ЮНСКИ БЕБЕНЦА 2009(85)

• 13 430
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Забравих да честитя месечинките на всички бебчовци .Да са живи и здрави newsm03
Искам и да благодаря за снимката на Янитка от първа страничка newsm51

# 61
Петя честита ви втора месечинка  bouquetЛеле колко бързо минава времето ooooh!
mrk_79и ние сме на смесено хранене аз на 25 дена давах да суче половин час и 30гр.АМ
Сега увеличихме на 60мл.
Минди честит ви първи имен ден да си носи името със здраве  bouquet
SV преди няколко години в съсседния блок една мама ни разби като ни показа новороденото си бебе с два зъба #Crazy а племенника ми на 3м.вече имаше зъб така че вече не се учудвам толкова Peace
insрадвам се че си писала почнах да се притеснявам за вас  Hug сигурна съм че ще си изкарате страхотно на сватбата после да ни покажеш фотос Mr. Green gamby как е и тя не е писала от сто години.Обадисе да се чуем когато ти остане време и нацелувай малката голяма Мия Laughing от мен
DeniDeni и тя от давана не е писала дано са добре Praynig

# 62
Честит първи имен ден на Юли  Heart Eyes.

За тая погача ме побъркаха, преди 40 , след 40  #Crazy и така в крайна сметка ще я правим сега в неделя, т.е. преди. Омръзна ми от суеверия  ooooh!. Важното е да се направи за здраве, пък точно кога.

# 63
Момичета (от София които сте)-
давайте да организираме една среща,
време е вече Grinning
Само да е през седмицата,ако може Hug

# 64
Promiscuous Girl какво е това чайче Бебезан??

somebody хубаво инфо даде за погачата и съботата - на нас ни се пада 40 ден в петък, а мислех в събота да направя погача ама в НЕДЕЛЯ ЩЕ Е.
М/удругото още се чудя на тази питка само роднини ли се канят или и приятели?! Много се колебая кого да каня.. newsm78

# 65
ДА УТОЧНЯ,БАБИТЕ СА ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ ПРИ МЕН! Дойдоха за 3 дни и утре си заминават Naughty

Честит 2-ри месец на Марти!  bouquet

Честит имен ден на зетя Юли!  bouquet

Ние бяхме на разходка само с майка ми.Обиколихме магазините на спокойствие. Еми яде 2 пъти навън-на кафене в Морската и на пейка пред Планет Blush...много и е любимо еко-храненето! Mr. Green

Тъкмо приключихме с 2-рото кърмене и като се зададе една буря-хвърчат клони,духа вятър,хората бягат.....и ние с майка ми търчим с количката като луди. Добре че носех комарника да не и влиза прахоляк,че бях забравила дъждобрана..
И точно когато се натоварихме в колата заваля брутален дъжд! Извадихме късмет!

# 66
Според мен едва ли е проблем да се направи погачата и малко по-рано.

Утре сме решили да се натоварваме на колата и да отиваме в Букурещ да понапазаруваме малко.Пътя е доста,ама нека потренират за морето което сигурно ще е гръцко Simple Smile 3 дни ще сме. Подадохме документи за международни паспортчета, снимки направихме Simple Smile Утре ще са готови и дим да ни няма.

Споменах ли, че най накрая направихме ваксините.След толкова отлагане.Ревнаха за една минута и това беше.Герои излязоха.

Имаме 2 слинга, а незнам как да ги ползвам-нещо не ми се получава.Ако има среща ще донеса единия Феникс да ми помогнеш.

# 67
здравейте,
аз доста отдавна не съм влизала но нямам време....и доста често си мисля за мамите с близнаци.....как ли се справят милите Sunglasses
Надявам се всички сте добре. Нас ни мъчат коликите, но сякаш леко намаляха, дано не си въобразявам Rolling Eyes
Момичета до ви попитам някой ползва ли такава ваничка и някакви отзиви
http://www.kasidabg.com/bathroom_bathroom-tubes-products_id-1003 … 9njk4ejthpqomirk3

# 68
момичета извинетеме за въпроса ама откъде трябваше да си вляза в профила за да си сменя линийката ме нещо запецнах ooooh!

# 69
Greenlife, и на мен ми липсва да те чуя, но се чудех дали е удобно Wink Ако не вдигна, да знаеш, че ще позвъня, целуни красавеца! Мажа само с Контрактубекс - отлични отзиви от първия път и сега измазах една туба - лекарят ми каза, че стига  Peace

Че моето бебе спи настрана и ги редувам при всяко кърмене, още от болницата сме така, Понякого се извърта по гръб, а само главата настрани.

Близначкова, много мъдро  Peace и аз колики не усещам, но го отдавам и на опита, и на бебо, на спокойствието си, на по-голямата си организация. Но това е много мъдро изказване от мама и татко за първи път!
И аз нищо не давам освен гърда и се опитвам да разбера бебо.

Шарки, може и приятели, но да са само жени и деца Peace Мой съвет - кани само хора, които са ти приятни, първия път бебо се съдра да реве след гостито - и май се досетих заради коя моя близка, която ме изнерви - една девойка, която все питаше "ама не плаче ли", "как спи" и все стоя в спалнята, а и не ми е приятна...
Аз поканих и от двете - но малко са тук по това време Simple Smile

И ние сме с погача на 26.07, а утре сме на молитва.

