Истината за Запряна или какво следва?

• 49 110
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia

Мазнейкова съвсем правилно не се вкарва в такива безсмислени спорове, защото има експертиза, направена от безпристрастна страна.

Ти сериозно ли? Значи според теб един лекар не дължи обяснение на съпругът на една починала, лекувана при тях жена, защото той не е лекар?! ooooh!
Ако недай боже някой твой близък почине в болница ще си съгласна ли никой нищо да не ти обясни, защото не си лекар и няма да разбереш?

# 961
  • Варна
Ако недай боже някой твой близък почине в болница ще си съгласна ли никой нищо да не ти обясни, защото не си лекар и няма да разбереш?
Не драматизирай излишно, моля те! Недей да удряш на чувства.
ivonska е принципна и е над частния случай.

Горкото момиче, имало е ужасен късмет и мисля, че са му се струпали грешка след грешка. Като започнеш от Мазнейкова и свършиш с останалите "светила".
Господ да ни е на помощ и дано не ни се налага да опираме до техните услуги!

# 962
  • София

Мазнейкова съвсем правилно не се вкарва в такива безсмислени спорове, защото има експертиза, направена от безпристрастна страна.

Ти сериозно ли? Значи според теб един лекар не дължи обяснение на съпругът на една починала, лекувана при тях жена, защото той не е лекар?! ooooh!

Аз сериозно - Запряна не е починала при нея и не е починала от раждането си там!

Попитайте онези, които последни са правили разни интервенции...

# 963
  • София
...Горкото момиче, имало е ужасен късмет и мисля, че са му се струпали грешка след грешка. Като започнеш от Мазнейкова и свършиш с останалите "светила".
...

Ми, айде да поразровите кои са имената на останалите и какво се е случило, какво залепнахте за Мазнейкова! Нали истината търсите!

# 964
Господ да ни е на помощ и дано не ни се налага да опираме до техните услуги!

Не, ние на  господ няма да се надаме. Господ е оправданието на Мазнейкова, не нашето.  Naughty

# 965
Как така не дължи обяснение? Толкова ли много са ни ниски претенциите или се задоволяваме с твърде малко? На това ли сме свикнали? Да, това е реалната действителност, но тя е абсурдна и неприемлива за повечето трезвомислещи хора.
Ако ще сме в Европа, то трябва и стандартите да са ни европейски. Нали точно нейната болница има претенции за такава - високоразвита и модерна.
Не само, че дължи обяснение, ами трябва да го "смели" на разбираем език за лаиците. И трябва да намери начин да осигури достъпни нагледни схеми ( ако трябва). И ако ще хиляда въпроса да са зададени - ще трябва да се отговаря. Как така тук се издават стотици брошури за ограмотяване на населението свързани с какви ли не заболявания и те са разбираеми за 99% от хората, а образованата персона не е способна да прецени интелектуалното ниво на средностатистическия българин и не съумя да ни представи разумни доводи?! Ако беше в съда и трябваше да има съдебни заседатели и тях ли щеше да подмине високомерно?!

# 966
  • София
Безсмислена работа.

Никаква истина няма да разберем и за съжаление усилията ви няма да доведат до нищо... Мътите водата на частната клиника и толкова. До следващата тема за нечия загуба в "голяма болница" Разходете се до тематичния подфорум тук, има интересни неща... И само статистически да огледате казусите, ще останете изненадани.

Така че, Минзи, Господ да ни е на помощ.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:33 от ivonska

# 967
Безсмислена работа.

Никаква истина няма да разберем и за съжаление усилията ви няма да доведат до нищо... Мътите водата на частната клиника и толкова. До следващата тема за нечия загуба в "голяма болница" Разходете се до тематичния подфорум тук, има интересни неща... И само статистически да огледате казусите, ще останете изненадани.

Така че, Мензи, Господ да ни е на помощ.

Защо да ти е на помощ? Ти нали ползваш услугите на Мазнейкова, а това е гаранция, че винаги ще имаш най-добрата и компетентна помощ. Умиращите не са при нея...

# 968
Колко остроумно обръщение, Ивонска, колко остроумно..

# 969
  • София
Безсмислена работа.

Така че, Минзи, Господ да ни е на помощ.

Защо да ти е на помощ? Ти нали ползваш услугите на Мазнейкова, а това е гаранция, че винаги ще имаш най-добрата и компетентна помощ. Умиращите не са при нея...

Не се ебавай - системата е бъгава! Тъпия сарказъм няма да застрахова ничие семейство.

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:53 от ivonska

# 970
Речникът ти е като на каруцар. Сигурно го знаеш.
Сарказмът ми винаги е отправен към персони които носят особен заряд.

# 971
  • София
Речникът ти е като на каруцар. Сигурно го знаеш.
Сарказмът ми винаги е отправен към персони които носят особен заряд.

Не ме интересува мнението ти, дразнят ме кухите претенции на всички, които си въобразяват, че нещо правят! Един особен заряд има във всичко това... няма как да не се наложи човек да е по-директен.  Wink

# 972
  • Варна
Интересно ми е, кой точно недостатък на системата е причина Запряна да не е между живите?

# 973
  • Sofia
.. и не е починала от раждането си там!

Преди малко ни призоваваше да не правим изводи без факти и експертизите да са готови, а сега сама правиш извод.
Това още не е установено. Има съмнения, има проверка, редно е доктор Мазнейкова да отговори на въпросите.

# 974
  • София
Следя постоянно изявленията и държанието на д-р Мазнейкова и се убеждавам,че това в тяхното семейство е нещо нормално. Преди години съпругът и д-р Мазнейков успя след една според неговите думи "безобидна" операция на менискус да осакати майка ми и да я остави на инвалидна количка. Опита се да излезе чист от всичко и ми обясни, че просто е болна от рак и затова се е получило така. След като всевъзможни изследвания доказаха че няма рак никъде по тялото, реши че просто майка ми се преструва че не може да ходи и я боли. След 4 месеца лечение от негова страна я изписа от болницата и ми обясни че "за съжаление в медицината имало и такива случаи в които докторите не можели да направят нищо за да установат от къде идва проблема и да назначат лечение", също така с усмивка на лицето ме уведоми,че ако реша мога да заведа съдебно дело срещу него. Потърсихме друг специалист и след 5 инжекции тя беше вече на крака и ходеше съвсем нормално. Нарочно я заведох при Мазнейков за да види как ходи, а той просто каза че се е случило чудо. Не мога да повярвам, че трябва през 21век да се надяваме на  чудеса, за да ни излекуват такива величия като сем.Мазнейкови.

Общи условия

Активация на акаунт