ПЛЕВЕН - 111

• 16 115
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
Спомняте ли си преди веме някой беше пуснал линк за сватбен сайт за прогноза за времето? Търся го, но не го намирам.
Намерих го, но и той е с 10 дневна прогноза.

# 196
нади_миши, много са ви хубави снимките и ти си супер. ))))

Аз сега се прибирам от работа и кафе. )
Калина беше свършила поредната глупост, но не за това е следващото ми питане.
Преобувах я, и по краченцата и дупето има едни червени точки. Ама баш точки, нито подути, нито с някакво гнойно връхче, абсолютно нищо. А в 16ч като тръгвах такова нещо нямаше.
От какво може да е това чудо?

# 197
  • Плевен
Мира, да не би да е ухапана от бълха?

# 198
Мира, да не би да е ухапана от бълха?

Не знам, за това не съм се сетила.
По принцип в къщи няма от къде, но комшиите имат кози....може и от там да е...(((
Сега какво да го правя, да намажа ли с нещо, имам едно кремче за всякакви ухапвания от насекоми и др. подобни?

# 199
  • София
Нади,чудесни снимки!Родопа била нашта,брей,я се виж какви бедъри вадиш....в Родопа и за кокали няма да те вземат Laughing
Мира,може и бълха да е,комарче,паяк...какво ли не.И моите скоро бяха наядени.

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 21:36 от Валенцето

# 200
  • Плевен
Мира, ако имаш Фенистил гел, използвай го. Бълхи има по улицата, може да ги е хванала навсякъде.

# 201
Мира ,препоръчвам крем Рачев , безобиден и мноого ефикасен !!! От диетичния магазин под стоматологията ,4-5 лв май беше .

# 202
Мира, това са бълхи, после тези точки ще станат като пъпки и ако не я сърбят може и да се разминете без мазане.

# 203
  • Плевен
Мира, ако детето не го сърби, по-добре не мажи с нищо.

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 22:21 от valка

# 204
може и да са от претопляне

# 205
Ами сега като я къпах ми се струва, че ги няма, ще я огледам след малко пак внимателно.

ДеЩо, трудно да са от претопляне, днес беше хладно, а и тя беше леко облечена.

# 206
  • Плевен
Нади, много хубави снимки. А сравнението с Родопа ме накара да се засмея. Мога да те разведа в бившата "Родопа" Плевен. Simple Smile
Колко струва входа в Ботаническата градина в Балчик? Ходихте ли до Делфинариума?

# 207
Момичета, пак да попитам - някой нещо ще поръчва ли от Ларедут, ако има възможност да се включа.

# 208
Моята пак има нещо проблеми с ушите ще я водим на лекар днес да и ги видят.От 5 часа сутринта се е събудила да играе въртя се въртя се на спалнята между мен и баща си и заспиванка няма играе му се на детето като е по-добре.Ама снощи големи ревове бяха на няколко пъти и капахме капки за уши-плачеше снощи много сега е по-добре но и дадохме антибиотик и явно я пооблекчи.Буди се 2 пъти да яде.Снощи от болка не искаше ни мляко ни каша.Дано да и се оправят тези уши че това ранно ставане на мен не ми харесва не мога да се наспя smile3524 а и малката също надали се е наспала.....

# 209
  • Плевен
ice, ако трябва отидете и в София, но това не е добре - много често детенцето ти страда от уши. Може би не ги лекувате докрай, знам ли. Потърсете няколко мнения.

Общи условия

Активация на акаунт