Точно преди малко разказвах на таткото как вчера бях оставила Мони на спалнята, за да и оправя коритото да я къпя. Тя ме изгледа как обикалям цялата спалня и като взех коритото и тя като тегли една усмивкаа
Има си и гукане и всичко... Има едни пчелички на леглото, които се въртят и тя им се смее и им говори нещо и като спрат да се въртят вика "ааааа", ама го крещи . Всеки ден има прогама.Сутрин става и започва да раздава усмивки на мама и тати ама яко, после яде и спи в хола, че е по-хладно. На обяд се местим в спалнята и пускаме пчелите за около час и омръзват, а аз около час си мрънкам защо не послушах татко и да купим не механична въртележка, а на батериии и да не ми се налага да я навивам на 5мин.Към 3 започва да мрънка, а аз да я оправям за излизане, яде обличаме се и и приготвям храната. Излизаме към 5 и спи в количката докато се приберем. В 8 се прибираме и тя е един киселяж. Къпя я , тя с успокоява , де и заспива. И така всеки ден общо взето. Не усещам как ми минава времето( то моята програма освен всичко включва и прахосмукачка, готвене и т.н.)...ама на вас ли ви ги разправям тия ...
Гъди, и беба беше с такива пъпчици до оня ден. Реших да купя крем на Бюбхен за целта и само мацнах леко на едната бузка, че не смеех направо. После съжалявах още два дни. Не изчезнаха пъпките които бях мацнала.. Мия личицето с тампонче и преварена вода няколко пъти на ден и си минаха . Оказа се, че тоя крем и за дупето не става да и мажа, че става на пъпчици...само си дадох парите...
gloria83, честита месечинка
При нас запичането го отдадох на капките Инфакол бяха. Спрях ги и нямам проблем. И аз си мислех, че е защото съм и дала АМ, но от както не давам капки нямаме проблем , а и коликите ми се струват по-малко.ayas, честити 40 дни
Моята принцеса като запя попа и веднага заспа, тя само чака някой да и запее
).
Постоянно се събужда по-рано и все търси! Верно, че беше най-гладното бебе в болницата и от третия ден ядеше по 50 мл, при дажба 30, ама вече ми се струва много! Разбира се, не трябва да забравяме коликите! Според мен и те сигурно са някакъв критерии!
в болницата минах периода на разранените до кръв зърна, после и бучки в гърдите и вече бях сигурна, че няма какво да ме уплаши, но уви...
явно нещо не е захапвала както трябва бебката в последно време и тази нощ вече като разгледах по- подробно видях едни като мехурчета по зърното такива прозрачни /приличат ми на мазолчета, ама и аз се изказах! 

,много ми е сладка!Не мога да и се нарадвам.