Май аз съм най-ранобудна
Близначкова, много хубава снимка! Браво на малките герои, че са издържали такова пътуване!
Somebody, много е сладка Андреа и какъв мил поглед е направила...
За храненето на кърмачката - аз си хапвам всичко, гледам да е здравословно. Сутрин ям мюсли, които си приготвям сама, с много плодове вътре. Не избягвам нищо освен леща и боб. Ям и диня, и праскови, и кайсии...млечни продукти и шоколад също ям. До сега нищо не се е отразило негативно на Силия.
За обривите по лицето на бебето - около месец след раждането излизат тези пъпчици, които се наричат бебешко акне и са от хормоните на майката, преминали през плацентата. Не се мажат с нищо, отшумяват от само себе си след около две седмици до месец.
За кърменето навън - и аз кърмя където ме свари глада на Силия - вчера например бях на центъра и кърмих в магазина за хранителни стоки, имаше една пейка там.
Лек и хубав ден ви желая, аз отивам да стягам багажа за плаж!
П.П. Забравих да ви се похваля, че Силия от няколко дни се усмихва съвсем съзнателно, особено сутрин като й говоря.

.
) Ако сте разгледали снимките от Румъния-през цялото време са така.
Браво и на твоя мъж, че двамата обикаляте където и когато ви падне с малките сладури! Мечтая си да съм така свободна, но засега сме вързани около големия град за две хранения време
Тюх, що не кърмя... да му се невиди! И аз имам същите въпроси за очите. При нашите са си гълъбови и по нищо не личи в какво ще се превърнат. А и едва ли ще има кой да ни отговори на този въпрос...

Усещам вече повече позитивизъм в постовете на всички, май лека по лека всички се адаптирахме към новия си начин на живот, попреодоляхме трудностите и най-сетне повечето от нас се успокоиха!!!
Къде се изгуби ти ?!?
Ама света е много малък
,по градинки,по заведения,в Мола,без да ми пука.
С часове обаче няма да се кърмим нито пък по всяко време както правихме първите две седмици