ЮНСКИ БЕБЕНЦА 2009(85)

• 13 465
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Феникс, заповядайте, нали ще ставаме сватове с децата, та тъкмо ще съчетаем запознаването с едно хубаво къпане  Laughing И не е чак толкова далече, 2 часа и нещо път е.  Wink

Забравих да честитя на Иви, Глория и другите юбиляри месечинките! Да са ви живи и здрави дечицата! И на Аяс честити 40 дни!

# 136
the1, моите мадами също са ненаситни днес - преди 2 часа ядоха, а сега са умрели от глад. Толкова, че бяха съгласни да сучат от мен дори  Laughing В момента съм ги "монтирала" за шишетата и у нас е тихо и спокойно.
Вчера бях сигурна, че вече сме приключили с повръщането - цял ден нито веднъж! Но днес почнаха от рано. Интересно е, че мен не са ме повръщали, но татко им - няколко пъти. Сигурно му се сърдят, че спа цяла нощ и не са го виждали няколко часа  Laughing  Той пък ме отмени предната нощ, иначе ще сме живи загинали двамата от недоспиване  #Crazy  #Crazy

Анито, мнооого добре си изкарвате в жегата Simple Smile Вчера звънях на братовчед ти от Лозен - настана време да карам колата при него, че ме е срам да се возя с тая очукана врата.

# 137
  • около Варна
Привет и от нас!

Положението с коликите от няколко дена е трагично и съм сигурна, че малкия го боли или поне му е дискомфортно,не се дължи на нервност, така се гърчи милия и пищи, а пък аз така съм се зомбирала от недоспиване Tired. Единия ако заспи, другия ще е буден, а пък аз тъкмо съм полегнала....

Анито, както седя и се потя пред компютъра най-благородно ти завидях Grinning

KaterinkaM , най-добре остави нещата на естествения им ход, те сами ще си решат кога да спрат да се хранят нощем, няма смисъл да се мъчите и ти и бебките.

Пъпките с нищо не ги мажа и те си минават от самосебе си, но сега в тая горещина пак излязоха. Елокома наистина не е препоръчително да се ползва, освен ако няма някакъв по-сериозен дерматит.

Климатиците как ги ползвате, в стаяна на бебето ли, на колко градуса, правя го на 27 и пак ме е страх да не го простудя, все пак духа хлад от него, а пък в тая жега бере душа милото Sad

# 138
Кате,Емануела на месец и една седмица тежеше 4500,сега сигурно е вече 5500. Обичайния и режим е-последно хранене около 9 или 10ч,после се събужда в 3 или 4,яде 10мин от едната гърда и заспива.После към 5,30 ,6ч пак е гладна,пак хапва малко и заспива.

Сега например яде в 10,40 и се събуди преди малко (след 2-часово приспиване),яде 6мин. и заспа...така че изобщо не мога да я разбера-кога колко яде,... newsm78

Сави и Ники ще излязат големи гладници Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle
Ама на 2 часа си е направо кошмар.

Анито,не тои е зле  Nature Sunny

# 139
С мъжа ми направихме един плаж между храненията. Жалко че трябваше да се прибираме  Sad Изобщо не ми се тръгваше, но бебо трябва да хапва, а не искам да му давам изцедена кърма за да не свикне от шише.
И ние от десетина дена правим по-големи паузи вечер (6-7 часа). С татко му си успяваме да си поспим. Иначе вчера като го притеглих беше 4825 гр, ама не мисля че килограмите са определящи за паузата.
Свекърва ми докато го гледаше днес установи че пъпчиците са му станали повече, което не мисля че е вярно. Да не съм била сменила крема  #2gunfire Освен това приятелката и казала че имал колики - какво съм ядала #2gunfire Всеки път ни намира някакъв кусур  #2gunfire
Много ми се иска да пусна климатика, ама не смея заради малкия. Всички доктори на които споменах казаха да не го правя в никакъв случай  Sad

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 14:55 от ivi_81

# 140
Ivi, защо не кърмиш на плажа?

Аз лягам, стискайте палци да спят и бебките, че очите ми парят от неспането снощи!

# 141
Забравих да спомена че два пъти дневно между храненията изобщо не спи. Едното му будуване е сега, другото преди голямото спане вечерта. Смуче биберона и се блещи, и надава вой когато изпусне бибата. През останалото време да чукна на дърво си спинка, като изключим двата гадни дни когато имаше колики и ни се разбърка целия график  Sad
Иначе и ние се усмихваме и три пъти е гукал. Днес такава лъчезарна усмивка ми удари точно когато щях да почвам да го снимам. Докато пусна фотоапарата изтървах момента  Sad

Ivi, защо не кърмиш на плажа?
Ами бебчо беше при баба си. Колкото и да ни се иска да го вземем с нас още му е рано за плаж. А и ние отидохме в най-голямата жега по обед. Догодина живот и здраве ще вземаме и него.

