Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 571
  • 663
  •   1
Отговори
# 75
Мариета,страшно са красиви Crazy

Искам да помоля рени55 ,за рецептата на рулото от кайма и тесто Blush

# 76
  • Варна
Само запис ,че пак изтървах темата.

# 77
Мусака с патладжани, но по Дюкан този път.

# 78
При нас тилапия и картофи на фурна. Simple Smile

# 79
  • София

Мариета,страшно са красиви Crazy

Искам да помоля рени55 ,за рецептата на рулото от кайма и тесто Blush

С удоволствие - заповядай  Плетеница от бутер тесто и кайма

Мариета, Да ти е здрава и късметива племеницата! Много красива и нежна торта, а и питката е супер!
Сливница, не е честно така...... да направиш тортичка, а ние да не я видим.... !
Бързо показвай тортата ! Няма да заспя от любопитство.....

# 80
  • В сърцето на живота!
...Сливница, не е честно така...... да направиш тортичка, а ние да не я видим.... !
Бързо показвай тортата ! Няма да заспя от любопитство.....
Ъм,такова.... newsm56...и да не я видиш нищо няма да изтървеш Joy
Наистина мислех да не я показвам,че хич не ме бива в тортите hahaha ама айде ooooh!
  Blush

Имах снимка и парче от тортата,ама тази вечер останах без фотоапарат.

# 81
рени55,    bouquet

# 82
  • Sofia
Пухкавия сладкиш на Селма, но с малини!  Селма, всичките ти сладкиши са без грешка bouquet - утре ще правя гвиниотите.

И нектар от джанки - за непосредствена употреба, но може и да се консервира.

Pety, как приготвяш тилапията? Много харесвам тази риба и често купувам, няма да е лошо да разнообразя приготвянето.

# 83
  • София
Мариета, поздравления за питката и тортата! Тя тортата е ясна  Laughing, ама питката направо ми взе ума! #Crazy

Аз днес спретнах нещо, дето още не му знам името  newsm78 Направих го от бишкоти, напоени в сок от портокал, залети със смес от разтопен шоколад, масло, жълтъци и белтъци на сняг. За съжаление нямах захаросани портокалови корички за отгоре, смятам, че щяха да завършат съвършения шоколадов вкус. Ще го пиша шоколадова шарлота

Приятна вечер!

# 84
Еееее ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ smile3501жестоооока торта eatдай едно парче насам и рецептата моля newsm17
Цецето и за твоя моля Praynigлелеее големи вкуснотии Crazy

Аааа чак сега видях че има и рецепта аз като видях тортата и... Mr. Greenизгубих ума и дума.Не мога да повярвам че това е импровизация #Crazyстрашни сте всички. Grinning

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 20:24 от Bergkristall

# 85
  • В сърцето на живота!
Еееее ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊ smile3501жестоооока торта eatдай едно парче насам и рецептата моля newsm17
Embarassed   Ако не се лъжа тази торта ми е третата,която правя до сега Mr. Green
Рецептата по късно ще я постна,че я нямам в любими още. Hug

# 86
  • София

Сливница, много си е хубава тортичката !!!
Не всички умеят като тортоправещите професионалистки,
в случая като Мариета и Цецето -  smile3501
Техните торти мога с часове да ги гледам..... !

# 87
Лео, още ли си с Дюкян....Леле...отиде ти младостта с тоз човек......Не се излагай...вярвам,че изглеждаш перфектно!!!!!

На Мариетаи и на Цецето искам десертите.....Ама няма и да ги вкуся......Само да ги гледам....

Извинете...гроги съм...пропускам толкова много хора.......Геройство е,че въобще нещо сготвих за тази вечер.....

Благодарение на колектив оправни кулинарки Heart Eyes от съседната тема, днес направих първи опит за пиле-фрикасе. Улях се с някои продукти. Резултат - плътен и кисел сос, който обаче се хареса на всички в къщи, доказателство и на думи, и на практика - поне един път си сипаха още допълнително. А аз няма да казвам колко пъти си сипах........

Все още ми е кисело в устата от лимона, но ми пасна идеално на вкуса

Лабрекс, опитах....но май не ми допадна зеленият фасул на Бордовски - Обяда за утре

Поздрави за всички! Hug Hug Hug

# 88
Pety, как приготвяш тилапията? Много харесвам тази риба и често купувам, няма да е лошо да разнообразя приготвянето.

Заповядай  печена тилапия  Simple Smile

# 89
  • В сърцето на живота!
Сливница, много си е хубава тортичката !!!
Не всички умеят като тортоправещите професионалистки,
в случая като Мариета и Цецето -  smile3501
Техните торти мога с часове да ги гледам..... !
Мерси Crazy
Да така е,техните торти са жестоки Flutter Аз затова и избягвам да влизам в тортената тема,че #Crazy само красоти там!

Общи условия

Активация на акаунт