А за непланирани близнашки срещи, тук в Младост 4 е супер лесно и често срещано явление. По едно време дори си мислех, че въздуха в квартала е особен и само близнаци се раждат

Носи се питка,мед и нова хавлия (така ни каза попът).Ще бъдем само най-близките роднини от женски пол и след това ще ги заведа на сладкарница.Скоро имах рожден ден и лудницата в къщи не се отрази добре нито на бебка,нито на мен
Затова реших да е без трополаци в къщи,защото ако искате ми се смейте,но ние имаме една тумба приятели и ако трябва да каня жените от фамилията и тайфата в къщи,бройката ще е не по-малко от 20
В неделя след плажа нещо не ни се получи и си купихме лубрикант (на Дюрекс в зелена опаковка). От тогава не пропускаме ден и и двамата сме очаровани от "мазилото". Луда работа направо!
Ние с Мишо вчера танцувахме в синхрон и пеехме заедно пред двете красавици, за да им отвличаме вниманието. Голям смях падна! И се сетихме за онзи епизод от "Приятели", в който Рос рапираше някакъв мръсен текст пред Ема, а после и Рейчъл се включи
Голяма поспалана съм и само с това не мога да свикна... Но така вече се трае, защото преди не ми се събираха 2-3 часа и то с 4 пъти ставания. Забравих да отбележа, че нощем моите си се будят едновременно и това пести време. Все още се хранят по 20-30-40 мин, но като е заедно, е добре 

Скоро бяхме на гости на едни познати за мъничко и жената се изцепи - "Ти нали като го накърмиш, тогава излизате? Да не го кърмиш навсякъде, като циганките?" Аз онемях - изобщо не съм го очаквала от нея, защото ми е помагала с ценни съвети (особено като имах проблем с гърдите), предствям си масово какво е мнението на хората за кърменето извън дома!
Затова, мисля, че наистина е необходима кампания за кърмене извън дома!

. Както бях писала, по час спокойно откарва на кърмене. Сутрин напоследък и по-бързо свършва - за около 40 минути. Ако сме навън, за около двайсетина минути, но по-начесто го кърмя. Вечер обаче иска непрекъснато да яде.
в багажника на комбито
)) това беше най забавната час. Няма никакви проблеми с кърменето на открито но определено не е възприето това от Българите.... а това е най-естественото нещо на света, какво толкова необичайно има да си нахраниш детето... 

Ами то като се замисля-в болницата и трите момичета в стаята ми бяха секцио. Иначе имаше и едно ромче на 14 год. което роди непосредствено след нас с Михайлова и такива крясъци бяха, чак персонала уплаши, ама роди буквално за има-няма десетина минути общо.
ЗДРАВЕЙТЕ!