и колко отлична биография има.

# 931
  • София
do IVONSKA.... първо изобщо не ме познаваш и второ наистина си маи от малкото защитници на убийцата Мазнейкова..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Аз разбрах че не д-р Мазнейкова е оперирала

На кой му пука??? Важно е помия да се лее!

# 932
не важното е да си понесе последствията след случилото се.....защитнице

# 933
  • София
Да. Аз съм жена, чието дете се роди в ръцете и! Тази изключителна жена спаси семейството ми преди година от най-страшното - да погребеш бебе! Има и още, но е лично и не бих го споделила с хора със съмнителни качества и подбуди.

Ивонска, нали разбираш, че това не прави докторката безгрешна. Допускаш, че въпреки, че е помогнала на теб е възможно при друга родилка да е сгрешила, нали?
...

А ти не разбираш ли, че грешките трябва да се установят с експертизи, а не с твърдения от форуми и социални мрежи?

# 934
А къде може да видим 8-те истини? newsm78

# 935
  • гр.София
 И тя излъга. Че би постъпила по абсолютно същия начин с дъщеря си.

# 936
все пак живеем в корумпираната България и Мазнейкова едва ли ще пропусни възможността да се оправдае и да запази вече подроненото име на фамилната си болница

# 937
И тя излъга. Че би постъпила по абсолютно същия начин с дъщеря си.
Би я изпратила на седмия ден с температура вкъщи и с препоръка да постъпи в ракова болница?
Съмнявам се мноооого.

# 938
  • Sofia
А ти не разбираш ли, че грешките трябва да се установят с експертизи, а не с твърдения от форуми и социални мрежи?

Точно така е. И когато експертизата се бави с месеци, а докторката не желае да отговаря на медицинските въпроси човек си задава логичния въпрос - защо и започва да се съмнява дали няма нещо гнило в дания.
ако експертизата бе направена бързо и д-р мазнейкова бе отговорила по човешки на въпросите вероятно доста от съмненията отдавна да са отпаднали. но тя предпочита да седи на пиедестала си и да отказва обяснение на нас невежите.

# 939
  • София

Я пак си помисли....... Дали не е спасила и теб. Сигурно през целия ти престой е седяла до теб и ти е държала ръката за кураж!

Може и ДА НЯМА ВИНА, но цялото й държане крещи, че е виновна. Била изчакала експертизата и искала след това да говори. Ама, разбира се, нали трябва първо да уреди всички подробности с тази прословута експертиза.

# 940
Отново изключително цинична!И доста притеснена..! Twisted Evil

На кого му пука,че дъщеря и е родила месец преди Запряна в нейната клиника?Дъщеря и нали е жива?! Що за сравнение,и то в такъв момент?! И понеже вече издиша с твърденията си,започна да си противоречи:"Ние изпратихме Христо и Запряна с препоръки да продължат с изследванията" а в края на разговора каза"Ние сме многопрофилна болница и аз никога не бих ги пуснала да си тръгнат,без да се установи проблема,ние разполагаме с всичко необходимо това да стане"! ooooh! ooooh! ooooh!

Върховен цинизъм и безкрупулност!

# 941
А къде може да видим 8-те истини? newsm78

На сайта на клиниката,естествено!Никъде другаде! Naughty

И защо постоянно повтаряше какво са направили,редно е да каже и какво не са!Ще се чуе истината,но от независим(не такъв,от който нищо не зависи) европейски източник!

# 942
А защо само повтаряше коя истина искате да чуете, от коя институция?!
За да си подсигури връзките там!
Ужас, ужас- защо се явява още по разни предавания- излага се!

А наистина изглеждаше доста притеснена...

# 943
Боже, боже, голям майтап с това "интервю".Щяла и с дъщеря си да постъпи по същия начин.
Благодаря на бога, че ми правиха секциото във Варна!И ме изписаха, чак на 9тия ден, след  4 кратни визитации дневно.

# 944
Нормално е да е помогнала на много родилки, все пак това и е призванието и има зад гърба си дългогодишна работа.  Тъй като и аз не се чувствам  достатъчно компетентна, за до коментирам ще изкажа личното си мнение.  Не можах да разбера защо са изписали Запряна, когато са знаели, че очевидно има проблем, защо не са я задържали и не са опитали да открият причината за състоянието й при положение, че са многопрофилна болница?  Не мога да повярвам, че са изписали пациент, който видимо не се е чувствал добре. Твърди се, че имало някакво заболяване, тогава не е ли задължение на екипа, който се е грижел за Пани след раждането да открие какво е било то? Необходимо ли е било момичето да се мести от болница в болница за да се открие проблема, който дори все още не е изяснен?  Напълно подкрепям г-н Коледоров защото той е в правото си да разбере каква всъщност е причината да се стигне до този фатален край.  

Общи условия

Активация на акаунт