Честити месечинки на всички

за дтески- аз нямам шанс да получавам, защото имам много висок доход- границата е 700лв.- за двете ни по 350

Леле как лети времето...
(с едно ставане в 6.30). Добре че Ели спи и тя до късно.

а като вземе да реве и да се дере ми иде да зарева с нея! последните дни се унася на гърдата, даже заспива, вдигам я да се уригне, тя си спи и в момента, в който я оставя на леглото почва да реве и то с ужасни писъци! вдигам я, разнасям я, гушкам я, всичко е наред докато не я оставя пак! понякога и носенето и гушкането не помагат. взех да се вкарвам в размисли дали се нахранва, но тя пък повръща, т.е. би трябвало да и стига яденето! вчера след поредния рев беше акала зелено на сутринта и аз реших, че съм я простудила. чух я няколко пъти да кашля и така се притесних, дано утре на прегледа се окаже, че нищо и няма, че само сънувам някакви ужаси вече
а с тия писъци все си мисля, че нещо я боли и то ужасно, дере се, цялата почервенява и аз рева с нея, направо е ужасно
На Сави започнаха да й омаляват бодитата и днес накупих няколко + едни мноооого сладки шапки и ленти с панделки
Като изсъхнат ще ги издокарам и ще ви ги покажа на снимки
Добавих и нашия хубав татко в албумчето 
Исках да ти благодаря и за биберон номер 2. Вече се хранят доста по-бързо и не се мъчат като с първия. 
Мнооого са порастнали 

А продължаваме да купуваме иначе играчки и разни други аксесоари....
Така че продължаваме да се кърмим но ще давам и добавка.Досега нямахме колики но от вчера сме и с тази екстра
и педиатърката ни изписа еспумизан,но още сякаш нямаме голяма полза от тях.Доста пръцка и плаче по време на хранене а и след това.Да се оплача- пъпа още не ни е паднал, а вчера направихме един месец.Има ли и други бебоци на които не е паднал още пъпа?Лека вечер на всички и дано бебоците да спинкат сладко.