Такова престъпно безхаберие,цинизъм и алчност няма да останат ненаказани!Искам го заради всички млади майки,които не успяха да целунат рожбите си,искам го заради всички детски очички,които не можаха да видят колко е красив света до мама и тати!
Чакайте малко. Последният пост оставя впечатлението, че в клиниката на Мазнейкова са починали много майки и много дечица
Започна много да се пренавива пружината, май.Много или малко-има!И това е също толкова обезпокоително,колкото и ако беше се случило и в друга болница.Но да се бие в гърдите тази женичка,че разполагат с ултра модерна техника и супер специалисти,на фона на случващото се,някак не върви,разбираш ли..?Това е обидно за нас,незасегнатите пряко в тази драма,а какво остава за хората потънали в мъка..
Запряна наистина не е починала там.Това оправдава ли лекарския екип който я е оперирал и зав.отделение че са я изписали с висока Т,и препоръки за по-нататъчни изследвания?Това за теб професионално ли е?Нали всички чухме сутринта( и не само) как тази извънземна клиника има всички условия за лечение на пациентите,предлага най-доброто.Не разбирате,не може да има претенций,а в същото време да си измива ръцете,че Запряна така си била дошла разбираш ли..Мазнейкова каза,че Запряна не е изписана с гинекологичен опроблем.Как разбраха,че не е гинеколкогичен след като не можаха една температура да овладеят?!Тя сама по себе си е индикация за някакъв процес в организма,и след като не са успели да установят какъв е той,с какво право твърдят,че не е гинекологичен?!?!
Пак ме карате да се повтарям и потретвам!
ivonska a аз съм добре-определено!Моля да не се перефразират думите ми,както на теб ти е удобно!Петицията не е срещу Мазнейкова персонално,и няма как да е щом не е участвала в операцията,но в управлението на клиниката е,и като такава ще си носи последвията от действията на подчинените си(който предполагам лично е поканила да работят там)!Що ме караш да ти обяснявам като на малко дете?!
Или според теб след като повечето хора не виждат по-далече от собствената си злоба и омраза,това че Мазнейкова като собственик и управител на тази клиника няма никаква вина за случилото се?!Ей на този въпрос ми отговори!
И да не е участвала в операцията,със сигурност добре е запозната със случая и не мисля,че някой от опрериращите Запряна е пропуснал да я попита какво да се предприеме!Нали е такъв голям капацитет,да отговаря сега за грешките в клиниката си,със същия тон с който и слушахме "прекрасната автобиография" 10 мин.днес сутринта!!Което беше излишно от нейна страна според мен,беше някакъв бегъл опит за самоизява,но вече на всички е ясно че са се омотали в л..на в тая клиника,щото ако не беше така,отдавна да е готова експертизата-поставена на видно място до дипломите и!Да ама не- вече 4 месеца прескача тук-там да се обяснява,и явно вижда че нещата не могат така лесно да се потулят,затова и днес си зададе директно въпроса към Христо"Коя истина искате да знаете?" Такава жалка особа,нямам думи..
Нека се произнесе европейска комисия,на нея ще повярвям като независма!
Никъде не казват защо правят хистеректомия.Какво се е променило в клиничната картина...или в изследванията,че на петия ден от престоя си в Майчин дом,Запряна да бъде оперирана. 
Т.е. това превеждане ,за което толкова се плюе е с диагностична цел.Това НЕ е просто изритване на родилка с температура,а превеждането й в друго лечебно заведение,което продължава търсенето на причината.
Аз ви задавам постоянно много ПО-СЕРИОЗНИ въпроси от начина на транспортиране,но защо ли никой никога не ги коментира???????Ами,ако Коледаров сам е предложил да транспортира жена си.....а сега отрича това.Аз не вярвам безрезервно на този човек.