Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

  • 78 558
  • 663
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 1 461
Крем Кремижел  е суха смес която си купих от една сладкарска борса в Варна 1кг. за 4 лева

# 106
  • Мнения: 9 445
ама звучи като крем карамел на испанска клавиатура  Laughing

Кари, много хубава тортичка   bouquet

Обяд и вечеря днес приготвеното от сутринта Картофено руло с шунка - бездруго студено е по-вкусно  Blush



тази вечер мнооооооооооооооооого от тези най-вкусни бисквитки Бисквитки с боровинки и кокос на Йоли  newsm44 newsm44 newsm44 с пресни боровинки, невероятно ароматни.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 00:31 от пеп-4o

# 107
  • варна
  • Мнения: 263
Кари_  би ли казала къде се намира борсата
 
 

# 108
  • София
  • Мнения: 2 389
Добро утро в  този неприличен час Mr. Green
но така е с бебок
Вчера имах гости и на бъро успях да сътворя ето това:
соленият кекс всички го харесаха  и искаха рецептата,а баничката със сирене също стана много сполучлива  chef






# 109
  • София
  • Мнения: 2 389
пеп-4o ,
днес ако имам възможност ще опитам да направя картофеното  руло  chef

# 110
  • Мнения: 9 445
надявам се да ти хареса  Peace само завивай стегнато и преди рязане изчакай да се охлади, по-лесно е.

Закуска  при нас - бяла пица


# 111
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Рени55, бива ли тъй да ме слагаш при майсториците Rolling Eyes? това е едва третата ми торта с марципан...засрамихте ме рано -рано Embarassed...

пеп-4о, че бива ли така - от къде сега да търся пресни боровинки newsm78?

# 112
  • Мнения: 156
mari_eta поздравления за тортата и питката   bouquet  Представям си като навъртиш 20-тина торти /щом това е едва третата/   #Crazy

# 113
  • Varna
  • Мнения: 191


Един лек млечно-изварен плодов десерт с череши и от мен!

Labrex, сърдечно благодаря!!!   bouquet

# 114
  • Мнения: 307
Едни пилешки крилца мариновани в медна марина. Много свежи и вкусни.

# 115
  • София
  • Мнения: 1 341




Днес много слабо присъствие.....
Зайка Байка, много примамливи крилца!
Не мога да се престраша да ползвам медена марината...., дали се усеща вкусът на меда?
За днес  гювеч със свинско



Направих от бутер тесто малко  "корекомки"



и малко  "сълзица"



За синът ми ще правя за довечера бъркана пица, че той не яде гювеч!

# 116
  • Мнения: 9 785
Рени, корекомките как ги правиш?

# 117
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Рени, престраши се - няма да съжаляваш Peace!
Аз мариновам в нея пилешко - става разкош Crazy. Слагам  по равни части мед, олио/зехтин/, вода  и лимонов сок, сол на вкус и розмарин.

# 118
  • София
  • Мнения: 1 341


Рени, корекомките как ги правиш?


Поли, режа бутер тестото на малки квадратчета ( 2- 2,5 см), потапям в захарницата от двете страни, сгъвам на 4
и долното ъгълче силно притискам и поставям в/у пекарска хартия.После се пекат в загрята фурна на 180 градуса.

# 119
  • Мнения: 307
Рени, не се усеща меда, усеща се лек сладникав вкус, но е много приятен.
Опитай ги и няма да съжаляваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт