Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 44-та тема

• 78 722
  • 663
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Май ще е от бирата ама няма да го коригирам. Peace

# 241
Здравейте момичета! Hug
След кратко отсъствие, не мога да насмогна да чета...........страхотни сте, моите поздравлениея за така вкусните и красиви ястия!
От мен лека следморска вечеря Grinning
Катък с маслини...

Пълнени домати с ориз, маслини и кашкавал

Хубава вечер!  bouquet

# 242
  • София

Лелеееее, какви вкусотийки сте приготвили за два дни.....!
На всички вас   smile3501
Сливница, тортата ти изглежда супер!
Аз й се каня от месеци, но понеже не ползваме сладка се чудя дали ще стане с течен шоколад.......
За днес приготвих винен кебап

и Брауни  по рецептата на Didibu.
Хиляди благодарности за божественият  сладкиш   smile3525

# 243
Май ще е от бирата ама няма да го коригирам. Peace

ако може костюма да е панталон, че не обичам с поли  Laughing  пък и не е първия де  Wink

кексчетата са по тази рецепта за мъфини, намалих боровинките наполовина, а сложих 100гр. шоколад Моите тестени са винаги по-тъмни, че ползвам пълнозърнесто и типово брашно само.

# 244
Ах Дядо Хаджия как ме подразни ама пусто килограми много ми се лепят hahaha
рени55 дай едно парченце от Божествения сладкиш  Joy
пеп4o у вас банкетно положение много си се постарала  bouquet
Аз днес правих сладко от ябълки Crazy
За вечеря тараторче и пилешко с ориз newsm44
Успешна седмица на всички  bouquet

# 245
Esy достойно завръщане  Hug

Рени какъв в този сладкиш

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 00:05 от Кари_

# 246
рени55 , Брауни-то получи ли се при теб?И аз го приготвих по същата рецепта,но под формата на мъфини.Но не се надигнаха,не знам къде сбърках,спазих рецептата 1:1 и станаха 14 малки мъфина.И тази коричка отгоре не се получи.На вкус обаче ги докарах-чудни бяха.

# 247
  • София

рени55 , Брауни-то получи ли се при теб?И аз го приготвих по същата рецепта,но под формата на мъфини.Но не се надигнаха,не знам къде сбърках,спазих рецептата 1:1 и станаха 14 малки мъфина.И тази коричка отгоре не се получи.На вкус обаче ги докарах-чудни бяха.

В рецептата няма набухвател - как да се надигне... Както каза авторката отгоре се получи хрупкава коричка, а вътре е меко и дъвчащо.....ммммммм!Мъжът ми излапа 4 парчета едно след друго..... и поиска още...!

# 248
  • сред люляците
Медовик за 1 час на Селма от мен отново Mr. Green

# 249
Искам да кажа на Пепчо , че те включих в искането на снимки в клю темата Laughing

# 250
Да покажа и аз какво готвих тези дни
баница със сирене и майонеза

суфлето на градинаря със спаначено пюре

и Най-вкусния шоколадов сладкиш, наистина стана уникално вкусен
Рецептата е от receptite.com

# 251
  • София
vangobi, Пепчо , не е честно така, къде да си диря такива крушки сега.  Crazy  Ако е манджичка или десерт ще ги забъркам все някакси, но крушките... Confused

Гелева с удоволствие бих ти пратила от крушите, а за Пепчо, ееее Пепчо шапка ти свалям за кулинарните умения  bouquet smile3501

# 252

пеп4o у вас банкетно положение много си се постарала  bouquet

лошото е, че това е почти ежедневие, к*во ти старание  ooooh!

Гелева, крушите са трайни, пращай адрес  Peace

Сис*че,  каква клю тема, какви 5 лева  newsm78 /довечера ще чета де/

видях те. Във в.24ч. има кулинарна рубрика. Може да ме видиш там, имат електронно издание, щом си толкоз лУбопитна  Shocked

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 12:42 от пеп-4o

# 253

пеп4o у вас банкетно положение много си се постарала  bouquet

лошото е, че това е почти ежедневие, к*во ти старание  ooooh!

Гелева, крушите са трайни, пращай адрес  Peace

Сис*че,  каква клю тема, какви 5 лева  newsm78 /довечера ще чета де/

видях те. Във в.24ч. има кулинарна рубрика. Може да ме видиш там, имат електронно издание, щом си толкоз лУбопитна  Shocked
Laughing тъкмо щях да ти поствам линка...къде е тази рубика...да знам да чакам Crazy Whistling

# 254
  • На брега
nell@ , esy много ме изкушават тези пълнени домати (и с катъка  Heart Eyes ).
asyalein Каква е рецептата за тестото на буритос?
Роца, и моите погачи са с подобна рецепта - яйца, кисело и прясно мляко  Laughing . Не знаех, че и индийските питки се приготвят така. Ще пробвам задължително! Кекса с Кола е един път!
дядо хаджия - Много интересен начин за приготвяне на хляб. И фокачата мисля беше с картофи  newsm78 Интересно преплитане на кулинарните традиции в различните национални кухни.
nordina Още ли те държи "бирената вълна"  Simple Smile  Доядоха ми се кюфтета. Радвам се, че си открила рецептата за бирения хляб. Аз заимствах идеята от бирения хляб на Аси, приготвен от съпруга и... тя сподели как е замесван.
Пепчо, Гелева, Сливница  Hug ама и вие сте едни майсторки... думи нямам, преглъщам.
Вчера си направихме много приятна разходка на север, чак Дуранкулашкото езеро, а на връщане си донесохме млечна царевица  Mr. Green за варене. За обяд приготвих на баба от гозбите - Пилешка яхния със зелен боб.

Общи условия

Активация на акаунт