Минди, честито на бебо!

И аз се оправям както сте описали - с едната ръка нещо правя, с другата друго Simple Smile. Има и много моменти, когато децата се напасват. И Стоянчо го броят към добрите деца Simple Smile А и малчо си спечелва това име....Аз предпочитам така да мисля за децата си и те "ми се отблагодаряват" като ме слушкат  Peace

Катя, радвамс е за Силия!Да расте и хубавее.

Ани, как я пиете тази копърова вода? Стоянчо не искаше и да чуе за нея... Naughty Сега не я и предлагам.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 22:58 от ayas

# 70
  • Germany

Шарки, чайчето е за колики. От билкова аптека е купено. Подобно е на чая на Хип, но е българско Peace
А, това за коликите и спокойствието, не съм сигурна че е точно така. Аз съм си супер спокоен човек. Имах много спокойна и безпроблемна бременност. Тино е също доста спокойно бебе, хапва, спинка...е, да ама чувам как му къркорят черволяците и тои се гърчи насам-натам. И му е доста дискомфортно и си мрънка така лекичко.

# 71
  • Плевен
Честита втора месечинка на Марти!

Честит имен ден на бебе Юли, да е жив и здрав!

Ехе, много се радвам, че момичета, които не бяха писали скоро, вече се появиха, липсвахте ни!  Hug Но има и още доста липсващи мами, очакваме включване и от тях.

Преси почти няма колики, много рядко плаче, а и да се похваля - вече 3 нощи яде в 9 след банята, заспива в 10 и спи чаааак до 4 ч. Аз съм супер доволна, отпочинала и през деня намирам време за всичко - и за готвене, и за чистене, и за форума и за трите турски сериала, и 2 пъти на разходка ходим - сутрин с бебо на кафе, а следобяд и с Андреа като си дойде от ясла. А днес даже и гоблен ших, и банята измих, и ходих и до педито да си взема болничния. направо съм герой  Blush

Поли, на море нашите ще водят Андреа на Обзор, а ние ако отидем ще е началото на септември на Албена. Миналата година бяхме там с Андреа и страхотно изкарахме. сега сигурно ще вземем мама да помага, че с двете деца малко не си представям как ще стигна до плажа  Wink

Айас, ами и Андреа беше така, но не знам Преси - явно я харесва. 2 дни безуспешно се мъчех да му дам шише, а накрая, явно беше гладен или жаден и като го засмука и му хареса. Държа да отбележа, че не слагам захар, само сварявам малко семенца от копър. И днес цял ден пи няколко пъти но с желание. Амо той явно е с извратен вкус, щото и Инфакола го харесва....  Joy
Хайде лека да е нощта и са слушкат бебоците.

Св. Честито ви първо зъбче  Laughing

Близначкова, страхотно сте решили да попътувате, това е моята страст. Браво на вас  Hug

Aila, страхотно е, просълзих се....Велико!!!

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 23:26 от anyto

# 72
  • София
Покрай наближаващата нова Световна Седмица на кърменето, аз родих преди три години точно след похода в подрепа на къременто тук в Сф попаднах отново на това клипче и искам да го споделя с вас - Най-нежното нещо  Simple Smile
  Мамите са съфорумки  Simple Smile

# 73
  • Ловеч
Боже Aila,това клипче е невероятно...Стимулира ме да кърмя независимо през какви трудности минавам.. Hug
А толкова мило ми стана че сега отивам да го нацелувам както спи,направо ми умиля...
Честити празници на всички бебчета,да не пропусна някой...
Отивам да си гушкам детенцето,че след този клип Simple Smile

# 74
Добро утро.

Аз май съм най-ранобудната мама със спящо детенце Simple Smile  Боян спи, доволно нахранен, но аз реших да побудувам малко, за да свърша някоя и друга задачка по хладно вкъщи.

Клипчето е страхотно. И аз си поплаках от вълнение. Гледала съм го и преди, но не ми подейства така емоционално. Сега нещата са съвсем различни  Simple Smile

Аз отново имам въпроси. Ядете ли прясно мляко? Аз не съм кой знае каква любителка, но си правя за закуска прясно мляко с мюсли. Бях го спряла за една седмица и минах на филийки сутрин, но май малкият доста се запича от такава храна, а и исках малко да разнообразя менюто и в момента пак хапвам.

Интересува ме същото и за яйцата. Можем ли да ядем, докато кърмим?

И изобщо - какво закусвате? Ако не може мляко и яйца, наистина май само филийките остават като алтернатива  newsm78

Като излизате на разходка, мажете ли децата със слънцезащитен крем? Вчера купих на Bubchen 50-ти фактор, сигурно довечера ще го намажа. Обаче бях втрещена какви са цените на бебешката козметика - този крем струва 26 лв., а тубичката не е от най-големите  Shocked  Взех и крем срещу подсичане на Себа Мед, дано е добър, че и той ми одра кожата  Mr. Green

Отивам да се изкъпя, докато Жоро не е отишъл на работа, че не се знае какъв ден ни чака и може и изобщо да не ми се отдаде възможност после  Crazy

А, забравих да кажа, че Боян отново не е акал от вчера сутринта. Снощи му правехме гимнастиката, ама не помогна този път. Ще видим на сутринта как ще му действа. И тй е като мен - на тоалетни приливи и отливи  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт