ПЛЕВЕН - 111

• 16 164
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Атракция, точно това. Но не ми се получава. Трябва на самия пост на дам с десен бутон "свойства", копи, пейст и тогава става.
Или аз пак нещо не разбирам как го правите?
Дали стана подходящо за излизане вече?  Rolling Eyes

# 136
  • Плевен
С десен натискаш върху "Re: ПЛЕВЕН - 111" на мнението, което искаш. И става.
Според мен не става за излизане. Външното тяло на термометъра показва 50 градуса (но на слънце, не на сянка). Crazy
Следобяд бехме на детски РД. Очаквах по-голяма жега. Въпреки, че беше на открито, беше хубаво и не толкова горещо.

# 137
Аха-десен бутон в/у съответния пост->копи и после го пействаш.
Не смея да излизам - преди час отидох до колата и ми причерня  Crazy
Бужака беше сутринта на рожден ден-надивял се е.Ще залагаме на сутришното излизане вече.

# 138
  • Плевен
Благодаря на всички за милите пожелания!
Сега ни приключи рожденият ден и Люси е в еуфория от играчките.Simple Smile
Малка почерпка от нас.

# 139
  • София
Не си виждам снимката от аватара. Rolling EyesВълчо ми я беше изрязал специално,за да не съм над допустимия размер.Какво ли е станало?

# 140
  • Плевен
и аз не я виждам. Ako си изпуснала една буква или цифра, провери отново

# 141
  • София
Появи се. ShockedПреди пет минути питах в модераторската тема...толкова бързо ли са го оправили?!

# 142
  • Плевен
A ти защо се съмняваш в модераторите? Винаги са на линия. Може и Дивиана да е ударила едно рамо, кой знае ...  Wink

# 143
Честит рожден ден на Люси! Да расте здраво и весело дете! Hug
ДеЩо, на кой басейн сте ходили в Кайлъка - в този на хотела със същото име ли? Защото в другия не видях да има басейн за деца, като ходих през юни.
Момичета, аз да попитам някой ще пуска ли поръчка пак за Ларедута? Харесах си още 3-4 неща и последно вече, че голяма краста тоя сайт.

# 144
Хайде пак аз, ето малко снимки от Троянския манастир. )))

гледа към едни котки (в последствие си хванахме едно малко котенце да го гуши). ))))
пак там
свещите бяха голяма атракция
на чешмата
прегладняла след кръщенето, хапва питка
уммм че вкусно!
с кръщелницата
с мама
и пак
и още веднъж

# 145
Този на хотела е 10лв на човек, не можем съвсем да си го позволим.

На големият басейн на Карамфила бяхме, този с градината, преди парашутната кула. Яна с пояс и ръкавелки, по някое време се престраши и остана само по пояс, Елена в баща си или в баба си беше, на нас май не ни трябва детски да има. Там най-много ми харесва, защото е най-спокойно, голям е, една идея по-хладно, макар, че днес се сварих. Градината е хубава и не е нагъчкано, мен тълпите ме побъркват.
Входа е 3лв за възрастни и 2лв за деца, но платихме само за мама и Марто, едни приятели с дете на 6-7 години обаче платиха  и за него.

# 146
Ясно. И на мен много ми харесва там, но не знам дали моето диване ще влезе в големия басейн с някой от нас.

# 147
Номадка,щеше да ми казваш  за един магазин за спално бельо newsm78
Лека нощ Laughing Mr. Green

# 148
Добро утро  newsm03.Ние в 9 ще излизаме докато е по-хладно навън.

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 07:52 от ice_

# 149
  • София
А тук днес е не хладно,а студено,вчера изпукахме от жега,днес е за дълъг ръкав.Не се оплаквам,де.
Аз децата досега не съм ги водила на обществен басейн,няма и да го напрая скоро.Имах сериозни проблеми като дете от такъв басейн и ме е страх.Като порастнат да ходят.

Общи условия

Активация на акаунт