Забравих да честитя на Иви, Глория и другите юбиляри месечинките! Да са ви живи и здрави дечицата! И на Аяс честити 40 дни!

Вчера звънях на братовчед ти от Лозен - настана време да карам колата при него, че ме е срам да се возя с тая очукана врата.
. Единия ако заспи, другия ще е буден, а пък аз тъкмо съм полегнала....

Изобщо не ми се тръгваше, но бебо трябва да хапва, а не искам да му давам изцедена кърма за да не свикне от шише.
Освен това приятелката и казала че имал колики - какво съм ядала
Всеки път ни намира някакъв кусур 

не запича,не ги помпи толкова много и наистина и мойта мома се буди на два часа въпреки че пие и адапте 

направо се разтопих

през ноща как се гърчи милото и свива крачета че го боли,

Браво на твоите юнаци, добре си похапват
А с какви отвори на бибероните си? Моите са за 0-3 мес и вече имам чувството, че са им малки. Но ще изтраят още 15-тина дни. (Само момчетата ли са телета или сте цялото семейство като нас? При нас и едната котка е телец
Цяла кравефермичка сме!)
А ако ти се наложи веднъж да дадеш от шише, това няма да го откаже от гърдата ти. Моите трябваше да се хранят от шише доооста време, за да спрат да ме "желаят"
. След ядене се гушкаме или си лежи без да реве около 20 мин и се почва мрънкане поне половин час, след което малко заспива и пак се събужда с рев и така до следващото ядене. Навън не реве и дреме само ако количката се движи. Имахме само няколко дни до сега в които спи по около час след всяко ядене и след това е по спокоен. Все си мисля че не може да има колики постоянно... Препоръчани теми