Иви, като чета с какво се храниш- много ми напомня на мен първите дни след като се прибрахме от болницата- в хладилника все едно бомба е паднала, карахме една седмица на салати и полуфабрикати докато вляза в ритъм с малката, но после почнах да готвя, че не мога така- все препечени филии и таратор, не ми се струваше добра идея за кърменето- нали трябва да се храним пълноценно!
момичета, искам да ви попитам за питката- дали е задължително да се прави вкъщи събитието??? у нас е изключително тясно /живеем в две стаички, едната от които е на бебето/, а роднините на мъжа ми са като зайци, поне 10тина жени ще се наложи да събера, за да не се обиди някой. приемливо ли е да ги събера в някое заведение- около нас има готини кафета и мога да питам да ангажирам някое за два- три часа! вие как процедирахте с този ритуал? а за църквата- записва ли се предварително час или нещо такова или направо отиваме и говорим на място? трябва ли нещо да се носи???
ще съм благодарна на всеки, който ми разясни! както казах по- рано не съм много наясно с традициите, но ми се иска да ги спазя поне доколкото мога
Но пък се и измори преди това. Доста време беше по голо дупе и махаше с ръце и риткаше бясно
Преди това си искаше манджа и в 12, в 2 и чак после в 5 или 6. 
Не се диша вкъщи от жега вече.

Според мен си е период и отминава най-вече при захранването.
Сега съм като пребита. 
Чакаме Гошо да се върне и да направим първата разходка до Морската градина. Досега само из квартала сме излизали. Добре, че и тук има парк