ПЛЕВЕН - 111

• 16 127
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
Музе, какво следваш в Пловдив? Не съм хванала края. Blush
Идейка:
Мързелива лазаня

продукти:250 гр макарони, тип спирала, 1 1кренвирш / аз сложих шунка на око/, 200гр сирене, 150г кашкавал, 500грама домати-пресни настъргани или консервирани, 1с.л. Маги Вълшебен вкус 1- зеленчука , 2 парченца топено сирене, олио или зехтин.

Макароните се сваряват и прецеждат, но не се охлаждат в студена вода. Изсипват се в тавичка. В дълбок тиган се запържва колбасът в загрятат мазнина. Когато порозовее се слагат доматите. Когато сместта заври, се прибавя зеленчуковата подправка-Маги и натрошеното сирене. Вари се малко, до сгъстяване-5-10 минути. Сосът се слага при макароните и всичко се разбърква много добре. Поръсва се обилно с кашкавал и парченца топено сирене. Пече се във фурната 15 минути на 200градуса.

# 226
Намерих си чаршаф с ластик.За уникална сума  от невероятно място.Цвят полуузрели сини сливи #Crazy Laughing Mr. Green Ама ми става на спалнята пИрфектно Peace
Сподели.....от къде?

# 227
А като сме на тема бельо, на мен ми трябват малки кърпи за ръце (ама не от най-мъничките), но да не са по 10лв едната. ))

# 228
А като сме на тема бельо, на мен ми трябват малки кърпи за ръце (ама не от най-мъничките), но да не са по 10лв едната. ))
Иди в ....айде де, изкочи ми от главата  Crazy -дето беше Саня, фирмен магазин, ей тук, долу под моста.Добро качество на прилични цени .

Валенце,вчера се припознах в теб-значи трябва да ни посетиш  bowuu

Сетих се - Яна е фирмата  Peace Около час ми трябваше  Sunglasses

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 15:56 от Atrakcia

# 229
 Laughing Сещам се естествено,Тити,само дето не си спомням коремчето,а те винаги ми правят впечатление newsm78
Валка,мениджмънт на туристическите услуги.Ама нямам време да седна да чета.И сили нямам EmbarassedМеси за рецептата,но ще наблегна на месото в нея,иначе сама ще си я ям Peace

Атракция,влязох в Манията-втората употреба дето е на ГУМ-а.Пасва ми идеално и е за 2лв.Не ме бърка,че е втора ръка.Важното е че стана.И е египетски сатен Laughing Mr. Green

Мирама,в Метро има по 10ина бройки май бяха.Много са добри точно за кухнята,аз имам такива.Бели на различни по цвят квадратчета.Много хубаво попиват Peace

На Хриси толкова й се спи,че чак реве,а не ми дава да я гушна да спим двете.Обикновено заспива към 2 и нещо,а днес заспа навръщане от центъра и сега ooooh!

# 230
Музе ей мира нямаш с тия чаршафи. Laughing Laughing Laughing Наще сливи почти узряха давай бели ще ги вапцаме.  Laughing  
Днес не е много горещо за готвене и ми се ядат пълнени чушки и домати с яйца и сирене + таратор.  Peace
Мастиката е по желание.  Laughing Laughing Laughing
За мързеливата мусака ще ми плащате патентно право. Laughing Laughing Laughing
Абе Мира ако числото 10 те стресира така много да взема да звънна на баба да ти лее съседката куршум. Laughing
Освен това днес има пълно слънчево затъмнение, на което няма да бъдем свидетели, освен ако не идем в Китай, Австралия или в тая посока все.  Crazy В тая връзка ние смятаме след малко да ходим на мерки и теглилки.  Sunglasses
Музе и на мъжете им правят коремчетата впечатление ама все в посока на гравитацията. Фталл скоро ми рече, че вече съм почвала да заприличвам на жена... отчайващо е значи положението да си майка. Laughing Целувки на Хриси. Heart Eyes

# 231
МУЗЕ немога да се сетя кога беше точно,но сигурно съм била в по -малък месец

# 232
Бе доколкото си я спомням, май тя ме води по тумбак. Като се включи - да каже.
Полуремонт.
Абе, голям тумбак си беше......
И основен ремонт  Laughing
Нали ти казах как - на колене, по задник  Mr. Green

t_i_t_i , на Априлци само в деветия бях два пъти. Какво му мислиш - ей го къде е. И Троян е близо и линейки имат хората, за един час си тук.
Междудругото в кое училище си била?

# 233
Муза, много хубава специалност, ама бая далечко си отишла. )))
моята магистратура сега е Международен туризъм. )))

nomadka, хехе, не че ме стресира 10, ама все пак 10лв за 1кърпа няма да дам. ))))

Охх, аз сега издирвам рокля за РД на Калина из ибей....изпуснах една за секунди, страшно ме е яд. (((

Дайте идея за подарък за 4г момиче, братовчедка, която живее в Англия. Идват си тук лятото и редовно носят подаръци за Калина, та тази година не мога да измисля какво да и подаря.

# 234
  • Плевен
Добър ден!!! bowuu
Днес не е много горещо за готвене и ми се ядат пълнени чушки и домати с яйца и сирене + таратор.  Peace
Аз в момента правя чушките,ама домати не съм правила никога,как стават????? newsm78
Сега ще изпратя Тишо до магазина за мастика. Grinning

# 235
Доматите леко ги подравняваш с нож, като резнеш тънко резенче за да имат по-стабилна основа, изрязваш ги откъм дръжката, леко изчистваш с вилица семето и в получените кухини пълниш със същото яйчено-сиренева смес, но за по-интересно можеш да го подправиш с босилек например, а в чушките с копър. Останалото от домата можеш да насипеш край чушките разбъркано с разни подправки или пък просто да го хапнеш.  Wink

# 236
ДИКСИ- по-точно сме във ВИДИМА,двете вили срещу ВИДИМА 1.Нали едното беше ВИДИМА 1,а бунгалата ВИДИМА 2.

# 237
ДИКСИ -сигурно не разбрах за какво става на въпрос.Какво имаш предвид в кое училище съм била

# 238
На Видима 2 съм бил на пионерски лагер. Даже стоях наказан веднъж под знамето, но се разбунтувах и ме освободиха.
Тити хората ти викат, че е рисково в този си месец да се отдалечаваш от болници. Но пък ако родиш там ще те пишат по вестниците.

.        .

# 239
Да сигурно е че са и ушите-утре ще я водим в 2-ра база и там ще и вадят течност от ухото заради отита-ще и го пробиват с игла и ще се оправи.Ходихме в Авис Медика при д-р Вълков.

Общи условия

Активация на акаунт