ПЛЕВЕН - 111

• 16 136
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
мира, днес си моя гид Grinning Hug А да знаеш случайно дали има езда за малки деца? или си е само за активно трениращите Thinking

# 166
  • Плевен
Малко снимчици от рожденият ден на Люси.
http://www.facebook.com/album.php?aid=88407&id=707199322& … &id=707199322

# 167
  • Плевен
Пламена, наистина ти е порастнало момчето. А Михаела е бонбон. На снимката в количката е просто прелестна. И тортата ви изглежда страхотна, като за юбилей - 5 години, не  е шега работа. Heart Eyes

# 168
Пламси ,тортата е супер , Михаела както винаги ухилена до ушите и ти си хванала тен ,супер снимки Simple Smile

# 169
plamsi, ЧРД на Люси с доста закъснение, но яко съм се отплеснала. )))))
Ние по същото време бяхме в градската градина и това се чудех кой прави РД в Шапката, а сте били вие. )))
Може да споделиш малко впечатления как беше, че аз доста се чудя за РД на Калина и ми се искаше да е на открито. )

# 170
plamsi много си приличат Михаела и батко й, големи са сладури Simple Smile Чудесни снимчици!

# 171
  • Плевен
plamsi, ЧРД на Люси с доста закъснение, но яко съм се отплеснала. )))))
Ние по същото време бяхме в градската градина и това се чудех кой прави РД в Шапката, а сте били вие. )))
Може да споделиш малко впечатления как беше, че аз доста се чудя за РД на Калина и ми се искаше да е на открито. )

Идеално беше.Само дето за децата трябва да се поръча детско меню,не например каквото ти си избереш.И нашите деца нищо не ядоха.Така им останаха пиците и картофите. Малко пуканки хапнаха само. Иначе по две сокчета - те не останаха. Голяма игра падна,на каручката,на люлките на Маркизата. Няма ограничение да седиш два часа. Ние стояхме четири. Много съм доволна. И фойерверки гръмнахме там. И шампанско детско имаше за лапетата.Това е в общи линии.Simple Smile

# 172
plamsi, мерси много, ще си помисля и там като вариант. )) Само дето с това детско меню не виждам как ще стане работата за деца на по 2г. Длъжен ли си да поръчваш и за децата?

# 173
# 174
  • Плевен
Като правиш детски рожден ден май да..Питай все пак.

# 175
Снимките от рожденния ден са много хубави.Да ти е живо и здраво момченцето и много да те радва.А и малката е сладуранка plamsi.

# 176
Пламси ,
Честит Рожден Ден на Люси, да ти е жив и здрав и много да ви радва.  bouquet. Тортата Ви е страхотна.

# 177
Пламси,хубави деца, хубаво празненство, хубава торта  Hug
Къде ви я направиха?

# 178
  • Плевен
Тортата е от Макси центъра - с крем Бидермайер.
Оф,аз чакам събота с нетърпение да заминаваме на море и да се наспя.
Да ви кажа как съм се набутала с едни чаршафи. Купих един с ластик от главната 100/200 за 21 лв.,пък в Метро два са 24. Sad

# 179
  • Плевен
Здравейте  Simple Smile Снощи се върнахме от морето, сега ще ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт