Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 569
  • 663
  •   1
Отговори
# 60
  • София
"пилешки хапки в корн флейкс и пилешки хапки в сусам със сладко кисел сос",пеп-4о моля за линк към рецептата или самата тя.  bouquet

# 61

страхотия  thumbsup.......Пепика,мерси!

enamorada,много сладурски мъфини  chef,с какво са?

# 62
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
а аз се радвам да правя мъфини и кекс бързо и чисто !

1. чисто е защото после сигурно хвърляш чашката без да я миеш, ама така замърсяваш околната среда  Wink
2. ако пластмасата не е за приготвяне на храна или за ползване в микровълновата, може да отделя вредни вещества, аз лично ползвам стъклени съдове  Simple Smile

# 63
  • In a surreal moment!
Ася и Рени55 - мдааа...не се бях замисляла...отиде ми концепцията по дяволите....а в тези картонените дали ще стане....треската продължава , ще се сдобия и ще експериментирам отново - пожелайте ми късмет !!!
Няма от къде да си намеря от специалните хартийки...при нас не съм виждала...така нуждата от кафени чашки ще отпадне.

Ася - ако видиш колко чашки се хвърлят само около един апарат за кафе - лошо ще ти стане. И аз ги загрявам за първи път , нови бяха. Температурата е сигурно малко по-висока от тази на горещото кафе, което се излива от машината, защото щом като тръгнаха да се кривят и ги извадих. Няма да повторя, то страх ,лозе пази!

# 64
  • близо под тепетата
И аз да се включа- като начинаеща и рядко готвеща  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=400363

Тук направо очите ми окапват,а съм на диета... това не е човешко! Навсякъде сладки неща Whistling ooooh!  Mr. Green  Много сте добри момичета!  bouquet

# 65

Ася - ако видиш колко чашки се хвърлят само около един апарат за кафе - лошо ще ти стане.

да, знам  Rolling Eyes
аз пия от автомат, ако чашката е картонена Mr. Green

с картонените няма да стане в микровълновата, могат да се запалят... Thinking
пробвай в добре намазнени кафени чашки Peace

# 66

Кремче Ванилия,това беше палачинково тесто печено на фурна нали newsm78
asyalein,благодаря за рецептата  bouquet
Илианка,сладкиша е неустоим Naughty

# 67
  • In a surreal moment!
пробвай в добре намазнени кафени чашки Peace

аз пробвах , но има елемент - миенеееее  Mr. Green
експеримента ми не вкл . тази процедура , разбираш ли терзанията ми.... Laughing

# 68
"пилешки хапки в корн флейкс и пилешки хапки в сусам със сладко кисел сос",пеп-4о моля за линк към рецептата или самата тя.  bouquet

правя така: Измивам добре месото, нарязвам на хапки. на 1кг филе слагам 4-5 лъж. светъл соев сос, 1 ч л майорана, 2-3 лъж. водка, сол и захар, чесън на прах на вкус.  Разбърквам, прибирам в хладилник /от сутринта до вечерта, като ще ги правя/ Изцеждам, прибавям 2 белтъка и обърквам добре. Престояват половин час.
Потапям :с дълга пинсета за по-чисто и лесно/ в сусам или в натроешния корнфлейкс смесен с галета. Нареждам на равна повърхност на фолио. Когато са готови всички, завия пак с фолио и мина отгоре с точилката, да полепне панировката по тях.
Пържат се много бързо.  
Това е сладко киселия сос, който правя

# 69
разбираш ли терзанията ми.... Laughing

не  Thinking
не ги мии, остави ги за следващия път  hahaha

# 70
Мусака от тиквички Simple Smile

Да ви питам за заливката,като я сложа намалям градусите на печката и се увеличава страшно много.
И като изключа фурната спада Thinking Що така се получава.Да спирам градусите съвсем ли като я сложа Thinking
Вие как процедирате с тия градуси?  bouquet

# 71
  • In a surreal moment!
разбираш ли терзанията ми.... Laughing

не  Thinking
не ги мии, остави ги за следващия път  hahaha

ща спукам от цалуффффффффки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy

# 72
  • София

Днес ме е хванал един мързел и не иска да ме пусне.....
Дали може да е от жегата...., намирам си оправдание!
За днес спретнах една бърза запеканка с гъби,шунка и варено/пържени картофки

и за десерт - сладолед с  нектаринки

Спорен ден на всички! Дано не ви заразя с моя мързел!

# 73
  • ГОре на черешата...
Да се запиша в новата тема с тортата и питката, които прготвих за посрещането на малката ми племенница :

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 18:20 от mari_eta

# 74
  • В сърцето на живота!
mari_eta много красива торта  bouquet Аз да не показвам мойта тогава ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт