Ако имате време може да ни сложите една снимчица и на нас на първата страничка

Лека вечер на всички

П.П Всички бебоци в албума са страхотни-да са ви живи и здрави

Иначе сме качили пак 600гр., вече сме 5кг. и 57см.
Още съм в чуденка относно Пентаксима, до другия мес. трябва да решим, вие коя ваксина смятате да слагате-Пентаксим или тези по ЗК?
Иначе капки за колики и ние не ползваме, но много не съм съгласна че не съществуват коликите, защото забелязах, че моята бебка не плаче когато нищо не я боли, стои си и си гледка или мрънка да й обърнат внимание, но при болки в коремчето така се присвива, дере с ръчички, става като зверче в един момент и в следващия изведнъж спира и дори се усмихва и измрънква доволно. То просто си личи, че е имала остра коремна болка. Ох, както и да е, дано скоро свършат тези неразположения на всичките ни сладки дечица...
!

Няма как ще я слагам по често,докато се регулира млякото. А може и колики да я мъчат,знам ли?
накрая реших, че с малко водичка няма да го уморя

Не мога да повярвам , че има съгласни с мен 

, та аз на спокойствие си хапвам закуска, че даже и маска си направих на лицето 
Вече втори ден не мога да отида да си изпия сутрешния чай (до нас има много приятно заведение с лятна градина пълно предимно с майки и деца). Вчера беше страшен ветрилник и не ми дадоха да изляза, днес освен това е и мрачно. Пак ще се изнервяме вкъщи, въпреки че малкия да не му е уроки след вчерашния кошмарен ден е самото послушание. Откакто се върнахме от вечерната ни разходка вчера само ядем и спим. Е, малко се напъва че не можем да се изака нещо горкичкия. Дано междувременно да успее да я свърши работата