# 142
Честити месечинки на всички пораснали бебчовци!  bouquet

Адапте давам Аптамил и наистина е най добрия поне според мен Peace не запича,не ги помпи толкова много и наистина и мойта мома се буди на два часа въпреки че пие и адапте Peace
За плажа малките бебенца не е хубаво да се водят на плаж а аз искам да водя баткото а и не ми се отделя от малката та се сетих че около местноста "Фичоза" има такива закътани заливчета които са нараво до гората и ще е супер   Crazy
Пъпки и ние имаме но ни изписаха калциев глюконат и доста от тях изчезнаха и сега е доста по добре Praynig
Анито е това е моята мечта но ще се задоволим само с море  grinning039   sport027

Малката сега заради жегите си обърка режива съвсем хапва по малко и дремва после но вече пуска такива сладки усмивки и като я сложа по коремче се надига на рачички и се обръща на една страна.
Днеска докато сучеше(сега сме с нова поза легнала покорем от горе ми и така суче) си надигна главата усмихна се широко и пак засука  Blush Heart Eyes направо се разтопих  Kissing Heart

# 143
Здравейте и от нашата телешка група!!! Ние продължаваме да си растем и хубавеем  Mr. Green Вчера бяме на плаж с бебчовци и баба! много добре им се отрази, цял ден спинкаха на сянка под дървото, и ние поспахме покрай тях  Mr. Green Аз успях и да поплувам... Обаче като се прибрахме настана ужас,... стана време за хранене и направих по 120мл./напоследък от жегите не изяждаха повече/.. изцокаха ги обаче за норматив и им направих по още 30.. стопиха и тях-дадох още по 30 и заспаха... уж, след 10 мин. се събудиха и без да плачат започнаха да си папкат ръчичките, дадох  по още 30мл и си казах вече стига, Криско заспа, обаче докато не дадох още 30 на Коко не спря да реве  Shocked Направо онемях, колко много им побраха малките тумбачета.. после направиха една дълга 6-7 часова пауза, в която успях и аз да поспя  Mr. Green голям кеф беше!!! Ама пък аз бях като някой клоун-шишета, вода, храна, всичко хвърчеше на всички страни  ooooh!
Слънцезащитен крем ползваме на Бюбхен 50-ти фактор/ама само когато се сетим/
АМ, пак ще си похваля Аптамила  Peace
Някой беше питал за запичането от противоколиковите капки- почти всички капки имат такъв ефект, но знам че при Колиеф-а е най-силен!
Честити месечинки на сладките ни юнчета  Heart Eyes
Ние отиваме на барбекю, Хубав уикенд на всички   bouquet
Честита радост и на Кокитка   bouquet

# 144
Здравейте и от мен

и на нас ни почнаха по силните колики Sad през ноща  как се гърчи милото и свива крачета че го боли,
днес взех чая на ХИП анасон копър и лайка,иначе давам и инфакол.

Ние сме изцяло на кърма,само в болницата давах АМ докато ми слезе кърмата,после започнах да го смесвам с кърма
и откакто сме в къщи само кърма след доста положени усилия тои не искаше да суче от мен,а и аз нямах никакви зърна
пробвах силиконови но много се отлепят и не става,пробвах с помпа но много ме боли.Сега съм много щастлива че успях и не се отказах newsm68

Имам и един въпрос:От време на време усещам някакво боцкане в зърната,дали значи нещо или е нормално? newsm78

Аз пускам климатика на 27-28 градуса

# 145
  • Плевен
Фреш, и аз имам тези боцкания. Предполагам, че са гъбички, защото са ми светло ярко розови зърната. Мажа ги с дактарин, обаче не минават. И на Преси езичето му е бяло, ама и то не се маха от дактарина. не знам по-дълго време ли трябва да се мажем с него... newsm78

Кате, добре си му се обадила, те са на Албена на море, ама скоро се прибират. Те идваха миналата седмица и казаха, че има много поръчки, ама той ще ти каже дали ще може.

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 18:23 от anyto

# 146
Честито на всички бебенца на месец!

Иви, твоето момче с сладур и дай боже да израства така бодитата с голяма скорост!

Ани, браво на вас! Такива екстри имаме при майка ми в Банкя и от другата събота и неделя подновяваме гостуванията Simple Smile през почивните дни заради въздуха там.

# 147
  • София
Здравейте и от мен!

Ние днес се сдобихме с шезлонг и Марти се друса в него  Grinning

кокитка, Честито ти бебенце!

за пробожданията аз също ги имам в едната гърда и с Габи ги имах пак и то в много късна възраст. Не са гъбички категорично. Мисля си, че може да е от някое каналче нещо.

за Елокома с крем приготвен в аптека, в който имаше и Елоком съм мазала 3 дена Габи, когато беше с много сериозна криза на АД, след ваксинация. Бих го ползвала само в най-краен случай. Кортикостероидите водят до спад на имунитета и могат да "вкарат" проблема на вътре и да се прояви по друг и много по-сериозен начин.

за обрива по бузките Марти пак ми се беше обринал много с много ситен, гъст и безцветен обрив по бузките, който категорично не е от претопляне, но не мога да го хвана от какво е. newsm78

# 148
Di*, напълно те разбирам... На всяко хранене при нас са 4 шишета - 2 с кърма и 2 с АМ. А като се хранят на два часа като днес, става страшно Simple Smile Браво на твоите юнаци, добре си похапват Simple Smile А с какви отвори на бибероните си? Моите са за 0-3 мес и вече имам чувството, че са им малки. Но ще изтраят още 15-тина дни. (Само момчетата ли са телета или сте цялото семейство като нас? При нас и едната котка е телец  Joy Цяла кравефермичка сме!)

Честито на месечинките! Да са живи и здрави!

Иви, вярно, че е рано за плаж Simple Smile  А ако ти се наложи веднъж да дадеш от шише, това няма да го откаже от гърдата ти. Моите трябваше да се хранят от шише доооста време, за да спрат да ме "желаят" Simple Smile

# 149
  • Germany
Момичета, по колко спят вашите бебчета през деня? Нашето момче почти не спи, нито навън, нито вкъщи. Вече съм на ръба на силите си Sad. След ядене се гушкаме или си лежи без да реве около 20 мин и се почва мрънкане поне половин час, след което малко заспива и пак се събужда с рев и така до следващото ядене. Навън не реве и дреме само ако количката се движи. Имахме само няколко дни до сега в които спи по около час след всяко ядене и след това е по спокоен. Все си мисля че не може да има колики постоянно...

Общи условия

Активация на акаунт