Не закусвам сериозна храна, а някакъв плод и след разходката обядвам, като ям всичкооо.
Ани имам чувството, че мъжа ми ще ме изгони заради въздишките ми по Атеш,Кенан и Мехмет.
Ние изчезваме докато жегата не е почнала.

Ама вчера за обяд ядох макарони н афурна,които са със яйца и прясно мляко, не мисля, че повлияха на детето по някакъв начин! А единствената храна,която избягвам, а много обичам е прясно мляко, иначе не се лишавам от нищо!!

И то почти нищо диетично не остана. Добре, че обожавам дините и мога да си ги ям на воля
Сутрин не мога да се организирам да го рахзодя, защото се храним по 2 часа и докато станем готови, жегите са настъпили...За всеки случай ще го мажа със слънцезащитния, в аптеката ми казаха, че си трябва
А и тия пари иначе ще са дадени на вятъра...

Много бях щастлива
но най-интересното е че вече свикнах и дори ако спя малко повече започва да ме боли главата...

случвало и ви се е толкова много.До сега все по 1-2 лъжички е повръщал.
Веднага звъннах на педиатърката и тя ми каза че е от прегряване .Пътувахме около 200 км.,въпреки че бяхме включили климатика на приемлива температура.
.Голям фен съм на пътешествията,но явно с малкото човече трябва да се внимава
голяма гадост, май ще се наложи да се разходя до там, а така не ми се пътува из София в тия жеги! все пак ще го направя другата седмица, че на 23.07 ни чака ваксина и вече няма да има накъде, а и направление за ортопед ще трябва!