Истината за Запряна или какво следва?

• 49 092
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А защо не може да се види дали си подписал петицията т.е. да си видиш името?На други такива има опция да видиш този списък.

# 91
Тогава защо  протестът не е пред Министерството.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 00:11 от Mi6

# 92
А защо не може да се види дали си подписал петицията т.е. да си видиш името?На други такива има опция да видиш този списък.
[/quot

Е, как да не може много ясно се вижда има опция в дясно на петицията влзаш виждаш всички подписали се, а и техните мнения

# 93
Здравейте, поздрави за инициативата, НО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТ ВСИЧКО ТОВА КАКВА Е ЦЕЛТА. Искаме да разберем истината или да отмъстим на Мазнейкова!? Ако искаме истината следва да протестираме пред Министерство на здравеопазването! Защо в документите дадени на г-н Коледаров от Майчин дом пише едно, а становището на оператора доц. Доганов отстранил матката е корнно различно? КОЯ Е ИСТИНАТА? Защо никой не подлага на съмнение правилно ли е взето решението за отстраняванe на матка? Ако всичко е ОК с матката, защо я махат? Ако са били сигурни, че инфекцията е от матката, защо я държат 5 дни в Майчин дом и извършват тежка операция едва в последния работен ден на седмицата??? Защо втората операция в Майчин дом /трета за Запряна/ я извършва д-р Пернишки - хирург, а не акушер - гинеколог?
Пиша ги тези неща, защото следя внимателно темата от самото начало, аз съм майка преминала през куп препятствия докато се сдобих с бебче и съм особено чувствителна на тази тема!!!!
Бих искала да разбера истината, но мисля, че Вие момичета подхождате емоционално и заслепени от омразата си към Мазнейкова и така пропускате много важни подробности! Мисля, че ясно и категорично следва да настояваме ред МЗ да излезе с резултати от проверките и да даде отговор кои са виновните това младо момиче да си отиде толкова рано!!!
Освен всичко искам да Ви разкажа, че наскоро четох, че в БГ има още два такива случая на родилки с предполагаемата хеморагична треска - едното е напуснало болницата, като е решило, че ще се възстановява и бори с температурата в дома си и тя е ЖИВА! А другото момиче, също е починало при последваща операция за съжаление... Знаете, че жената като роди кърви около 40 - дни, през тези дни се изчиства матката и лигавицата заздравява, организма е слаб и по - бавно презарежда - ами аз мисля, че ако Запряна беше решила да се прибере в къщи въпреки, че вдига по 3-4 пъти на ден температура щеше да се е възстановила, а не да ляга да я оперират при такива лоши кръвни резултати!!!
Нека Потърсим истината от Министерство на здравеопазването!!! 

# 94
Що за глупости. Да вземе да каже на детето да си седи вътре докато температурата отмине и тогава да излиза. Може да си отиде и да се намаже с оцет. Нали за това са платили над 4000 лв на ЛЕКАРИ. Те за какво са???????  newsm61
По голяма простотия не съм срещала скоро.

# 95
Ти си голям оптимист. Аз не вярвам...

# 96
НЕ ДЕТЕТО ДА СТОИ В НЕЯ, НАЛИ ЗАТОВА СА Я РОДОРАЗРЕШИЛИ ЗАЩОТО Е ДОШЛА С ТЕМПЕРАТУРА!
ГОВОРЯ ЗА СЛЕД РАЖДАНЕТО, МАЙ НЕ ЧЕТЕТЕ, МИСЯ, ЧЕ ЯСНО СЪМ ГО НАПИСАЛА...
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ СЛЕД КАТО БЕБЕТО СЕ РОДИ!
И АЗ БЯХ СЪС СЛЕД РОДИЛНА ТРЕСКА 10 ДНИ НЕ СТАНАХ ОТ ЛЕГЛО С ТЕМПЕРАТУРА, НО .... ЕТО, ЧЕ ВИ ПИША

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 02:18 от viara.v.badeshteto

# 97
  • София
Мисля, че ясно и категорично следва да настояваме ред МЗ да излезе с резултати от проверките и да даде отговор кои са виновните това младо момиче да си отиде толкова рано!!!

Това е искането, направено с петицията.

# 98
  • София
... Нали за това са платили над 4000 лв на ЛЕКАРИ. Те за какво са???????  newsm61
....

Твоята чувствителност я разбирам, но и точно ти знаеш добре, че понякога за без пари човек може да бъде убит в българска болница! Да не кажа, че предимно така си отиват хората тук...

И щом като става дума за здравеопазването като цяло, да попитам (и вие може да попитате, ако ви интересува!), кой и как беше наказан за двете починали от вътре болнична инфекция бебета в Тина Киркова?... Мен лично и това много ме разтревожи...

# 99
  • София
... Нали за това са платили над 4000 лв на ЛЕКАРИ. Те за какво са???????  newsm61
....

Твоята чувствителност я разбирам, но и точно ти знаеш добре, че понякога за без пари човек може да бъде убит в българска болница! Да не кажа, че предимно така си отиват хората тук...

И щом като става дума за здравеопазването като цяло, да попитам (и вие може да попитате, ако ви интересува!), кой и как беше наказан за двете починали от вътре болнична инфекция бебета в Тина Киркова?... Мен лично и това много ме разтревожи...

Ами съдът ще реши - надявам се знаеш, че Жанина води дело и се надявам да го спечели. Макар че юристите на тъпата болница се опитват да докажат, че тя е заразила детето си със серация. Чудя се как точно тя е заразила и останалите седем бебета с бактерията, ако нейното е било заразено вътреутробно?

# 100
И защото родилка с 40 градусова температура не се изпраща вкъщи, да си прави компреси, защото нямала гинекологичен проблем.
Това пак из "бисерите" на гениалния ум на Мазнейкова.

Много е страшно, момичета! Confused
След моето секцио, направено в държавна болница, също имаше усложнения.
Никой не си направи труда да извика специалист за консултация. А проблемът беше специфичен и изискваше консултация с нефролог и кардиолог. Нищо!

Бях изписана като здрава, с температура, високо кръвно и много тежък цистит, предизвикан от некомпетентно поставяне на катетър.

Лечението ми продължи повече от два месеца извън болницата, защото и моите проблеми "не са гинекологични"  Sad

Нека се спре тази порочна практика!

# 101
  • София
...
Ами съдът ще реши - надявам се знаеш, че Жанина води дело и се надявам да го спечели. Макар че юристите на тъпата болница се опитват да докажат, че тя е заразила детето си със серация. Чудя се как точно тя е заразила и останалите седем бебета с бактерията, ако нейното е било заразено вътреутробно?

Мерси.

ПП. Защото оставам с впечатлението, че тези 4000 лв са основното, срещу което ще се протестира. За друго не питаме и на друго място грешки, свързани със случая, не търсим...

# 102
Аз не мисля, че истината ще излезе наяве. Обаче, има един безспорен факт - Запряна е вдигнала температура вкъщи. От какво? Защо? Защо само за едно денонощие кръвните и показатели се влошават драстично? Дали в женската консултация, където е ходила не са изпуснали някакъв проблем? И тези предположения за хеморагична треска, причинена от кърлеж - ама нали през зимата няма кърлежи?

# 103
По повод горния дълъг пост на viara.v.badeshteto ще кажа-аман от гости в темата,и такива с 0 публикации!Не сте ли се замисляли,че времето,което ще ви отнеме да се регистрирате и да пишете чели-недочели, е същото като да подпишете петицията?!
Как човек,твърдящ че следи внимателно темата от самото начало,не е изразил отношение по въпроса,не е разбрал за какво всъщност е тази тема-задава същите въпроси които си задаваме ние и в петицията, но с наченки на съмнение към докторите,които постъпиха така,както е трябвало да постъпят тези в клиника Св.София?!
Намирисва ми на пошъл опит за саботаж и опит "вятра да завее от другаде"! Naughty

Министерството на здравеопазването не е единствената институция,която трябва да вземе отношение по този случай!Все пак г-жа Мазнейкова не може да "огрее" навсякъде.. Няма толкова връзки и най-вече ПАРИ! Twisted Evil

# 104
Освен всичко искам да Ви разкажа, че наскоро четох, че в БГ има още два такива случая на родилки с предполагаемата хеморагична треска - едното е напуснало болницата, като е решило, че ще се възстановява и бори с температурата в дома си и тя е ЖИВА! А другото момиче, също е починало при последваща операция за съжаление... Знаете, че жената като роди кърви около 40 - дни, през тези дни се изчиства матката и лигавицата заздравява, организма е слаб и по - бавно презарежда - ами аз мисля, че ако Запряна беше решила да се прибере в къщи въпреки, че вдига по 3-4 пъти на ден температура щеше да се е възстановила, а не да ляга да я оперират при такива лоши кръвни резултати!!!

Що за глупост и некомпетентност?!? smile3527

Общи условия

Активация на акаунт