ПЛЕВЕН - 111

• 16 173
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Е, Валенце, Хиляди слънца е класика  направо Simple Smile Обаче разни нови попълнения като Андреа Crazy, Джена  Flutter и др. подобни наистина недоумявам кой може да ги издържи  Confused

# 121
  • София
А,Тесс,тези не ги познавам Laughing.
Хиляди слънца е нашата песен с Ангел Blush.
Харесвам някои песни на Преслава,аа има и една на Глория,която слушах когато Бубка се роди и беше в болница Cry,за дъщерята и за майката,която не е при нея.Оттогава обаче въобще не я слушам.
Аз си падам по баладите,просто си има балади на поп фолк певици и певци,които наистина ми харесват и не се срамувам да си ги слушам.
Дайте ми идея за мъфини с течен шоколад.Прави ми се нещо днес.

# 122
Валенце, да те просветим  Grinning Андреа е от рекламата с дините на мастиката, а Джена според мен е най-бездарната девойка, попадала сред пайнерките, но много я лансират. Ето доказателство колко е зле, ако някой не ми вярва:
http://www.youtube.com/watch?v=6nF2ULZHuxU

# 123
  • София
О,Тесс,благодаря за просветлението. LaughingТая с дините я познавам.Да бяха викнали мен тия от рекламата.... Mr. Green
Няма да правя мъфини,а меденки.обаче рецепта за мъфини с шоколад не отказвам.

# 124
Валенце, то не е късно за рекламата  Grinning Ама ти от един преглед се притесняваше, а виж какво ще искат от теб на заснемането на рекламния клип:

http://www.youtube.com/watch?v=qPJyNy4P5V4

# 125
Това, което ме отблъсква в чалгата ( освен музиката,текстовете и визията им  Laughing) е това провлачване на думите накрая - ааааааа, иииииии - много характерно и еднакво при всички. Направо като го чуя потрепервам  Mr. Green
Ей, сега си го припомних от линка на Тесс. Особено много е застъпено в тази песен.

Валенце, мъфини не знам, обаче съм се наканила скоро да направя това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg10268836#msg10268836  - Шоколадова чийз-торта
Като я чета и слюноотделям.

Как се дава линк към страница, която да се отвори точно там където искам, а в началото?
Дали ми разбрахте въпроса?  Embarassed

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 15:41 от Дикси

# 126
Аз съм правила втората чийз торта на селма- Ммммммммммммм Crazy Тая жена много  я бива Peace

# 127
  • София
Дикси,тоя преглед ще остане дълбоко запаметен в съзнанието ми....и в бъзиците на Ангел,когато иска да ме ядоса Laughing.Тогава ми казва-2в 1 може,ама 1в2 само ти го можеш/ти ще разбереш,а и останалите,запозната с моя велик мамографски преглед Blush/
Аз чийзторти не обичам.Обаче номадка ми изпрати много готини рецепти. Grinning
ОО,Тесс,изгледах го...не било лесно това с дините. Crazy

# 128
Как се дава линк към страница, която да се отвори точно там където искам, а в началото?
Дали ми разбрахте въпроса?  Embarassed
примерно искаш да дадеш линк в/у 6 пост от дадена тема-копираш линка точно на този пост и се отваря на мястото, което искаш. А дали ме разбра,че аз както обяснявам  Crazy

Ние чалга не слушаме,нямаме никакви такива песни.

# 129
  • Плевен
На мен не ми стана ясно. Я, пак.
Кое да копирам, за да сложа линк с мнението на Дикси например?

# 130
Ми нампример тя е писала 125 -ти пост - копираш там- ей това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412932.msg11905913#msg11905913  125-я пост на Плевен 111.Отваря ти се темата директно на нейното писание.Ясно ли стана?

# 131
  • Плевен
  bouquet

# 132
Завърнах се от салсата,ей голямо забавление и веселба,само да не беше така жегаааа Sunglasses
НИщо не ми се яде,камо ли готви.Хриси и тя покрай тия зъби набляга на млякото.
Незнам какво са правили с баща си,но сега спят и двамата newsm78 Laughing.Може и аз да се направя на "полегнала е Тодора" hahaha

# 133
В тая жега ставам нефункционална. Ходихме на басейна в Кайлъка, супер е, ама аз дори нямам бански и не се къпах. Децата не искаха да излизат от водата, а Яна после отиде и с майка ми и приятелки на Гривица - нямам идея как ще издържи, защото беше каталясала. Елена е много много смешна - само повтаря дата, дата и сочи с пръст към водата. По едно време заспа за час и половина и като се събуди си извади бибата от устата и каза дата дата и пак си сложи бибата..сигурно ще я сънува тая вода.

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 19:19 от ДеЩоВиди

# 134
Честит Рожден Ден на Люси! Весело и безгрижно детство!

Честит Рожден Ден на Дивиана (малко на патерици)! Да е много щастлива и обичана!

Аз днес сътворих един домашен сладолед (10 мин.) и един крем с кисело мляко и кайсии (още 10 мин.) Много съм горда от себе си. Напоследък ми е дошла готварската муза.

Общи условия

Активация на акаунт